Tijdens de negenmaandenbeurs kwam ik de producten van Laveen tegen. Het sprak mij meteen aan omdat suikervrij is en 100% natuurlijk. Ik was toen nog zwanger en ben meteen overgegaan naar de vitamines... Voir plus

Dat Laveen biologische olijfolie en vitamine D3 gebruikt zonder onnodige toevoegingen vind ik uniek. En dat de kwaliteit en zuiverheid ook voorop staat is prijzenswaardig. We leven in een tijd waarin... Voir plus

Had Olive Drops Vitamine K and D besteld, goed geleverd, alleen dropper was erg slecht kwam niks uit de flesje ook niet met hard schudden, tijdje later laveen had een nieuwe dropper toe gezonden, op... Voir plus

Ik was op zoek naar biologische vitamines voor mijn dochter zonder suiker en onnodige toevoegingen. En die heb ik gevonden! Wij zijn heel tevreden. We vinden het heel fijn dat we met 1 potje druppels... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition

Informations provenant de diverses sources externes

Laveen™ ontwikkelt voedingssupplementen van goede ingrediënten, speciaal voor baby's, moeders, aanstaande moeders, kinderen en volwassenen. De naam Laveen™ spreek uit als 'La-Víen' en dat klinkt als 'clean' - en dat zijn onze voedingssupplementen ook.

4,8

4,8

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

100% natural products. 100% safe.

Natural products for woman before, in and after the pregnancy. Trust vitamins for new born baby's and young kids. I would recommend it to everyone who is into 100% natural products for their families👨👦👧👩👴👵.

20 août 2020

Laveen biedt vitamines zonder…

Laveen biedt vitamines zonder toevoegingen en poespas. Alleen de betreffende vitamine en pure olijf olie. Zo fijn dat we onze kinderen gewoon natuurlijke prpducten kunnen geven zonder allerlei misleidende quotes. Maar gewoon in alle eenvoud een qualitatief goed product!

20 août 2020

Kwaliteit, verantwoord en service

Klinkt als goed, verantwoord product voor een eerlijke prijs; erg snelle levering; makkelijk zo’n vitamine pakket voor de eerste zes maanden, hoef je daar voorlopig niet meer over na te denken

12 août 2020

Voldoet niet aan verwachting, zeer matige klantenservice

April 2020 zou de peutervitamine weer leverbaar zijn.
Is het augustus en is het eindelijk geleverd.
Na controle blijkt het product een andere samenstelling te hebben dan dat mij een aantal maanden eerder verteld is.
Ik heb toen gevraagd of er vitamine K1 of K2 in zou zitten, dit zou K2 zijn. Na levering blijkt er toch K1 in te zitten.
Ontzettend jammer dat het product niet is wat van te voren beloofd is. Ook de levering heeft dus enorm lang op zich laten wachten .
De klantenservice is erg matig. Trage of geen reactie.
Ook is de houdbaarheid van de growingbubz erg kort (wordt niet vermeld). Ik bestelde de voordeelverpakking van 2 potjes voor een half jaar, maar ze zijn niet eens een half jaar houdbaar.

5 août 2020

Super!

Van bestellen tot leveren ging super. Via de mail werd de status van mijn bestelling geïnformeerd! Heel blij mee!

1 août 2020

Fijne en eerlijke producten

Fijne en eerlijke producten. Van mij zou het uitgebreid mogen worden met meer varianten van vitamines (bv multi voor volwassene). Snelle levering en eerlijke prijs.

10 juin 2020

Top product en altijd snel geleverd

Nog steeds en alweer erg tevreden met de vitamine druppels en mama vitamines van Laveen. Ben erg blij dat de naam vitamines nu in een duurzame verpakking zitten! Zelfs nu met corona wordt er snel geleverd. Ik blijf trouwe klant van deze webshop

8 mai 2020