Wij zijn fantastisch goed geholpen door 2 supervriendelijke verkopers met het probleem dat we hadden! Echt fijn! Dankjewel 🙏
Turnhoutsebaan 5, unit 207/208, 2110 Wijnegem, Vlaams Gewest, BE
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over de service! Snel verder geholpen, zeer professioneel. Mijn Apple toestel was in veilige handen. Top!
L'entreprise a répondu
Fantastisch interessante les: op weg met je mac, top gegeven door Ruben van Lab 9
L'entreprise a répondu
Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.
Turnhoutsebaan 5, unit 207/208, 2110, Wijnegem, Vlaams Gewest, Belgique

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Heel interessante les en ontzettend goed uitgelegd door Ruben!

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Bijzonder goed geholpen door een behulpzame medewerker bij Lab9 in Wijnegem Shoppingcenter. Aan te bevelen 100%.

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Op 31/01/2025 heb ik een iPhone 17 Pro Max gekocht in het Shopping Center Wijnegem. Bij de unboxing merkten we meteen een schram op aan de linkerkant van het toestel. Dit gaat over een nieuwe gsm van €1500, dus dit is absoluut onaanvaardbaar.
We hebben het toestel onmiddellijk teruggebracht. Door de feestdagen zou men ons pas de dinsdag daarop contacteren, wat ook gebeurde. Toen kregen we te horen dat ze het toestel onder garantie zouden repareren. Dit hebben wij uitdrukkelijk geweigerd, want een nieuwe gsm hoort nieuw en onbeschadigd te zijn — niet meteen gerepareerd.
Toen we later opnieuw langsgingen, bleek dat ze het toestel toch al hadden gerepareerd, zonder onze toestemming. Aan de balie heb ik gevraagd of de medewerker het zelf normaal zou vinden om een beschadigd product te krijgen waarvoor hij €1500 betaalt. Ik vroeg ook of, als ik mijn gsm zelf zou laten vallen, dit onder garantie zou vallen. Het antwoord was nee. Toen ik daarop wees dat het nu plots wel onder garantie viel, zei hij letterlijk dat dit “een pleziertje” was.
Dit voelde bijzonder denigrerend. Het gaat hier niet om een gunst, maar om consumentenrechten. Ik verwacht geen “pleziertjes”, maar correcte service bij de aankoop van een premium toestel.
Wij hebben de gsm uiteindelijk achtergelaten en zullen verdere stappen ondernemen via de klachtendienst.
Voor mij is het duidelijk: hier koop ik nooit meer.

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Heel goed verder geholpen toen ik mijn toegangscode vergeten was!

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Vrijdag gaan kijken voor een telefoon en hebben ze ons wandelen gestuurd terwijl er online nog 3 waren.
Maandag teruggegaan zegt de verkoper tegen ons ja kom tegen 13 u effe terug want de doos is niet uitgeladen ik dacht ok ga ze dan even uitladen maar goed.
Ik zei ik zal hem dan reserveren waarop de verkoper zegt ik zal is gaan kijken of de doos toch al.niet is uitgeladen en hij kwam gewoon met eentje terug.
Naar mijn gevoel willen ze hier geen telefoons verkopen of zo denk ik dan.
Vandaag super geholpen door Marijn in Wijnegem. Bekwaam, klantvriendelijk, vlot … dikke pluim!

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
Vandaag info gevraagd over aankoop nieuwe iMac in de winkel van Lab 9 Wijnegem Shopping Centrum. Kreeg uitleg van bijna onverstaanbare winkelbediende. Inhoudelijk ( wat ik ervan verstaan heb ) ook niet te volgen. Vroeg achter prijzen, kende hij niet. Bleef gewoon staan en deed geen enkele moeite om de prijzen op te zoeken. Winkel verlaten, ga wel ergens anders waar ik betere uitleg kan krijgen.

Réponse de Lab9 - Apple Premium Reseller - Wijnegem
En savoir plus sur les différents types d'avis.