Jeg var helt ærligt lidt skuffet over min oplevelse i Lily Aalborg. Da jeg kom for at kigge på brudekjole var der kun en i butikken da hendes kollega åbenbart var på kursus, og det gjorde at hende der... Voir plus
Lisez les avis des autres
Var nede i Lilly i deres outlet butik i Aabenrå i dag 16. April 2026. Lille butik, men stort udvalg af kjoler i forskellige størrelser. Virkelig sødt personale, som tager sig tid til dig og hjælper di... Voir plus
Jeg skulle ned og prøve brudekjoler sammen med min datter, svigerinde og veninde. Vi blev modtaget af en sød medarbejder som viste os hen til vores prøverum. Lidt efter kom Grethe, som sto... Voir plus
Vi er super glade for Jilly er kommet tilbage jyllinge centeret, de har gjort igen godt, frisk og dejligt smørrebrød, værten går rundt og hygger medes vi andre spiser , jeg kan kun sige prøv det, t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Se de smukkeste bryllupskollektioner til bruden, gommen og deres gæster. Bestil det gratis LILLY katalog eller hent det i din nærmeste LILLY butik.
Coordonnées de contact
Nørreport 24, 6200, Aabenraa
- www.lilly.dk
Virkelig god oplevelse i butikken
Virkelig god oplevelse i butikken. Specielt tak til Lotte, som gav den bedste service.
Fantastisk oplevelse
Jeg har i dag været inde og besøge Lilly i København. Dog startede den gode oplevelse allerede nogle dage forinden hvor jeg blevet ringet op og der blev spurgt lidt ind til forventninger og budget. Vi blev taget godt imod i butikken af Jannie som forklarede om hvordan og hvorledes og derefter fandt nogle kjoler frem. Hun fangede hurtigt hvad jeg ønskede mig og den første kjole jeg fik på er også den jeg købte i dag.
Fabelagtig oplevelse og betjening
Lilly København.
Min datter skulle prøve konfirmationskjole, og spændt trådte vi ind i butikken for at finde drømmekjolen.
Vi blev mødt af Jannie, som tog fantastisk godt imod os. Med stor kyndighed og et fabelagtigt blik for, hvem min datter er, og hvad der klædte hende, hjalp hun os med at finde den helt rigtige kjole. Vi kom i butikken to gange. Første gang for at finde den rigtige stil og str og anden gang for at hente den bestilte kjole. Begge gange blev vi betjent af Jannie.
Det var en oplevelse med al det, min datter havde ønsket sig. Tusind tak.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Man bliver mødt af behagelig, smilende og imødekommende medarbejdere.å
Skøn oplevelse
Lilly København.
Havde min mor, min datter og bonusdatter med inde og prøve kjole(r) 😉 Det var en rigtig skøn oplevelse. Vi havde booket et prøverum og fik lov til at komme til før tid, da vi var tidligt på den. Vi blev tager imod af Cloe, som et par dage inden havde ringet til mig og hørt om jeg havde gjort mig nogle tanker mht. kjolen. Vi fandt lidt kjoler frem som jeg tog med i prøverummet og så blev der ellers prøvet kjoler og mine gæster “bedømte” mig 😂 Cloe lyttede til hvad vi havde af ønsker undervejs og kom hele tiden med nye kjoler lige indtil vi fandt KJOLEN 👍🏻 Jeg fik lov til at beholde kjolen på for at se hvordan den føltes at have på mens mine 2 piger prøvede brudepigekjoler.
Det var en super fed oplevelse og kan klart anbefales.
Lilly Vejle
Lilly Vejle
Sikke en skøn og behagelig oplevelse med kompetent rådgivning ..
Vi følte os hørt og set….butikken kan varmt anbefales Mojn og tak 👍🥂
Verdens klasse service!🙌
Verdens klasse service!!
(Handlede i Odense butikken)
Smilende og imødekommende medarbejder, der lyttede til mine ønsker ift. brudekjole og samtidig fik mig til at prøve lidt forskelligt, så jeg ente med den helt rigtige kjole til mig.
Varm anbefaling til fremtide brude 👍
Lilly outlet Aabenraa
Vi havde en dejlig oplevelse i Lilly i Aabenraa.
Der var et godt udvalg af brudekjoler og tilbehør og vi fandt den helt rigtige kjole, samt sko og tilbehør.
Der er kjoler i flere prisklasser, så alle kan være med.
Personalet er skønt. Venligt og smilende, og giver en service man ikke får mange steder mere.
Stor anbefaling herfra!
Jeg havde booket tid til prøvning af…
Jeg havde booket tid til prøvning af brudekjoler den 20/1. Der var kun en ekspedient i butikken, som også hilste på kunder, der kiggede rundt i butikken. Trods travlhed var M super nærværende og kom med vejledning. Jeg havde på forhånd kigget på nogle kjoler, og fortalte mine ideer til drømmekjolen.
M fandt en kjole, som jeg ikke havde forudset at blive drømmekjolen, men den sad perfekt og uden behov for at blive rettet til hos en skrædder.
Skøn oplevelse i butikken.
Lilly i København
Jeg var taget med min datter til Lilly i kbh for at prøve konfirmationskjole, og sikke en positiv oplevelse. Vi blev taget så godt imod af Jannie, som var yderst kompetent, lyttende og rigtig god til at vejlede og føle os begge super godt tilpas. Vi kan i den grad stærkt anbefale Lilly🙂
Super fantastisk oplevelse
Jeg hade virkelig lave forventninger i forhold til at finde min brudekjole i Lilly men hold nu op hvor blev jeg overrasket jeg er en besværlig type brud lidt større i størrelse med lavt budget og høje krav troede Lilly kun hade kedelige kjoler uden wauw effekten men det er bestemt ikke sandt fandt en helt unik kjole som virkelig levede op til mine krav (kan ikke afsløre for meget😂) alle de ansatte var så søde og mega hjælpsomme især Sara og butik chefen fik virkelig min drøm til at gå i opfyldelse en drøm jeg slet slet ikke hade set komme men som helt sikkert er perfekt hade en fantastisk følelse i kroppen da jeg forlod butikken og da jeg vågnede i morges kan kun anbefale Lilly efter mit besøg 🤩🤩🤩🤩❤️💒💒🎇
Lilly outlet Åbenrå
Vi var i Åbenrå og kigge efter en konfirmationskjole. Vi blev taget rigtig godt hånd om, da det blev lidt overvældende for min datter. Smilende og venligt personale og god service. Det var absolut køreturen fra Middelfart værd.
De får en stjerne for at yde den…
De får en stjerne for at yde den service at der blev ringet op og spurgt til mine forventninger jeg havde til min brudekjole. Men så stopper det også der.
Jeg havde booket tid lidt over 3 uger forinden. Og først dagen inden om aften/sidst på eftermiddagen bliver jeg ringet op. Og finder ud af at de stort set kun har en type kjoler i butikken ( København) som ikke er min stil.
Kan ikke forstå man som brudebutik, hvor ens produkt er brudekjoler, ikke har en masse stilarter i sin butik. Men kun en type kjoler hjemme og mange I de helt store størrelser.
Et godt råd er at ringe til butikken, inden du booker og hør om de overhovedet har noget i den stil du søger, samt størrelse.
Til lilly vil jeg give er et godt råd til at optimere jeres service hvor i ringer ud. Når I kan se der er kommet en online booking på at prøve kjoler. Så ring med det samme eller inden for et par dage, så I hurtigt kan lave denne forventningsafstemmelse. Det ville være en meget bedre service. Og en bedre forretning for jer selv, da en anden kunne have fået min tid.
Lilly i Århus
Havde en fantastisk oplevelse i Lilly i Århus i forbindelse med kjoleprøvning. Jeg var så heldig at have fornøjelsen af Sanaz som var rigtig god til at guide og vejlede samtidig med at hun lyttede til mine ønsker og kom med konstruktiv feedback. Virkelig en fornøjelse.
Helt fantastisk oplevelse i Lilly i…
Helt fantastisk oplevelse i Lilly i Vejle.
Jeg har fundet min brudkjole, jeg havde en helt fantastisk dag, Malene havde fundet nogle meget flotte kjoler til mig, jeg havde inden haft en del tanker omkring, at det var svært at finde en kjole det ville klæde mig, pga min størrelse. Dette var ikke noget at være bekymret over, de havde fundet nogle meget flotte kjoler som passede til mig😊
Personalet var helt fantastisk, meget kompetente, vi følte os godt tilpas og var meget afslappet i deres selvskab .
Kan varmt anbefale Lilly i Vejle.
LILLY i Odense, en skøn oplevelse
Viktoria hos LILLY på Vestergade i Odense gjorde dagen fuldstændig unik. Hun var rolig, imødekommende og meget jordnær i hele hendes væremåde. God vejledning og gode råd om både kjole, undertøj, slør ect. Super skøn oplevelse og jeg gik derfra med KJOLEN. Tusind tak, I har mine bedste anbefalinger.
God service. Sødt personale. Alt igennem en professionel og behagelig oplevelse, at være til brudekjoleprøvning.
Totalt ødelagt dag for kommende…
Totalt ødelagt dag for kommende konfirmand. Vi havde bestilt prøvning af kjoler, 1 time i Lilly Århus, Vi gik efter 15 min. Vi blev henvist til prøverum, hun fik 2 kjoler, også var vi overladt til os selv. Ingen hjælp, hun gik og serverede de andre, der var i prøverum ig dem ved kassen. Totalt dårlig service, som skulle være en speciel dag for konfirmanden. Der kommer vi aldrig igen.
Så har man oplevet det
Lilly, Søndergade i Århus: Datter faldt pladask for en konfirmationskjole, som hun i dag prøvede for 2. gang. Oplyst om købsgaranti 1. gang, så hvis hun voksede ud af kjolen, havde fabrikken ekstra stof til at sy en større. Bad om kjolen i en udgave hvor, der ikke var trukket tråde i blonderne, blonde ikke var gået op i limningen og som ikke var beskidt. Det kunne butikschefen ikke klare, men fik at vide, at jeg bare kunne vaske den i vaskemaskinen - det gjorde hun med kjolerne, som hun havde haft i butikken siden oktober. Ifølge vaskeanvisningen må kjolen ikke maskinvaskes - måske derfor, at blonderne har taget skade. Fik tilbudt 10 % nedslag i prisen (maks. nedslag - kommer oppe fra) - dækker ikke en rensning.
Oplevelse: købt en dyr brugt og beskidt kjole hos Lilly. Mange underlige forklaringer fra butikschefen. Facaden “Lilly” krakkelerede i dag.Hvor ville jeg ønske, at min datter havde valgt en kjole fra en anden butik.
Dog håndterede den unge medarbejder situationen upåklageligt.
Helt igennem fantastisk service hos…
Helt igennem fantastisk service hos Lilly i København. Jeg havde booket tid hos sødeste Jannie, som tog imod os med åbne arme. Hun fandt den smukkeste kjole til mig, som jeg ikke selv havde tænkt. Dem jeg selv havde tænkt blev skudt helt væk. Jannie er åben og ærlig og kan simpelthen læse én på 0,5. Det var en fantastisk oplevelse.
Et par dage efter blev jeg i tvivl om mit køb, og jeg blev budt velkommen igen med gode råd, og prøvede en ny kjole samt den kjole jeg havde købt igen, det VAR den rigtige kjole. Jeg følte mig skør at være i tvivl, men igen støttende Jannie mig hele vejen igennem, og jeg har endelig fået ro i min mave. Kæmpe anbefaling herfra ❤️
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.