Jeg var helt ærligt lidt skuffet over min oplevelse i Lily Aalborg. Da jeg kom for at kigge på brudekjole var der kun en i butikken da hendes kollega åbenbart var på kursus, og det gjorde at hende der... Voir plus
Lisez les avis des autres
Var nede i Lilly i deres outlet butik i Aabenrå i dag 16. April 2026. Lille butik, men stort udvalg af kjoler i forskellige størrelser. Virkelig sødt personale, som tager sig tid til dig og hjælper di... Voir plus
Jeg skulle ned og prøve brudekjoler sammen med min datter, svigerinde og veninde. Vi blev modtaget af en sød medarbejder som viste os hen til vores prøverum. Lidt efter kom Grethe, som sto... Voir plus
Vi er super glade for Jilly er kommet tilbage jyllinge centeret, de har gjort igen godt, frisk og dejligt smørrebrød, værten går rundt og hygger medes vi andre spiser , jeg kan kun sige prøv det, t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Se de smukkeste bryllupskollektioner til bruden, gommen og deres gæster. Bestil det gratis LILLY katalog eller hent det i din nærmeste LILLY butik.
Coordonnées de contact
Nørreport 24, 6200, Aabenraa
- www.lilly.dk
Meget god butik
Meget sød, hjælpsom og venlig personale i Aabenraa Lilly outlet butik. Stor udvalg af kjoler, gode priser
Virkelig en drømme oplevelse
Virkelig en drømme oplevelse
Blev taget godt imod i butikken, og hun var rigtig god til at hjælpe. det var virkelig en hyggelig og behagelig oplevelse.
gode priser! flotte kjoler! god service! det hele spillede :)
Dårlig vejledninng
Var min svigerdatter hos Lilly i Aalborg og købe kjole. Min svigerdatter er gravid, og udvalget var begrænset, hvilket var ok. Der blev snakket om, hvor langt hun vil være henne til brylluppet. Der blev fundet kjole, som kunne ændres på efter udsagn fra ekspedienten. Katastrofen er indtruffet kjolen passer ikke og Lilly har ikke vejledt ordentligt. Heldigvis er der fundet et kompetent syerske, som så heller ikke har gode erfaringer med Lilly. Kjolen får en anden ryg. Kjolen skulle være vejledt til en anden størrelse, da er lettere at sy ind end ud. En ekspedient i butikken var uforskammet, da de efterfølgende blev kontaktet. Mente min svigerdatter selv var ude om det, når hun skulle giftes som gravid. Det er vel en selv der bestemmer!! Ikke et sted jeg vil anbefale andre.
Jeg var i dag sammen med min mor inde…
Jeg var i dag sammen med min mor inde og prøve brudekjole hos Lilly i Aabenraa. Og hold nu op en fantastisk service vi fik! Vi blev mødt af et kæmpe smil fra den søde Lotte da vi trådte ind af døren. Min mor og jeg havde brugt ca 45 minutter på at finde de forskellige kjoler jeg skulle prøve. Vi finder så ud af at vi havde fejlbedømt str på kjolerne, men inden der var gået to minutter havde Lotte fundet de fleste af kjolerne i min str 😍 hun var så hjælpsom overfor både min mor og jeg, min mor har gigt i hænderne, så Lotte hjalp hende både med snører og lynlås på mine udvalgte kjoler. Vi følte os virkelig velkommen. Og prikken over i’et så fandt vi min drømme kjole😍. Vi forlod butikken med et stort smil og et lykkeligt mor, datter minde. 1000 tak til Lotte for din vidunderlige behandling af os ❤️❤️
Brude kjole hos Lilly Aarhus Sanaz mødet os med et fantastisk smil
Sanaz mødet os med et fantastisk smil
Vi kom for at kigge og hun spurgte om hvad jeg havde tænkt mig og fandt flere kjoler frem ❤️
Hun foreslog jeg bookede en tid så jeg havde god tid til st prøve kjoler 👰
Det gjorde jeg og sikke en fantastisk oplevelse 😀
Sanaz fandt kjoler frem og kom med ider til hvad vi kunne lave om på den kjole jeg blev forelsket i men som jeg ikke kunne passe fordi Aarhus butikken ikke må have + størrelser 😡 så Lilly hovedkontor se nu at komme ind i kampen det gir jo ingen mening at alle der er +størrelse skal rejse til Vejle for at få en kjole der passer🤪
Men Sanaz tusinde tak for at få mig til at føle mig som prinsesse og brud
Knus Kirsten
Fantastisk forståelse af bruden
Mine varmeste anbefalinger til Lilly Vejle! Et par dage inden min prøvning havde jeg en snak over telefon med Marlene, som spurgte ind til ønsker og diverse ting for at fornemme hvem jeg var inden prøvningen, så hun var forberedt. Hun var så god til at læse mig både over telefon, men også til hvad jeg sagde og ikke sagde. Hun udfordrede med flere kjoler, hvilket var så fedt, så man kunne se forskellen på snit og materialer. Hun tog sig tid og det lykkedes at finde den helt rigtige kjole, som endda var den første jeg prøvede på. Så mange tak til Marlene fra Lilly ♥️
Det ender ALTID med en Lilly - uden undtagelse!
Helt spontant bookede jeg en brudekjoleprøvning hos Lilly i Aarhus, da jeg besøgte mine forældre. Jeg havde min mor med og vi blev taget så godt imod af Sanaz, som havde en fantastisk energi og fik os til at føle os så godt tilpas! Hun vidste mit budget, lyttede til mine ønsker og viste mig nogle fantastiske kjoler - og udfordrede mig også lidt.
Jeg endte naturligvis med at købe min helt igennem fantastiske kjole hos Lilly, og jeg kan absolut ikke vente med at skulle have den på igen!
Kæmpe tak til Sanaz for bare at finde lige præcis det jeg søgte og drømte om.
Jeg har hele tiden sagt “Jeg skal IKKE…
Jeg har hele tiden sagt “Jeg skal IKKE have en Lilly” men jeg må bide ordene i mig igen. . Hos os er det manden der mener at der ikke skal spares på kjolen, men derimod mig der hele tiden har sagt at jeg ikke vil bruge mange penge på en kjole. Jeg har prøvet dyre og glamourøse kjoler der slet ikke er mig, besøgt div udenlandske hjemmesider, indtil jeg kom til Lilly Aabenraa. Waooo en helt igennem bundærlig ekspedient, som gjorde alt for at imødekomme min nærighed. Total sød og fuldstændig på min bølgelængde. Valget stod mellem 2 kjoler, jeg endte med at købe en kjole + dameudstyr og besøg hos skrædder.. 2500,-
Det er til at have med at gøre.
Så pga servicen, personligheden og venligheden endte jeg med en Lilly som jeg ikke kan vente med at blive viet i.
De varmeste anbefalinger herfra.
Virkelig god service
Jeg havde været ude og kigge på brudekjole er andet sted, hvor servicen ikke var særlig god. Derefter tog jeg ud for at kigge hos Lilly 16/12. Dagen før besøget blev jeg ringet op omkring hvad mine ønsker var til kjole, budget mm. Kvinden fra Lilly fortalte kjolerne i butikken var lidt i den høje ende ift mit budget. Jeg ønskede dog stadig at komme ind i butikken også for at kunne finde min størrelse.
På dagen var personalet meget søde. Servicen var i top også selv om den ekspedient jeg havde måtte hjælpe et andet sted, så var hun der hver gang jeg havde brug for det. Ekspedienten gjorde meget ud af at fortælle mig hvilke kjoler der var over mit budget, så jeg havde mulighed for at sige fra for at prøve. Den kjole der endte med at blive brudekjolen var umiddelbart ikke min type, men var helt perfekt da jeg prøvede den (en personalet fandt tilfældigt). Ved de kjoler som jeg ikke brød mig om sagde ekspedienten at der ikke var grund til at vise mine gæster det, da der var mig der bestemte.
Ekspedienten kom med forslag til slør, underkjole og indershot, men gjorde meget ud af jeg ikke skulle købe noget jeg ikke ville.
Generelt var personalet søde og rosende.
Sa jeg hentede min kjole 24/04-2024 var servicen helt i top og personalet igen meget søde.
Jeg fik anbefalet at købe brudekjole i Lilly af flere rundt omkring og jeg vil på mit kraftigste også anbefale jer til andre brude.
Lilly Outlet Aabenraa
I'm getting married, I made an appointment at the Lilly Outlet in Aabenraa to try on bridal dresses. The two ladies working there, Lotte and Emilie, were incredibly helpful, kind, and professional, which made the whole experience fantastic. I travelled from Esbjerg to Aabenraa, and the experience was worth it. Every kind of outfit for every taste and price range. It has my highest recommendation.
Lilly outlet Åbernå
The service was amazing, Emilie and Lotte made our experience even better because they were so helpful and sweet. We went from Esbjerg and it was worth the trip. I would recommend that place 100%
Super sød og venlig personale i jeres…
Super sød og venlig personale i jeres aalborg butik. Smukke kjøler og rigtig god tålmodighed til at man kunne prøve 2 forskellige på igen og igen indtil man ikke var i tvivl om den helt perfekte kjøle til en meget speciel dag. Tusind tak til Martine
Uklare retur betingelse
Vi købte en konfirmation kjole 12 januar 2024 i deres Aarhus butik med levering i marts som min datter i februar ønskede at bytte så vi skrev til Lilly for at få udnytte returret. De afviste på den mest arrogante og afvisende måde og henviste til deres hjemmeside hvor der står
"*Hvis du har købt i en LILLY butik eller online på lilly.dk og stadig er indenfor den 14 dages returret - så gælder denne selvfølgelig stadig."
Det tolker vi som at returret starter fra modtagelse (ligesom online køb) og er endt i konflikt som pt verserer hos forbrugerklageankenævnet
Lilly outlet Åbenrå
Lilly outlet Åbenrå
Lilly outlet Åbenrå - rigtig god service, smilende og meget hjælpsom personale. Service opkald et par dage før besøg i butikken, så man ved hvordan det hele kommer til at forgå. Kan klart anbefales!
Lily outlet Åbenrå
Lily outlet Åbenrå
Super god oplevelse med at prøve brudekjoler.
Vi var heldige at der ikke var travlt i butikken, selvom vi kom på lørdag. Jeg havde booket tid på forhånd og havde min datter og mor med.
Personalet var utrolig søde og hjælpsomme og det var en rigtig god oplevelse.
Jeg kom derfra med brudekjole, slør, sko, hårpynt, blonde bolero, underskørter for samlet 7400kr.
Jeg er godt tilfreds ❤️
Fantastisk
Fantastisk, venlig og kompetent service. Ekspedienten (Sanez) var fantastisk til at finde de helt rigtige smukke kjoler og var meget lydhør. Ovenikøbet kjoler til en rigtig god pris. Jeg kan kun anbefale LILLY kjoler i Århus. Det kendte slogan: "Det ender med en Lilly-model", kan jeg kun tilslutte mig. De varmeste anbefalinger herfra!
Dårligste oplevelse længe
Lilly i Århus, gågaden
I oktober 2023, købte vi konfirmationskjole til min datter som skal bruges d. 28/4-24. Sælgeren hjalp os med at finde en kjole som min datter kunne lide. Det var en sidste års model og var derfor sat ned i pris. Vi blev anbefalet at købe med det samme da sælger ikke kunne garantere en lignende kjole når vi kom tættere på konfirmationen. Der var bytte garanti på kjolen så, hvis den nu ikke passede når vi kom tættere på kunne den byttes til en anden størrelse.
Her 14 dage før konfirmationen pakker vi så kjolen ud. Den har hængt i et skab i en tøjpose, siden vi købte den. Da vi får den ud kan vi se at der en brune plamager under armene, rundt i halsudskæringen og ned langs lynlåsen i ryggen. Typisk steder der har rørt huden og derfor bælevet misfarvet af hudfedt og sved.
Vi tager kjolen med til butikken for at finde en løsning sammen med dem. Ekspedienten der tager imod os, er meget uforstående over at det kan være deres problem. Hun mener desuden at grunden til at den er nedsat er fordi man så må forvente at den er defekt. Det var bestemt ikke det vi fik at vide da vi købte kjolent. Nu står vi så med en kjole der ikke kan bruges til konfirmationen og en pige der er MEGET ked af det.
Det var BESTEMT ikke den opførsel vi havde forventet fra en butik som Lilly
Med Lilly's fantastiske service, forstår man godt deres slogan
Med Lilly's fantastiske service, forstår man godt deres slogan. Jeg havde booket en tid til brudekjoleprøvning hos Lilly, København, og Mette var bare den bedste ekspedient! Hun forstod præcis, hvad jeg ledte efter og pressede ikke på for at få mig til at købe noget, jeg var usikker på, hvilket jeg ellers har oplevet andre steder. Derudover var forretningen meget behagelig at prøve brudekjoler i med stort prøverum og komfortable siddepladser til de gæster, man måtte have med.
Fredag den 8 marts var min datter og…
Fredag den 8 marts var min datter og jeg inde i Lily i Aarhus, og kigge på konfirmations kjoler. Vi fik fantastisk hjælp, og min datter fandt KJOLEN.
Jeg vil til enhver tid anbefalde Lily i Aarhus især Caroline, hun er simpelthen så god 👏
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.