Amac | Apple Premium Reseller Avis 33 877

2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin d'accessoires informatiques
  4. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  5. Institut de formation en logiciels

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

4,2

Bien

34 k avis

15 novembre 2022

Réponse : Amac | Apple Premium Reseller

Hi! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent!

12 juillet 2022

Réponse : Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je beoordeling en fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service!

Prima service.

6 juin 2022

Goedemorgen Sophie,

Fijn om te lezen dat je onze service als prima bestempeld! Dit waarderen we en willen je hiervoor bedanken!

9 mai 2022

Réponse : Amac | Apple Premium Reseller

We zien je graag terug bij je volgende bezoek!

30 mars 2022

Réponse : Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Dit waarderen wij zeer.
We zien je graag terug bij je volgende bezoek!

prima service

2 février 2022

Réponse : Amac | Apple Premium Reseller

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! We zien je graag terug bij je volgende bezoek aan onze winkel!