Vi havde et rigtigt god forløb i forbindelse med køb af vores første elbil, en brugt ID 5. Mathias var med fra første prøvetur til gennemgang af bilen og grundig indføring i betjeningen. Mathias havd... Voir plus

Fantastisk og professionel bilforhandler. Skulle skifte fra benzinbil til el-bil for første gang. Blev guidet fra den første samtale til jeg havde slutseddel i hånden, og kørte hjem i min nye bil. F... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan ikke anbefale Leif Nielsen Jensen.. Købte en bil der efter noget tid spiller olie.. Det viste sig Der var stukket et pude betræk op for at begrænse olien samt smurt flydende pakning på.. Da jeg k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har for nyligt købt vores første "Ellert" en Omoda. Og inden købet var der mindst 20 spørgsmål til professoren og Patrick var forstående og brugte god tid på at forklare og svare på vores spørgsm... Voir plus
- Concessionnaire automobile
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire Hyundai
- Concessionnaire Seat
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Leif Nielsen Jensen A/S
Écrit par l'entreprise
🚗 Velkommen til Leif Nielsen Jensen A/S – Din pålidelige bilpartner
Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?
Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Leif Nielsen Jensen A/S. Som autoriseret forhandler for SEAT & Hyundai, så tilbyder vi:- ✅ De nyeste biler fra SEAT & Hyundai
- ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
- ✅ 100+ brugtbiler klar til levering
- ✅ Konkurrencedygtig priser
- ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg
🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid
Vores mål er ikke blot at være Næstveds mest besøge bilhus - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:- 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
- 🔹Transparent kommunikation
- 🔹Skræddersyet service
- 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede
Med et af Sydsjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt
🤝 Vores forhandlernetværk
Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:
📞 Kontakt os
Læs vores 100+ anmeldelser
Køgevej 16, 4700, Næstved, Danemark
- kristian@leifnielsenjensen-as.dk
- www.leifnielsenjensen.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Forståelse for udfordringen
Forståelse for udfordringen. Erkender fejlen og honorerer flot.
Super service med lånebil
Super service med lånebil. Opringning når der er ting der bør repareres og med prisoverslag. God dialog.
Flot service. Alt til tiden og venligt bemødende
Flot service. Alt til tiden og venligt bemødende
Altid god og hjælpsomt personale.
Altid god og hjælpsomt personale.
Jeg føler mig altid velkommen.
Sælgere ligeglade med deres kunder efter salg af bil.
Vi har i december 2025 købt en brugt ID.4 hos Leif Nielsen Jensen i Næstved.
Efterfølgende er bilen meldt fejl på 12-volts batteriet samt lufte-projektørerne er defekte. Dette skal selvfølgelig laves på den garanti Leif Nielsen Jensen giver på 1/2 år.
Rasmus (sælger hos Leif Nielsen Jensen) som solgte os bilen er næsten umulig at få kontakt på og det virker til han bevidst enten prioriterer os meget lavt eller ignorerer os i forbindelse med denne sag. Man kunne forestille sig, at han var ligeglad med kunderne efter et salg.
Vær opmærksom på dette, hvis du køber bil hos Leif Nielsen Jensen.

Dårlig service
Vi købte en bil hos dem i maj måned til 300.000,- Vi købte ud over et sæt vinter fælge med som de havde i deres udstilling (meget lidt brugte) vi prøvede at forhandle lidt men vi fik ikke 1 krone i rabat. Vi blev ikke instrueret i hvordan bilen enlig virkede (el bil hvilket var nyt for os) og nu hvor vi så har fået vinterdækkene på syntes vi de ryster når vi køre på motorvej. Vi tager kontakt til dem og de oplyser os om at de 6mdr med 100% garanti er udløbet så vi skal selv betale 750 kr for at få afbalanceret dækkene. Vi syntes det er utrolig dårlig service da man jo ikke smider vinter fælge på bilen om sommeren for at se om de er i orden. Alt i alt dårlig service
Storartet service
Storartet service, jeg startede med at spørge det nærmeste Hyundai værksted som straks fortalte mig at reservedelen kostede 10.000,- så kørte jeg til Leif Nielsen Jensen, som lavede det til 3.200 kr.. Og derfor kører jeg gerne 90 km til et troværdigt Hyundai værksted.
Skarp pris på dæk
Til service konkludere man at mine dæk var ved at være udtjente- bad om et godt tilbud og fik det
God og venlig betjening
God og venlig betjening
Fin aflevering af brugt bil
De laver tilbud som de ikke kan stå…
De laver tilbud som de ikke kan stå inde for juridisk, find et andet sted at handle.
Købte en brugt Enyaq i efteråret 2024
Købte en brugt Enyaq i efteråret 2024, og der er blevet ydet rigtig god service hele vejen igennem. Både ved første kontakt, før salg, under salg og eftersalgs support.
Positivt besøg
Vi havde en overraskende positiv oplevelse hos forhandleren. Vi fik lov at gå rundt og udforske bilerne i vores eget tempo – helt uden påtrængende sælgere. Der var ingen salgstaler, hvilket skabte en afslappet og behagelig stemning. Selv efter testkørslen blev vi ikke presset, og salgsmateriale blev først udleveret, da vi selv bad om det. Som afslutning blev vi endda tilbudt en is. :)

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har min bil på serviceaftale hos Leif Nielsen Jensen i Næstved og får altid en både fantastisk og yderst professionel service. De bedste anbefalinger herfra!

Effektivt arbejde
At servicebesøget tog kortere tid end forventet, og at man får en sms inden besøget, og når bilen er færdig.