Lion Beddenshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

199 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

2 hoeslakens binnen 4 maanden gescheurd of gaten. Prutkwaliteit.

2 hoeslakens gekocht in juni voor mijn topper. De eerste kwam onlangs met een flinke scheur uit de wasmachine (katoen) de tweede zie ik vandaag een gaatje in zitten (stretch). Beide hoeslakens volgens instructies gewassen en behandeld, net zoals ik mn 10 jaar oude Ikea hoeslakens behandelde waar nooit gaten of scheuren in zijn gekomen

Zeer ondermaatse kwaliteit dus, ik heb de winkel nog een mail gestuurd met de vraag of ze iets kunnen betekenen, maar je krijgt 3 weken garantie en daarna kunnen ze niet bepalen of het aan de kwaliteit ligt of hoe je ermee om bent gegaan

Dat weet ik wel. Het is prutkwaliteit wat jullie verkopen, volgende bestel ik wel direct bij Temu dan weet ik dat ik dat ik er geen hoge verwachtingen van hoef te hebben.

Tegemoetkoming was 10% korting op volgende aankoop. Tja laat maar, ik koop hier niks meer en waarschuw bij deze andere kopers.

15 octobre 2025

Beste Carla,

U heeft uw bestelling gedaan in Juni en heeft u altijd 30 dagen om een product te bekijken en te wassen, helaas kunnen wij na 4 maanden niet meer zien, of het artikel maar 1 x gebruikt is of 10 x.
Wij hebben u tegemoet willen komen door een korting aan te bieden, omdat de klacht ruim buiten de garantietijd bij ons binnen is gekomen.
Helaas kunnen wij u dan ook niet het antwoord geven , waar u opgehoopt had.
Wij hopen dan ook op uw begrip.
Met vriendelijke groet.
Team lionbeddenshop

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn eeste aankoop

Mijn eeste aankoop was een hoeslaken in de kleur zand. Dit hoeslaken beviel mij zeer goed ivm de wat hogere zijkanten waardoor het hoeslaken beter de topper omsluit. Alleen vond ik hem wat prijzig.
Toen ik wat later toch een tweede erbij wilde, bleken ze afgeprijsd; een aangename verassing. Erg tevreden mee, goede kwaliteit.

26 septembre 2025

Beste Huib,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze hoeslakens.
Veel plezier ermee.
Groet Team LIonbeddenshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Het dekbedovertrek dat ik heb besteld werd binnen twee dagen geleverd. Voor deze prijs had ik mijn twijfels over de kwaliteit maar ik ben heel tevreden!

15 octobre 2025

Beste Gemma,

Wat een mooie review, fijn om te horen dat u tevreden bent,
Groet Team LIonbeddenshop

Mooie Molton hoeslakens…

Een en twee persoons Molton hoeslakens gekocht voor een absoluut gunstige prijs. Werd snel geleverd, en wat vooral opviel was de uitstekende kwaliteit die we kregen voor het geld. Mooie dikke en zachte vochtregulerende stof, prima afgewerkt en een perfecte pasvorm om de matras. Super!

3 septembre 2025

Beste Robert,
Dank u wel voor deze mooie review,
veel plezier met uw molton.
Met vriendelijke groet.
Team LIonbeddenshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Via Email contact opgenomen en kreeg al snel antwoord. De bestelling werd probleemloos geannuleerd. Nieuwe bestelling werd netjes en snel geleverd.

25 août 2025

Beste Louise,

War fijn dat u tevreden bent over de gang van zaken, hoe u bent geholpen door onze klantenservice.
Daar doen we het voor.
Groet Team lionbeddenshop

Gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar een badjas van katoen een beetje lang ook. Ik vond er 1 beschikbaar in veel kleuren. Betaalbaar, en onwijs snel geleverd! Heel blij mee!

18 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en snelle service

Met de levering ging iets mis, dat lag absoluut niet aan Lions. Heel prettig, snel en betrouwbaar contact daarover. Uiteindelijk is het pakketje opnieuw bezorgd door Lions zonder kosten voor de extra verzending. Fijne service!

30 août 2025

beste A,

Fijn dat uw klacht goed is opgelost door de klantenservice.
Groet Team lionbeddenshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Winkel in Spijkenisse vandaag bezocht…

Winkel in Spijkenisse vandaag bezocht en zeer klantvriendelijk geholpen met uitstekende ouderwetse service.
De aardige mevrouw heeft uitgevraagd en meegedacht en gezocht waardoor ik met twee prachtige dekbedovertrekken en hoeslakens ben thuisgekomen.
Tevens ook geadviseerd over behandeling van de stof/wasadvies.
Prijs en kwaliteit uitstekend.
Ik ben overtuigd na deze eerste ervaring.
De eerstvolgende keer kom ik hier gelijk terug!

27 août 2025

Beste,
Wat een mooie review, we gaan het zeker aan het betreffende filiaal doorgeven.
met vriendelijke groet
Lionbeddenshop

Noté 4 sur 5 étoiles

feedback

goede communicatie en uitleg over de procedure wat betreft de bestelling en het gratis afhalen in de winkel.

29 juillet 2025

Réponse de Lion Beddenshop

fijn om te horen dat u tevreden bent.
groet,

Snelle levering ! Top!

6 août 2025

Beste Miranda,
fijn m te horen dat u tevreden bent.
met vriendelijke groet
Lionbeddenshop

Perfecte service

Perfecte service, was wat mis gegaan bestelling , werd gelijk nieuwe opgestuurd

6 août 2025

Beste,
Fijn dat we het probleem hebben kunnen oplossen.
Groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Niet overdreven doch goed verpakt.

24 juillet 2025

Beste Miranda,
Dank voor deze review.
groet

zeer tevreden

Ik heb een badjas besteld, ben er zeer blij mee. Goede kwaliteit. Ook bezorging verliep vlekkeloos.

23 juillet 2025

Réponse de Lion Beddenshop

Dank voor deze mooie review, daar doen we het voor.
Groet

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel en veel aanbod

Duidelijke site en snelle bezorging. Alles zeer goed en netjes verpakt.

17 juillet 2025

Réponse de Lion Beddenshop

Dank voor deze mooie review,
Groet

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus