Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Voir plus
Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen g... Voir plus
Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Bovendijk 33, 2295 rv, Kwintsheul, Pays-Bas
- 0174297365
- klantenservice@lionbeddenshop.nl
- www.lionbeddenshop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Heel behulpzaam nadat mijn bestelling
Heel behulpzaam nadat mijn bestelling, door een interne storing, 2x was geplaatst.

Réponse de Lion Beddenshop
Goede producten tegen een mooie prijs
Goede producten tegen een mooie prijs, online besteld en kreeg al snel een telefoontje dat ik mijn levering kon ophalen in de winkel te Delft. Met speciale dank aan de vriendelijke medewerkers!

Superkwaliteit!
De lakens en slopen die ik heb hesteld zijn van hoge kwaliteit. Mooi en superzacht!
Snelle levering, duidelijke communicatie. Al met al een bedrijf wat ik mijn vrienden en kennissen van harte aanbeveel!

Klantvriendelijkheid ver te zoeken
In het verleden hebben we bij Lion Beddenshop Zwijndrecht twee bedden gekocht en waren we altijd dik tevreden. Daarom kwamen we recent terug, met het idee om opnieuw iets aan te schaffen. Helaas was het een compleet andere ervaring.
Bij binnenkomst werd er niets gezegd, niemand stond op of groette ons – de medewerkers bleven passief achter de kassa zitten. Toen we zelf maar begonnen te kijken en een rits openden om te voelen wat er in het product zat, werd daar boos op gereageerd. In plaats van hulp of uitleg kregen we vooral afkeuring. Medewerkers straalden nul interesse uit en leken geen enkele productkennis te hebben.
Oprecht jammer. Waar vroeger service en klantvriendelijkheid centraal stonden, is nu vooral onverschilligheid en irritatie te vinden. Een gemiste kans – wij komen hier voorlopig niet meer terug.

Réponse de Lion Beddenshop
Zeer correct perfecte snelle levering
Zeer correct, snelle telefonische reactie en snelle verzending. Klasse

Réponse de Lion Beddenshop
Toch geholpen ondanks omruilperiode…
Toch geholpen ondanks omruilperiode verlopen.Zeer goede service.Diverse bestellingen gedaan,en had bij een set de verkeerde hoekhoogte besteld.Werd niet moeilijk over gedaan(Moest natuurlijk niet gebruikt zijn/oorspronkelijke verpakking intact etc).Netjes geld terug gekregen Ga zeker opnieuw bestellen want kwaliteit en kleuren Hoeslakens heel mooi!!

Matras schuift niet meer
Op afgesproken tijd geleverd en kwalitatief goed product. Matras schuift niet meer. Ik heb wel een maat kleiner genomen. Ik ben er blij mee

Zeer tevreden
Bestelling werd 2 dagen later bezorgd. Goed op de hoogte gehouden per mail

Mooie dekbedovertrekken gekocht! Leuk geprijsd
Mooie dekbedovertrekken gekocht!
Prima geregeld !!

dik tevreden
snelle levering. duidelijke website met uitgebreid aanbod. ook de kwaliteit is goed. dus prijs kwaliteit is dik in orde.

Réponse de Lion Beddenshop
Sander aardige man die zijn vak goed…
Sander aardige man die zijn vak goed verstaat voor mijn volgende aankoop zal ik weer daar langsgaan ik was bij megastore denhaag

Vriendelijk personeel
De winkel in de Megastores Den Haag heeft een mooi assortiment matrassen, lakens en kussens, en het personeel is vriendelijk en geeft goed advies zonder je iets op te dringen.

snel geleverd
snel geleverd, product is conform de omschrijving op de website.

Réponse de Lion Beddenshop
Klacht gemeld over een hoeslaken wat…
Klacht gemeld over een hoeslaken wat binnen 4 maanden gescheurd was. In eerste instantie korte en onvriendelijke mail ontvangen zonder oplossing of excuses.
Bemiddeling gedaan via Bol.com en toen werd de toon anders(!)
Krijg uiteindelijk een nieuw hoeslaken....

Snel reactie
Na dat de track en trace code niet werkte even een mailtje verstuurd en gelijk antwoord. De stoel hoezen past en zijn super zacht nu maar hopen dat ze ook een beetje kleur vast zijn.