LampKompaniet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Beställde två lite dyrare vägglampor och undrade om det gick att få dem skickade till Italien. Inga problem sa Robin hos Lampkompaniet, när vill du ha dem levererade. Leveransen kom i tid (händer anna... Voir plus

Enastående kundservice! Extremt snabb leverans! Lätt att få tag i någon och få hjälp! Jag ville så gärna ha en lampa som var slutsåld , får ett mejl att dom har löst det , jag fick min dröm lampa till... Voir plus

Snabb och trevlig återkoppling när jag ringde företag och hade frågor gällande leverans. Lampkompaniet hade också vänligheten att meddela att mina lampor hade kommit och skulle skickas efter... Voir plus

1. Magasin de luminaires

LampKompaniet har ett av Sverige snyggaste sortiment av belysning! Vi har ultimata lampor till Hotell, Restaurang och offentliga sektorn. Likaså har vi exklusiva val när det gäller vardagsrums lampor, lampa över köksön, sovrumslampa och mycket mer! Titta in på vårt lampsortiment, du kommer inte att bli besviken. Välkommen!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

85 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En bra leverantör

Fina armaturer och lite mer udda utbud. Bra att lagerhållning och beställningsvaror syns när du väljer armatur. Bra återkoppling på när lagervaror finns för leverans.

24 janvier 2025

Priset på Eichholtz plafonden "Marly" i…

Priset på Eichholtz plafonden "Marly" i brons var omatchat av någon annan butik jag kunde hitta online. Kostade kring 9000 kr jämfört mot alla andra som skulle ha kring 12000 och 14000 kr. Varan var i perfekt skick. Kommunikationen från företaget med uppdateringar var bra. Ganska kort leveranstid dessutom trots pågående black friday / julhandel. Kan rekommendera denna handlare.

17 novembre 2024

Enkelt att köpa. Vin lampa

Enkelt att köpa, men fick ingen info/uppdtering om leverans så fick ringa och då skulle lampan levereras samma dag. Hade uppskattat att få lite mer info.

5 novembre 2024

Fantastic team who ensured I received…

Fantastic team who ensured I received my lamp a lot faster the the initial delivery schedule. Would highly recommend them to anyone and will definitely be buying from here again!

18 octobre 2024
Avis spontané

Jag skickade fråga om rabattkod

Jag skickade fråga om rabattkod , och fick något halvotrevligt svar om - det vill jag se. Så jag skickade det jag sett,och skrev att det borde borde vara aktuell enligt datum . Då uteblev svar. Varför ens svara ? Eller skriv att ni inte har rabattkod ???

14 août 2024

Hej Åsa
Tack för ditt omdöme.
Dock känner jag inte att min kollega var otrevlig när han svarade dig.
Men sen missade vi att svara på ditt mejl att du sett en rabattkod på promocodie, jag ber om ursäkt för det!
Promocodie är inget som vi använder oss av eller har använt oss av, jag vet inte vart de fått ifrån att vi har rabattkoder hos dem?
Vi använder inte externa företag till att generera rabattkoder åt oss.
Jag hoppas du är nöjd med lampan och att vi kan göra dig nöjdare med vår personliga service nästa gång!
Ha en fin dag & Välkommen åter!
Mvh
Lisa Jenner
LampKompaniet

Bästa servicen

Jag tycker att de har varit superproffsiga med allt. De har hjälpt till med allt. Jag rekommenderar starkt att handla från de.

12 août 2024

Réponse de LampKompaniet

Stort tack för ditt trevliga omdöme Saman!
Välkommen åter!
Mvh
Lisa
Lampkompaniet

Great service & delivery

Great product, fantastic service and smooth delivery. I am very happy, thank you.

26 août 2024
Avis spontané

Hello Adrian,
Thank you for your review and glad to hear you are happy with the products you purchased from us and our service.
Many thanks,
Robin