Banner for Leif Nielsen Jensen A/S

Leif Nielsen Jensen A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk og professionel bilforhandler. Skulle skifte fra benzinbil til el-bil for første gang. Blev guidet fra den første samtale til jeg havde slutseddel i hånden, og kørte hjem i min nye bil. F... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde et rigtigt god forløb i forbindelse med køb af vores første elbil, en brugt ID 5. Mathias var med fra første prøvetur til gennemgang af bilen og grundig indføring i betjeningen. Mathias havd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har for nyligt købt vores første "Ellert" en Omoda. Og inden købet var der mindst 20 spørgsmål til professoren og Patrick var forstående og brugte god tid på at forklare og svare på vores spørgsm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en overraskende positiv oplevelse hos forhandleren. Vi fik lov at gå rundt og udforske bilerne i vores eget tempo – helt uden påtrængende sælgere. Der var ingen salgstaler, hvilket skabte en... Voir plus

L'entreprise a répondu

6. Vendeur de voitures d'occasion

À propos de Leif Nielsen Jensen A/S

Écrit par l'entreprise

🚗 Velkommen til Leif Nielsen Jensen A/S – Din pålidelige bilpartner

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Leif Nielsen Jensen A/S. Som autoriseret forhandler for SEAT & Hyundai, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra SEAT & Hyundai
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 100+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prøvetur
  • 🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at være Næstveds mest besøge bilhus - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹Skræddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besøg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af Sydsjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt

🤝 Vores forhandlernetværk

Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

4 étoiles
    3 étoiles
    2 étoiles
    1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Total ringe service

Total ringe service, ringer fra Fyn for at forhører på en bil der står til salg beskrevet som DKs måske flotteste og så ligner den bare en gang møg. Spild af 2 broture

29 mai 2020

Glemmer ting på fakturaen

Glemmer ting på fakturaen. Bilen knirker og de vil ikke lave det uden at jeg skal betale for en lånebil.
    Det er en pengemaskiner uden hensyntagen til kundens behov.

Handler IKKE der mere, og bilen serviceres et andet sted fremover.

13 mars 2020
    Noté 2 sur 5 étoiles

Sæderens

Jeg havde et uheld i min bil med en sprinklervæske der var gået hul på der selvfølgelig resulterede i mine bagsæder og baggagerum var vådt.
    Jeg kører den op til jeres værksted d. 3/2-20 hvor i råder mig til at få en sæderens af mine bagsæder, det takker jeg ja til.
    Da jeg senere samme dag henter min bil er bagsæderne stadig drivvåde, i havde tørret dem så godt som i kunne ved at lade vinduerne stå åbent.

Jeg vælger samme aften at tage mine bagsæder ud og stille dem op af min radiator derhjemme for at prøve at tørre dem så de ikke mugner.

Da jeg d. 5/2-20 kommer ud til min bil er det frostvejr der resulterer i der er frost indeni min bil da baggagerum og gulvet stadig er vådt efter rens.
    Jeg kontakter jer igen fordi jeg ikke mener det kan være rigtigt at jeg betaler 1200kr for en sæderens hos jer og ender med at stå tilbage med en bil der stadig er våd to dage efter.
    I beder mig om at tage alle tingene der stadig er våde ud af bilen, og hvis det stadig er vådt i morgen skulle jeg kontakte jer igen.

Jeg valgte jer da jeg har købt min bil af jer og da jeg altid har været tilfreds har jeg gerne kørt det stykke vej op til jer.
    Men det bliver min sidste gang da jeg virkelig føler mig snydt ved at have betalt 1200kr for et stykke arbejde i ikke har leveret.
    Nu står jeg tilbage med en bil der under halvandet år gammel som kan risikerer at mugne hvis jeg ikke selv piller de våde ting ud af den og som var det jeg allerhelst ville undgå og derfor tog imod jeres anbefaling om en sæderens.

5 février 2020
    Logo de Leif Nielsen Jensen A/S

Réponse de Leif Nielsen Jensen A/S

Hej Anna,
    Det er tydeligt at bilen ikke har haft tid nok til at tørre.
    Derfor vil vi meget gerne have bilen igen i 2 dage, hvor du får en gratis lånebil stillet til rådighed, så vi kan komme helt i mål.
    Vil du kontakte vores værkstedschef Jørgen Møller, så vil han tage håndtere sagen her fra.
    Bedste hilsner
    Kristian og resten af holdet hos Leif Nielsen Jensen A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for hjælpen til Anders

Tusind tak for hjælpen til Anders, fantastisk service, super kompetent, og svare 24/7 på mail, så selv folk der har travlt også kan få besvaret div spørgsmål. og ikke mindst er de super imødekommende og de har styr på hvad de laver :)

2 janvier 2020

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!
    Den ene mekanikerlærling burde lære, hvad det vil sige, at yde god service, at smile og generelt blive bedre til at håndtere kunder. Det var sidste gang, at jeg benyttede mig af denne virksomhed!
    Magen til arogant mekanikerlærling!

27 mai 2019

Brug aldrig denne fuskerbutik

Hold jer langt væk fra dette svindler firma.

De udføre dårligt mekaniker arbejde og opretholder ikke mundlige aftaler, dækker sig ind under egne interne notater og vedkender sig ikke forbrugerens ret og love.

16 mai 2019

Rigtig god service.

Har kommet de sidste år hos Leif Nielsen Jensen, og fået en fantastisk behandling på
    værkstedet, og nu har vi handlet bil med Kristian igen, og fået en behandling til ug. Godt gået Kristian, og tak for den gode service😊

21 février 2019

BEDSTE service!

Har I dag d. 22. Dec 18 hentet min Hyundai Tucson og jeg må bare dele min begejstring over den helt fantastiske service!
    Jeg kommer fra Vestjylland- så det handler om tillid når man gennemfører en handel på distancen. Jeg er hele vejen igennem blevet behandlet fantastisk og føler at de har været med mig hele vejen.
    TUSIND tak til Anders for den sublime service! Og klargørings-teamet bag, da jeg ønskede at hente før tid! Jeg kører gerne turen igen næste gang der skal handles!

22 décembre 2018

Mikkel Guld er guld værd

De kan det de skal.

Har fået lavet olie skift og en masse andre ting derude og de er søde og professionelle hver gang.

Mikkel på reservedels lageret er guld værd (Som hans efternavn haha). Jeg har efterhånden bestilt utrolig mange dele og han finder dem og bestiller dem til dagen efter hver gang. Ikke kun dele, men også diagrammer og andet. Fornuftige priser også!

16 mai 2018

Fantastisk fantastisk service!

Fantastisk fantastisk service!
    Det er vores tredje bil vi køber hos dem, og servicen fra salg til bogføring, til værkstedførerne og helt ud til de flinke flinke og dygtige mekanikere har jeg kun de største roser!

Det er ikke den sidste bil vi har købt der!

9 mai 2018
    Noté 5 sur 5 étoiles

Særdeles god oplevelse ved bilhandel

Handlet demobil 13.01.2017. Sælger god til at læse, hvem han handler med. Særdeles hjælpsom og imødekommende. Svarer kun, når han er sikker. Tillidsvækkende. Festlig udlevering af ny bil gjorde dagen til noget særligt.

Vi har det bedste indtryk af firmaet og øvrige salgsmedarbejdere.

Eva og Jørn A. Rasmussen

15 janvier 2017
    Noté 3 sur 5 étoiles

Skal tale med STORE bogstaver, for at blive hørt.

Købte en ny Seat mii, hos forhandleren for 2 år siden.

Har lige siden starten klagede over ekstrem dug på ruden, samt ringe der ikke kan forsvinde!
    De spørger mig hver gang om de samme ting. Køre aircondition, kommer luften udefra, har du prøvet med glasrens på indesiden. Svarer, ja, ja og ja. så spørger mekanikker sin nærmeste kollega, om han har hørt om det problem før.
    kollega svare nej. Mekanikker kigger på mig, og siger "vi har ikke hørt om det problem før". så er den sag lukket, åbentbart? Det var først i dag. Efter jeg have sagt meget tydeligt at nu vil jeg ikke finde mig i det mere! At de tilbyder, at de kan tage bilen ind, og teste den nærmere!

20 décembre 2016
    Noté 5 sur 5 étoiles

Købte brugt bil, som viste sig at gemme på en række problemer.

Det er første gang jeg har handlet hos dem. Selvom det er super ærgerligt at købe brugt bil hvor der løbende opstår problemer, så har de aldrig løbet fra deres ansvar. Jeg er blevet lyttet til, behandlet seriøst, og samtlige fejl er løbende blevet udbedret på en seriøst og konstruktiv måde, også selvom vi snakker om temmelig avancerede problemer. De har aldrig løbet fra deres ansvar, heller ikke 5 md. efter at garantiperioden var udløbet. Jeg anser dem som et kompetent og seriøst bilhus. JA - jeg handler gerne der næste gang.

7 juillet 2015
    Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds

Er fikset nu. Jeg er glad :)

I starten meget glad for forhandleren. Købte en serviceaftale til min bil, men det er irriterende når noget som er i stykker ikke bliver repareret fordi de mener det ikke fejler noget. Irriterende at have kolleger mv med i bilen der spørger hvad der er i vejen med højttalerne og så kan værkstedet på mystisk vis ikke finde noget. De er dog meget flinke til at køre os til/fra stationen.

27 janvier 2015

En rigtig øv-oplevelse.

Købte en dyre brugt bil fra 10-2010 fra afd. I Næstved. Trods de have en hele uge var bilen tydeligvis ikke klargjort ved afhentning. Har efterfølgende fundet en del hundehår, fælge var beskidte, lædersæder var ikke monteret ordentlig samt stenslag ikke rep. (De har eftersendt maling). Trods stort service var bilen ikke synet og har 4 måneder efter købet måtte skifte klodser og skiver på baghjul.
    Har ligeledes en oplevelse af manglende service, ringer ikke tilbage som aftalt.
    Bor du vest for Storbælt, kan det ikke anbefales. En rigtig øv-oplevelse og lidt for smart og hurtige sælger.

20 juillet 2014

rigtig god service

Fik ordnet og klargjort en specielbil og selvom jeg er perfektionistisk i forhold til mine biler, så kan jeg kun give firmaet topkarakter for det flotte resultat og den gode venlige service som jeg fik.

7 septembre 2013

Urimelig grov behandling

Købte brugt Seat Cordoba 2006 der havde gået 195.000 hos Leif Nielsen Jensen, 1 måned senere smed den motoren. Jeg kontaktede forhandleren da der efter dansk lovgivning er 6 måneders reklamation på ting som motorskade. Personen jeg mødte i telefonen blev meget vred og ville intet have med mig og bilen at gøre, Og sagde bilen var solgt som beset. Jeg forklarede manden i telefonen at det er mod dansk lovgivning at sælge brugte biler som beset når man er forhandler.
    Sagen er end ikke afklaret og jeg afventer stadig svar fra forhandleren. Det er nu over et år siden og jeg står stadig med en bil der ikke kan kører pga. motoren.
    Leif Nielsen Jensen vil stadig intet have at gøre med bilen og der bliver nu kørt sag igennem FDM som siger at det er en sag de vinder med garanti.

Køb ALDRIG brugt bil her!

12 mai 2013

super service

jeg må sige at det er et kanon godt sted jeg har købt helt ny hyundai i okt 2009 og både sælger og efter følgne service er i top aldrig nogle problemmer de små ting der har været er blivet lavet uden brok så 5 stjerner herfra. Ja så er hyundai solgt og købt en seat ibiza hos dem igen viser de klasse super service og Kristian er sku en flink fyr og helt nede på jorden. Og når vi skal på værkstedet om det er service eller noget andet så er det også i top

24 janvier 2012

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus