Jeg var helt ærligt lidt skuffet over min oplevelse i Lily Aalborg. Da jeg kom for at kigge på brudekjole var der kun en i butikken da hendes kollega åbenbart var på kursus, og det gjorde at hende der... Voir plus
Lisez les avis des autres
Var nede i Lilly i deres outlet butik i Aabenrå i dag 16. April 2026. Lille butik, men stort udvalg af kjoler i forskellige størrelser. Virkelig sødt personale, som tager sig tid til dig og hjælper di... Voir plus
Jeg skulle ned og prøve brudekjoler sammen med min datter, svigerinde og veninde. Vi blev modtaget af en sød medarbejder som viste os hen til vores prøverum. Lidt efter kom Grethe, som sto... Voir plus
Vi er super glade for Jilly er kommet tilbage jyllinge centeret, de har gjort igen godt, frisk og dejligt smørrebrød, værten går rundt og hygger medes vi andre spiser , jeg kan kun sige prøv det, t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Se de smukkeste bryllupskollektioner til bruden, gommen og deres gæster. Bestil det gratis LILLY katalog eller hent det i din nærmeste LILLY butik.
Coordonnées de contact
Nørreport 24, 6200, Aabenraa
- www.lilly.dk
Min drømme brudekjole
Jeg fik hjælp af Stephanie, hun hjalp mig med at finde min drømme brudekjole.
Hun var så dygtig, lyttede til min ønsker og gav god og ærlig feedback.
Jeg er glad for min oplevelse med at finde min brudekjole.
Sanaz fra Lilly Aarhus er en kæmpe stor hjælp
Det var en stor fornøjelse at få hjælp af dygtige og søde Sanaz. Hun tog mine ønsker og budget alvorligt og respekterede mine krav. Hun var meget behagelig, professionel og venlig. Tusind tak. Vh Ane
Stor og flot butik
Stor og flot butik , god betjening men havde desværre ikke lige det jeg søgte i en brudekjole , trods mange kjoler
De opbevare ikke kjoler som jeg ser som et stort minus , ej heller egen skrædder men kan anbefale
Bedste betjening til konfirmationskjole
Vores datter fik den bedste betjening af Liva fra Lillys i København. En rolig og smilende ung dame. Der var forståelse, plads til at kunne være sig selv og rar stemning. Kyndig vejledning og ingen købetvang til ekstra produkter.
Inden den bookede tid, var vi blevet ringet op, så vores datter præcis vidste, hvad der ventede hende.
Tak for en dejlig oplevelse. Vi glæder os til at se kjolen igen til foråret!
Virkelig god oplevelse.
Min datter og jeg har lige været inde i Lilly i kbh. Min datter blev hjulpet trygt igennem hele vejen af Liva. Meget professionel og sød pige til at hjælpe en lidt usikker konfirmand, men min datter blev meget begejstret for én af deres kjoler, og vi endte med at købe den.
Super god oplevelse herfra og den anden ekspedient der var der, var også smadder sød.
Lilly Outlet Aabenrå
Lilly Outlet Aabenrå:
Jeg vil anbefale alle, der skal giftes at tage et smut forbi Lilly outlet i aabenrå! Jeg kørte selv fra fyn, og må bare sige, at det var køreturen værd!
Jeg fik en så god betjening af Nicoline, som gav en kompetent og ærlig rådgivning - og jeg endte med at gå derfra, med tårer i øjnene, min drømmekjole og en kæmpe oplevelse rigere!
Tak til outlet Aabenrå, og særligt Nicoline :-)
God og tryg oplevelse
Jeg havde en super god og tryg oplevelse, da jeg prøvede kjoler med Mette i butikken! Hun forstod hvilke elementer der var vigtige for mit bryllup, men var på samme tid ærlig om hvad der fungerede og ikke gjorde.
Jeg kommer tilbage og laver et køb denne vinter!
En helt utrolig dejlig oplevelse hos Lilly. TAK!
Jeg var inviteret med til brudekjoleprøvning af min datter. Det var en helt utrolig dejlig oplevelse at møde de helt fantastiske kvinder, der arbejdede med os hos Lilly: de var høj-professionelle, vidende og erfarne, søde og respektfulde. De formåede at søge ind til drømmene og derefter at finde det helt rigtige. Med butikkens store udvalg og deres fine måde at vejlede på blev det en stor, varm og god oplevelse. TAK <3
Elsker
Elsker, Elsker, Elsker Lilly!
Jeg skulle ind prøve bryllups kjoler hos Lilly og tænkte faktisk ikke jeg ville finde min drømmekjole derinde men det gjorde jeg jo så alligevel.
Janni er yders professionel og følte mig i trygge hænder hele vejen. Jeg følte mig så velkommen og forstået. Hun vidste lige hvad der ville passe mig, uden jeg selv vidste det!
Kan klart anbefale Lilly til alle der leder efter kjoler til en rimelig pris samt god kvalitet.
og nu venter jeg på min kjole som kommer til December 🫶🏽🫶🏽
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!!
Jeg havde 2 veninder med første gang jeg skulle prøve kjoler og med det samme dørene blev åbnet, blev vi mødt af smilende mennesker og blev taget rigtig godt imod. Lokalet vi blev vist hen til bagerst i butikken var ekslusivt med gode siddepladser til gæsterne, toilet, bøjler til jakker og vand, kaffe mm.
Da jeg havde svært ved at vælge mellem 2 flotte kjoler, ønskede jeg at komme igen, og her blev de 2 kjoler skrevet på min booking og hang klar til næste besøg.
Ekspedienten Sanaz var, begge gange, utrolig sød og var god til at lytte, komme med råd, hvis man spurgte ind til det og tog stort hensyn til min blufærdighed.
Tusind tak til Lilly i Århus Centrum!
Lilly outlet I Aabenraa er bestemt et…
Lilly outlet I Aabenraa er bestemt et besøg værd. Meget flinke og dygtige. Giver gode råd og ideer. Fandt både brudekjole og festkjole. De har et stort udvalg.
Vi fik fantastisk service og faglighed af butikkens ansatte ifb med vores datters valg af konfirmationkjole. Stor anbefaling herfra !
Lilly / Vejle Gågade
Skønt sted
De tilbyder en fantastisk service og hjælper dig hele vejen til, at finde din drømmekjole! Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse hos Lilly Esplanaden
Kære Lilly Esplanaden i København
Tusinde tak for at give min datter den mest personlige, varme og mindeværdige oplevelse.
Min datter skulle vælge hendes konfirmations kjole, og hun blev mødt af et varmt smil og et personale der talte direkte til hende fra start.”det er jo hende det drejer sig om, blev der sagt”. Og min datter blev lyttet til og rådgivet helt fra hjertet.
Min datter følte sig med det samme tryg og velkommen.
Der blev givet den Aller bedste service man kan forestille sig og min datter er så lykkelig for hendes kjole.
Skuffelse
Besøget hos Lilly startede med en opringning dagen inden omkring størrelser, smag og ønsker. Det var super fint, men det virkede dog ikke til, de rigtigt brugte det til noget.
Vi blev ført ned bagerst i lokalet. Der var hyggeligt nok, men jeg tror, der var 4 eller 5 prøverum på rad og række. Vi var kun os, så der var roligt og stille. Jeg kan ikke lige udtale mig om, hvordan det er at være der, hvis der er selskaber i gang ved alle prøverum.
"Min ekspedient" var super sød og imødekommende. Hun havde desværre en kollega sidende oppe for enden af prøverummene, som blandede sig så meget, at jeg til sidst ikke kunne lade være med at sige til hende, at hun var pisseirriterende. Så blev hun fornærmet. Men jeg kan simpelthen ikke med de typer, der skamroser tøjet, man har på, og påstår det er så flot, rigtigt, og man ikke får noget bedre, når man selv kan se, det er grimt.
Jeg er en størrelse 44-46 og efter at have prøvet en hel del brudekjoler, der alle fik mig til at se virkelig stor ud, da de ikke rigtig havde nogen form, og ikke kunne snøres til, gav jeg op.
Direkte adspurgt, om de ikke havde andre faconer, var svaret desværre nej. Så det var reelt samme facon, blot med forskellige former for pynt og blonder. Den facon var så ikke lige mig, så de kunne have sparet både os og sig selv en masse tid, hvis de allerede efter nogle af de første kjoler havde sagt, at der ikke var andre faconer at vælge imellem.
Der mangler SÅ meget et ekstra spejl, så man også som brud kan se ryggen.
Følget blev skældt ud for at "pille ved kjolerne". Man måtte bestemt ikke tage dem ned af bøjlestangen for at se på dem.
Hos Lilly får man et glat skørt og et underskørt på inden kjolen.
Jeg har bagefter tænkt på, om de to (obligatoriske) skørter kommer oven i kjoleprisen.
PLUS:
Min ekspedient gjorde, hvad hun kunne, med hvad hun havde.
Der blev serveret bobler og sødt.
Lilly outlet i Aabenraa
Jeg besøgte for d11/9-24 Lilly outlet i Aabenraa sammen med min mor, for at finde min drømmekjole, til mit kommende bryllup. Det var som udgangspunkt “høflig selvbetjening”, men jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse – især om den fantastiske service fra Lotte! Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, følte jeg mig velkommen og i trygge hænder.
Lotte var utrolig professionel og lyttede opmærksomt til mine ønsker og behov. Foruden de kjoler jeg selv fandt, hjalp hun mig undervejs også med at finde kjoler, der passede til både min stil og min kropsform, og hun kom med ærlige og konstruktive råd uden at presse mig til noget. Det var tydeligt, at hun havde en stor passion for sit arbejde og et skarpt øje for detaljer.
Hvad der virkelig gjorde forskellen var hendes varme og tålmodighed. Jeg følte mig aldrig forhastet, og hun tog sig tid til at sikre, at hver eneste detalje sad lige i skabet. Det er sjældent, man møder en medarbejder, der får én til at føle sig så speciel og værdsat. Lotte gjorde hele processen afslappet og mindeværdig.
Butikken har et stort og varieret udvalg af kjoler i alle stilarter og prisklasser, og det var dejligt at prøve kjoler i et roligt og smukt indrettet showroom. Og som bonus var priserne gode, da de kørte tilbud på brudekjolerne i september måned.
Jeg vil uden tvivl anbefale Lilly Aabenraa til enhver kommende brud, og især anbefale at få hjælp af Lotte – hun er virkelig en stjerne!
5/5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God vejledning og super service.
Jeg var inde i Lilly i Århus, sammen med mine forældre og søster.
Vi var næsten ikke engang kommet ind i butikken før der stod to meget smilende og imødekommende ansatte for at tage imod os.
Jeg skulle have hjælp til at finde den helt rigtige prinsesse kjole til den store dag, og der havde jeg Sanaz til at vejlede mig hele vejen igennem, og jeg kunne ikke ha’ ønsket mig en anden, for jeg oplevede en meget ærlig person, som ikke bare siger hvad man ville høre, men siger hvad der er bedst, og hvad der giver mening.
Det var hvertfald med til at give mig en super god oplevelse, og jeg ville til hver en tid anbefale Lilly i Århus.
Lige Sanaz er en som også kan give gode fif og anbefalinger, til mange andre ting til den store dag udover kjolen, så en rigtig hyggelig butik at komme ind i og få den hjælp man har brug for, og lidt til.☺️
Det var en fantastisk oplevelse!
Det var en fantastisk oplevelse!
Jeg blev mødt af Jannie, som tog godt imod os og fortalte lidt om hvordan det skulle forgå og så gik vi ellers i gang. Hun udfordrede mig i forhold til nogle kjoler jeg ikke selv ville havet valgt, hvilket gjorde jeg fandt min drømmekjole. Jeg ville gerne have den enkel, uden nogen blonder og med lange ærmer. Det blev lige modsat. :-D
Jannie var utrolig behagelig, sød og professionelt.
Jeg vil til hver en tid anbefale Jannie.
Tak for en super service!
Fantastisk oplevelse
Virkelig en helt igennem fantastisk oplevelse at komme i Lilly Aabenraa. Fantastisk modtagelse, hjælp og vejledning igennem hele forløbet i butikken - jeg kan virkelig KUN anbefale at man kigger efter sin drømmekjole derinde.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.