Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

På min pc var der ikke plads nok, så jeg stoppede installationen, jeg lavede plads på min pc, men kunde ikke forsætte installationen. jeg startede forfra på min pc med det virker ikke. Det ligger... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god, og hurtig service. Deres AI-chat er også utrolig, den narrede mig til at tro, at jeg chattede med et menneske, indtil jeg indså, at så hurtigt kan et menneske ikke skrive! Lad os bakke o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bærbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ordinateurs d'occasion
  2. Magasin d'accessoires informatiques
  3. Boutique de logiciels
  4. Fournisseur de logiciels

Écrit par l'entreprise

Køb Linux produkter fra nordens måske største Linux leverandør.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Defekt skærm

Skærmen havde tydelige skader hvilket man burde havde opdaget inden man valgt og sende den til kunden. Tror jeg vælger at indstiller Linux selv næste gang. Venter på at få pengene tilbage

God kundeservice så de for lige to stjerner mere. Vil give dem en chance til næste gang jeg skal købe en linux PC

23 octobre 2025

Réponse : Linuxpusher

Skaden sad helt oppe i venstre hjørne af skærmen, hvilket vi overså, da vi startede maskinen op. Det beklager vi naturligvis meget. Computeren er sendt til vores leverandør for at få skiftet skærmen hurtigst muligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super køb

Super køb, 13" refurbished bærbar, der bare er køreklar... en del af rosen skal til Linux cinnamon mint som ikke gør skiftet fra Win10 svært!

10 octobre 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super kundeservice, og hurtig ekspedition.

21 septembre 2025

Easy-Peasy!

Easy-Peasy!
Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer.
Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning.
Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig og venlig løsning.
Top service, så top anmeldelse herfra - TAk!

16 septembre 2025

Jeg gruede for

Jeg gruede for, at der kunne gå noget galt med postvæsenet, men alt forløb perfekt.

6 août 2025

Virker perfekt

Virker perfekt, maskinen er lyn hurtig og helt stille

21 juin 2025

Pc med Linux Cinnemon kom hurtigt

Pc med Linux Cinnemon kom hurtigt, og det har næsten være som “plug and play”
Jeg er 65, men indtil videre er det nemt 😃

4 juin 2025

Meget hjælpsom

Linuxpusher er hurtig til at svare på henvendelser. Meget hjælpsom og god til at forklare, hvad vi ikke forstår.

10 avril 2025

Super oplevelse

Super oplevelse. Maskine og Linux spiller max. fra starten. Og tak for de små gaver der kom i kassen.

27 mars 2025

Service i topklasse

En misforståelse fra min side ved bestillingen blev rettet øjeblikkeligt og uden omkostninger for mig. Service i topklasse

17 mars 2025

linux umbuto

Hurtigt fremme og programmet var ledt at installere,
nu skal jeg blot lærer at bruge det

22 février 2025

Fremragende første indtryk af Linuxpusher

Sikke en fornøjelse at pakke sin ‘nye’ ThinkPad ud med Linux Mint: alt er i skønneste orden, fra indpakning og kvalitet af hardware, til første test af software. Alt virker som det skal og jeg er godt i gang på mindre end en times tid. So far, so good!

15 février 2025

Super god service

Super god service

10 février 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Helt OK levering

Helt OK levering - omend med lidt obstruktion fra PostNord's side :-/ Har købt både en USB-pen og en Pc med Linux Mint på. USB-pennen har jeg haft en del problemer med - virker stadig ikke. Grund -??? Men Kim Evers har i flere omgange været meget behjælpelig mht. fejlretning :-) PC'en med Linux Mint virker helt fint.

5 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus