Banner for Leif Nielsen Jensen A/S

Leif Nielsen Jensen A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt en MG5 og har haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. Servicen var professionel, imødekommende og kompetent fra start til slut. En særlig tak til Mathias, som bidrog... Voir plus

L'entreprise a répondu

6. Vendeur de voitures d'occasion

À propos de Leif Nielsen Jensen A/S

Écrit par l'entreprise

🚗 Velkommen til Leif Nielsen Jensen A/S – Din pålidelige bilpartner

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Leif Nielsen Jensen A/S. Som autoriseret forhandler for SEAT & Hyundai, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra SEAT & Hyundai
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 100+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prøvetur
  • 🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at være Næstveds mest besøge bilhus - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹Skræddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besøg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af Sydsjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt

🤝 Vores forhandlernetværk

Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

4 étoiles
    3 étoiles
    2 étoiles
    1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde et rigtigt god forløb i…

Vi havde et rigtigt god forløb i forbindelse med køb af vores første elbil, en brugt ID 5. Mathias var med fra første prøvetur til gennemgang af bilen og grundig indføring i betjeningen. Mathias havde svar på alt - også de ting vi ikke fandt på at spørge om. Vi følte os i trygge hænder, og er virkelig glade for vores køb. Stor tak til Mathias og varm anbefaling herfra. Ulla & Kim

17 juin 2026

Positiv oplevelse

Købte en Volvo EX30 hos L. Nielsen Jensen.
    Med Patrick som sælger fik jeg en rolig og grundig introduktion til den nye bil.
    Bedste anbefaling herfra.

23 juin 2026
    Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale Leif Nielsen Jensen.

Kan ikke anbefale Leif Nielsen Jensen.. Købte en bil der efter noget tid spiller olie.. Det viste sig Der var stukket et pude betræk op for at begrænse olien samt smurt flydende pakning på.. Da jeg konfrontere dem med problemet fra siger de sig alt. Og nu står jeg med et kæmpe problem og en mega regning.. Kan absolut ikke anbefale dette firma.

12 juin 2026

Hej Alex

Det er vigtigt for os at oplyse, at den omtalte bil blev solgt som engrosbil til CVR-nummer uden garanti og reklamationsret.

Engrosbiler sælges i den stand, de modtages i, og uden den gennemgang og klargøring, der foretages på vores detailbiler. Vi havde derfor ikke kendskab til den fejl, som omtales i anmeldelsen, og vi må samtidig afvise påstanden om, at vi skulle have forsøgt at skjule forhold ved bilen.

Leif Nielsen Jensen A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service hele vejen igennem

Rigtig god service hele vejen igennem, de gør lige det ekstra, så handlen bliver en super god oplevelse, og at deres priser så ligger noget under gennemsnittet, gør at man har lyst til at komme igen.

13 juin 2026
    Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt en MG5 og …

En særlig tak til Mathias, som bidrog til den positive oplevelse med sin hjælpsomhed og professionelle tilgang.

10 juin 2026

Réponse de Leif Nielsen Jensen A/S

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Mathias og at han har ført dig godt og trygt igennem processen!

Tak fordi du valgte os!
    Mvh. Leif Nielsen Jensen A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt min første…

Jeg har for nylig købt min første elbil, og inden købet havde jeg mange spørgsmål om elbiler generelt. Patrick var utrolig forstående og tog sig god tid til at forklare alt og besvare mine spørgsmål. Det gjorde hele købsoplevelsen både tryg og behagelig. 😊

3 juin 2026

Første Elbil køb.

Jeg har for første gang taget skridtet mod en elbil. Jeg vil sige hele oplevelsen var uplanlagt, da min plan i starten var bare komme forbi og kun ''Window shoppe'' efter en elbil.
    Men så blev min forlovet og jeg mødt af Patrick. Jeg fik øje på en lækker ID7 som jeg KUN skulle prøve køre.
    Jeg ved ærlig talt ikke hvordan det skete men efter køreturen startede Patrick og jeg på hele købs processen og det føltes bare naturligt og trygt. Det var rart at mærke at Patrick var med mig hele vejen, og gav mig fifs og tricks undervejs så man ikke følte sig som om man var ud på en vildmark.
    Kan helt klart anbefale Leif Nielsen hvis man er på udkig efter en elbil og kan endnu mere anbefale Patrick, specielt hvis det er din først gangs elbil køb!

8 mai 2026

Fantastisk oplevelse!

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Leif Nielsen Jensen. Hele oplevelsen har været utrolig tryg og behagelig fra start til slut.
    Jeg har ærligt talt ikke den store viden om biler, men jeg vidste, at jeg gerne ville have en elbil, og hvilket mærke jeg drømte om. Derfor betyder det ekstra meget, at Patrick tog sig tid til at guide mig hele vejen igennem processen med så meget tålmodighed, ro og forståelse. Han forklarede alting på en måde, så jeg følte mig tryg og godt med hele vejen.
    Tusind tak fordi jeg stadig kan ringe eller skrive, når nye spørgsmål dukker op – også selvom jeg allerede har haft bilen i nogle dage 😊 Det betyder virkelig meget at føle, at hjælpen ikke stopper, så snart handlen er afsluttet.
    Og endnu en stor tak fordi du mødte ind på din frilørdag, da jeg desværre ikke kunne hente min nye bil tidligere. Det er virkelig service ud over det sædvanlige, og noget jeg sætter enormt stor pris på.

16 mai 2026
    Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har for nyligt købt vores første…

Vi har for nyligt købt vores første "Ellert" en Omoda. Og inden købet var der mindst 20 spørgsmål til professoren og Patrick var forstående og brugte god tid på at forklare og svare på vores spørgsmål. Ydermere har vi oplevet at den ene skærm ikke slukker, og her var Patrick skarp og hurtig til at booke tid på værkstedet.
    Vi er meget tilfredse og anbefaler gerne bilkøb hos Leif Nielsen Jensen til andre.

20 avril 2026
    Noté 5 sur 5 étoiles

Som førstegangs køber af elbil,var det …

Som førstegangs køber af elbil,var det med en del skepsis og en virkelig ikke eksisterende teknisk viden eller forstand på dette, mødte jeg deres sælger,Patrick.
    Jeg fik en god vejledning i brugen, af den bil jeg endte med at få erhvervet mig. Alle aftaler er overholdt, og de var klar med bilen før tid.
    De spørgsmål og " problemer" jeg har rendt ind i, har Patrick hjulpet og guidet mig fuldstændig trygt igennem.
    Vil varmt anbefale et trygt køb hos dem

1 mai 2026
    Noté 5 sur 5 étoiles

Først gang jeg har købt bil hos Leif…

Først gang jeg har købt bil hos Leif Nielsen men bestemt ikke sidste gang det blev en elbil denne gang og det var sælgeren der fandt den og også hentede den da den stod i en anden afdeling
    Selvom patrick havde travlt og løb rundt gav han sig altid go tid så der var styr på tingene alle de gange vi var forbi

13 avril 2026
    Noté 4 sur 5 étoiles

Rimelig god service

Rimelig god service, det eneste som altid er problemet, det er når man booker tid online og får en mail tilbage om at man vil blive kontaktet hurtigst muligt angående bookningen, og dette aldrig sker !
    Bortset fra dette var selve service god/perfekt men ikke helt billigt

20 mars 2026
    Noté 1 sur 5 étoiles

Utroværdig kommunikation ved kig på…

Utroværdig kommunikation ved kig på bil. Når man ringer og spørger om en bil har ridser eller fælgene har kantkys og svaret fra sælgeren Flemming er et tydeligt "Nej", så er det noget træls at bruge tiden på at køre til forhandleren for at konstatere, at bilen har kantkys på flere fælge og dybere ridser mere end et sted.

Utroværdigt og spild af tid. Vi købte bilen et andet sted samme dag, hvor dialogen var ærlig.

***
    Opdatering og svar:
    Enhver, der så de billeder, jeg tog af bilen hos jer, ville undre sig over, at en bilsælger ikke kan se dem. Så ja, utroværdig er dommen og det rette ordvalg. Desværre kan billederne ikke oploades her.

27 mars 2026

Réponse de Leif Nielsen Jensen A/S

Vi har desværre ikke set de "kantkys" på fælgene og ridser du omtaler, da vi gik rundt om bilen inden du kom og så den - og det beklager vi.
    At vi skal kaldes utroværdige på den baggrund, mener vi at du skyder forbi målet og ikke OK.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus