Detta var 13 maj Lindex ringen. Skulle köpa lösnaglar och fanns inga priser så då frågade jag var prislaopparna är. Då svara en äldre dam inte speciellt trevligt att det står på baksidan.... Voir plus

Dahlia T-shirt liemenėlės iš pradžių paliko labai gerą įspūdį – patogios, gražios ir atrodė kokybiškos. Tačiau jau antrai liemenėlei po kelių mėnesių nešiojimo lūžo lankelis, todėl jos tapo nebetinkam... Voir plus

Köpte strumpor som redan efter ett par månader började vittra sönder på ett sätt jag aldrig sett strumpor göra tidigare. Kändes som att gå runt med brödsmulor i strumporna, behövde vända ut och in o... Voir plus

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika. Jeg ble snakket til på en ufin og respektløs måte av en ansatt da jeg skulle returnere varer. Hun hevet stemmen, ba meg skynde meg fordi det var kø, og... Voir plus

1. Boutique de lingerie
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin de vêtements
  4. Magasin de chaussures
  5. Magasin de sous-vêtements
  6. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

404 avis

Lindex har blivit dyrt och kvalitétsmässigt sämre.

Lindex har varit en favoritaffär i många år, men jag vet inte vad som har hänt.

Jag vet inte hur de kan inbilla sig att man ska vilja betala deras nuvarande dyra priser för kläder som absolut inte lever upp till priset kvalitetsmässigt?

Slarvig sydda strandkaftaner i tyg i dålig kvalité för 499, som dessutom kallas klänningar trots att de är genomskinliga och slitsad upp till grenen.
Ribbade klänningar för 399 kr som är så felsydda att de kräver korrigering, dvs sys om.
Ribbade cardigans för 399 kr som blir noppiga på nolltid.
Byte av tygkvalite på populära standardtrosor, från bomull till någon konstig mix som inga trosskydd i världen fäster på👎🏻 Numera alltså varken sköna eller användbara utan värdelösa.

Nej, Lindex har blivit dyrt och håller inte måttet längre.

1 août 2024
Avis spontané

Gjorde en beställning på b.la en tröja.

Gjorde en beställning på b.la en tröja.
Fick orderbekräftelse och allt var i sin ordning.
Det gick några dagar och då plötsligt får jag ett mail att tröjan inte går att leverera.
Inte ok!

19 août 2024
Avis spontané

Paket levereras fel, Lindex vägrar ta ansvar

Har beställt ett paket till ombud just för att det inte ska vara möjligt för paketet att försvinna. Helt plötsligt får jag ett meddelande om att mitt paket har blivit levererat till postlådan?! Lindex vägrar att ta något ansvar för detta, enligt dem är det helt normalt att man väljer leverans till ombud men att paketet sen skickas någon annanstans (inget bevis på att paketet faktiskt blivit levererat).

30 août 2024

Är så ledsen

Är så ledsen, Lindex har varit en favorit i alla tider. Man har rätt till 60 dagars retur... dock gäller inte det på rea. Extremt svårt att veta om en vara köpts på rea när det är en födelsedagspresent. Barnen är ledsna för helt värdelösa kläder.

Ni har tappat minst en familj som kund. USCH!

22 août 2024

Great clothes

I regularly order from Lindex and have always received great products with no problems. They do take a little longer to arrive as they are sent from Sweden but worth the wait.

19 août 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Bestilte flere plagg barneklær 8. august. Har ikke mottatt de enda. Nå er det 25% på alle barneklær. Jeg ringte lindex og spurte om å få tilbake mellomlegget. Det får jeg ikke. Men jeg kan bestille en gang til og få rabatten, og sende de første varene i retur. Da blir det billigere for meg. Lite miljøvennlig. Veldig dumt.

14 août 2024
Avis spontané

Otroligt besvärlig och krångligt…

Otroligt besvärlig och krångligt jämfört med andra kedjor att beställa.

Vet inte hur men lyckades beställa till butik när jag skulle byta leveransställe, vilket innebär att det är besvärligt å få ut leveransen jämfört med alla andra alternativ. Sämre öppettider och parkering nära butiken. Sen går det inte att legitimera vi bankid eller att andra hämtar ut paketet.

9 août 2024

Otroligt dåligt bemötande

Detta gäller Lindex Luleå centrum. Köpte en baddräkt i deras andra butik på Storhedens industriområde. Frågade om det gick bra att prova den hemma eftersom jag var lite osäker på storlek. Vet att det kan vara andra regler för bad-och underkläder. Den trevliga tjejen där sa att det inte var några problem.
Kommer in dagen efter i butiken i centrala Luleå och får ett surt och faktiskt otrevligt bemötande när jag ber att få lämna igen baddräkten. ”Den ska vara plomberad” får jag höra flera ggr och därefter ett: ”ja det står ju faktiskt på kvittot också”. Jag stod på mig och sa att de får i sådana fall lämna ut samma information från båda butikerna samt att jag som kund givetvis går på den information jag får till mig. Till slut efter mycket diskuterande gjorde de ett undantag vilket jag tackade för.

Detta är endast ett exempel på hur enormt stor skillnad det är mellan dessa butiker. I centrala stan får du aldrig frågan om du behöver hjälp att prova underkläder eller vanliga kläder för den delen, de hälsar knappt etc. Medan personalen på Storheden alltid är hjälpsamma och trevliga. Förstår inte hur medarbetare som uppenbart inte ska jobba med service tillåts jobba kvar i butiken i centrala Luleå? Nej, nu var det sluthandlat i den butiken och Storheden får fortsätta att ha mig som kund. Ett minimikrav är att du åtminstone hälsar på kunderna, har själv jobbat länge i servicebranschen och det är väl det första du lär dig. Gör om och gör rätt Lindex i centrala Luleå!

29 juin 2024

Best maternity panties ever

I have tried many (big brands) maternity underwear during my pregnancy but this was the best one ever.
Quality fabric, perfect fit, very comfy, not too tight anywhere.
Highly recommend it.

23 juin 2024

Tröttsamma

Slutsålda varor online som står att det ska finnas i lager i diverse butiker. Omöjligt att få kontakt med butik över telefon, kan inte lägga en halv helgdag på att åka runt till olika Lindex-butiker. Väl framme i butiker (2) stämmer inte lagersaldot och inga byxor finns. Speciell negativ kritik för servicen i Lindex-butiken i Skanstull i Sthlm, aldrig speciellt trevliga eller hjälpsamma vid olika besök. Bara säg på telsvar att ni inte har möjlighet att svara i telefon, ni gör ju ändå inte det någon gång.

16 juin 2024

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt, tvingar på kund underkläder som i butik kan provas och som vid onlineköp nekas retur om påsen underkläderna kommer i är bruten och menar på att plomberingen är påsen i sig.

Ingen annan butik har denna policy ej heller Lindex själva om du provar samma produkt i butik. Välj en annan online butik att handla ifrån helt enkelt. Uselt agerande!

14 juin 2024

Obefintlig kundtjänst

Wow,
Det har gått nedför för Lindex, beställningar som inte skickas för de hade sålt varor som inte fanns på lager, sen fick jag jaga dem och kolla vad paketet var! Kundtjänsten är omöjlig att nå för att annullera fakturan! Riktigt dåligt

29 mai 2024

Besök ej Lindex i Tyresö

Lindex i Tyresö har riktigt otrevlig personal. Butiken är ny men vi och andra bekanta väljer bort den. Min dotter är snäll och ordentlig och skulle hellre ta gift än snatta och behöva skämmas. Hon fyller sexton år och hänger aldrig runt i centrumet mer än vad som är nödvändigt. Hon besökte Lindex med en lika ordentlig vän strax efter de öppnat och då gick personal runt så de kände sig extremt iaktagna och obekväma. Min dotter provade ett plagg och bad sin kompis komma in i provhytten och titta och då sa personalen när de båda kom ut att "Vi vet att ni har saker någonstans så ni får en chans att plocka fram dem nu". Min dotter svarade förvånat att de har ju inget. Butiksbiträdet svarade "Jo, tjejer" flera gånger men min dotter kunde ju inte göra så mycket mer än gå ut och aldrig återvända. Den mörkhåriga kvinnan gick efter dem hela vägen. Vi har pratat om upplevelsen hemma mycket och berättat för andra men jag kom på först nu att jag ville skriva detta så vi har inget exakt datum men det var kort efter öppning. Så tråkigt och fördomsfullt gällande ungdomar.

1 février 2024

Ny pakke etter postkassetyveri

Bestilte en pakke fra Lindex, og den ble levert av Helthjem. Pakken ble etter levering stjelt. Helthjem fraskrev seg absolutt alt ansvar, men Lindex tok ansvar og sendte ny pakke.

En nydelig service, og vi kommer garantert til å bestille fra Lindex igjen, men med en annen leverandør av levering.

25 avril 2024
Avis spontané

Skal liksom ha extendes sizes

Skal liksom ha extendes sizes, men sjelden noe i butikk. Sjekka masse klær idag merka med dette, og kun halvparten hadde et plagg i str XL eller XXL. Er det liksom large eller medium dere anser som extended?

Og det er umulig for noen i str 50/52 å kjøpe noe som passer. Størrelsene stemmer ikke, klær er små i størrelsen og kun et lite utvalg er mulig å få i større størrelser.

17 avril 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit