Lion Beddenshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

199 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snel geleverd!

Ik zocht een bepaald bamboe dekbed, Lion was een van de weingen die het in het assortiment had, en dan nog tegen de beste prijs ook. Ondanks dat de website duidelijk vermeldde dat het druk was, sliep ik binnen een paar dagen onder een fijn dekbed dat precies voldoet aan de beschrijving.

30 janvier 2024

Super goed. Heel dik tevreden

Ik heb 4 lits-jumeaux dekbedovertrekken besteld. Alle 4 zijn het hele mooie kwaliteit dekbedovertrekken voor een keurige prijs. Ik had ze binnen een paar dagen in huis, alles keurig verpakt. Ik ben heel dik tevreden. Een volgende keer bestel ik daar zeker weer.

24 novembre 2023

Top service

Snelle levering van 2 dekbedovertrekken. Na het wassen zaten er witte vlekken in de overtrekken en kussenslopen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Binnen 2 dagen kreeg ik netjes nieuwe opgestuurd. Deze zijn in goede staat!
Top service!

10 novembre 2023

Defecte laken opgelost

Snelle levering van mijn dekbedovertrek en laken. Na het vinden van een fabrieksfout bestaande uit meerdere kleine scheurtjes op een rij, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Na een week kreeg ik netjes een nieuwe opgestuurd. Deze is in goede staat!

31 mars 2023

Lion Beddenshop

Vriendelijke dames in de winkel bij aanschaf van een matras maar daarna is het gedaan met de klantvriendelijkheid en de service. Bij het maken van een bezorgafspraak was de dame niet heel blij omdat de door hun gekozen 2 (zeer beperkte) bezorgtijdstippen mij niet schikte. (van de 5 werkdagen was ik er 4,5 dag beschikbaar!)
Vanmiddag matras bezorgd door 2 heren die communicatief niet geel sterk waren . Matras werd 1 meter voorbij de voordeur geplaatst. Commando "hier tekenen" en weg waren ze.
Het matras even 3 meter ( klein appartement) verder op in het bed plaatsen hoort blijkbaar niet bij de € 35,00 kosten die je moet betalen.
Je zult maar bejaard zijn en het matras niet eens kunnen verplaatsen, laat staan in een bed leggen.
Heel jammer, mijn verwachting van de Lionshop was toch anders.

9 mars 2023

Beste Lia,

Wij vinden het heel vervelend dat u het zo ervaren heeft.
Wat betreft de bezorgtijden moeten wij het zo efficiënt mogelijk inplannen voor de bezorgers zodat zij zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van hun bestelde artikelen, vandaar dat de klant helaas niet hun eigen bezorgtijden en dagen kan uitkiezen.

Wat betreft de bezorging klopt het dat de kosten voor aanleveren tot aan de 1e drempel 35,- bedragen, dus niet tot in de slaapkamer.

Wij willen onze service altijd verbeteren en optimaliseren dus bedankt voor uw feedback.

Ik hoop in ieder geval dat u verder blij bent met uw aankoop en lekker slaapt op uw nieuwe matras, want dat is het allerbelangrijkste.

met vriendelijke groeten,
team Lion beddenshop

Super slechte klantenservice!

Super slechte klantenservice!
We hadden een bed gekocht in Denhaag aanbetaling gedaan dat ging allemaal prima .
Vervolgens word ik gebeld dat ze tussen 11 en 1 uur zouden leveren prima ik naar het huis gaan voor de levering omdat we nog niet in de woning zelf wonen , Nou word ik gebeld om 10 uur we staan voor je deur waarop ik zeg de afspraak was vanaf 11 uur tot 1 .
Nou kantoor weer gebeld die nemen nergens verantwoordelijkheid voor en laten mij ook nog is eens opdraaien om 35 euro er boven op te betalen .
Gaf het nog een kans zouden ze andere week leveren om 12 tot 3 uur ik vraag netjes zou ik daar een bewijs van kunnen hebben per mail of SMS niet dat er weer niet aan de afgesproken tijd word gehouden en ik daar dubble kosten moet voor betalen. Nou stemverheffing aan de telefoon alleen vingerswijze niet normaal ik ben er totaal in schok van terwijl ik iets normaals vraag voor mijn eigen zekerheid.
Vervolgens zeg ik nou ik ben klant vraag iets simpels en krijg ik dit hoe moet ik dat bed nog in armen nemen als het zo moet gaan hele slechte service.

Ze hebben gelukig mijn aanbetaling terug gestort wel even die 35 euro er vanaf gehaald natuurlijk.

Ik ben zo blij dat ik GEEN BED van dit bedrijf heb want een slechte service ongelooflijk!!

1 mars 2023

Beste Lilly-Ann

We vinden het erg vervelend dat u zo over ons bedrijf denkt.
We zijn op de eerste bezorg dag twee keer langsgereden. bij de eerste poging gaf u aan niet thuis te zijn, doordat de bussen staken en u dus vertraagd was. Dit was voor ons begrijpelijk en zijn daarna op een later moment nogmaals naar u toe gereden, waarna u nogmaals niet thuis was. Later de tweede poging hebben we contact met u gehad en vertelde ons dat de staking voor u niet van toepassing was en wij geen afspraak gemaakt hadden rond de afgesproken tijd.

Na nieuwe afspraak te hebben gemaakt was u erg boos, omdat we wel nogmaals bezorgkosten rekende. We hebben later weer telefonisch contact gehad en u wilde het bed toch annuleren.

Wij hebben inderdaad €35 van uw aanbetaling afgehaald omdat we twee keer bij u langs zijn gereden zonder dat u thuis was.

Nogmaals we vinden het erg vervelend hoe het gelopen is en hopen toch dat u ook begrip heeft voor onze situatie.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Hoofdkussen wordt mij verkocht wat eigenlijk bestemd is voor personen vanaf 80 kg. Is voor mij veel te groot en te hard. Personeel let bij testen in de winkel niet op je hoofdhouding. Nu zit ik met een kussen van €119 waar ik niets aan heb. Terug nemen doen ze niet aan. Nooit meer naar Lion dus.

10 février 2023

Beste Ria,
U geeft aan dat dit niet uw eerste Cinderella kussen was en eerst een klasse 3 had en nu heeft u de hardste aangeschaft.
In de winkel heeft u er op gelegen en waarschijnlijk lag hij toen wel goed.
Het is niet zo dat de verkoopster kan voelen of iets bij u goed voelt, maar uit gaat wat u aangeeft.
Helaas is het zo dat gebruikte kussens niet geruild mogen worden.
Ons excuus voor dit ongemak en hopend op uw begrip.
Met vriendelijke groet.

Geen zaken mee doen.

Alles. Ondanks alle mails na het verzenden verkeerde kleur wordt er niets opgelost. Waar is mijn eerder geschreven review?

17 décembre 2022

Beste Ferra,
Zou u alstublieft contact op kunnen nemen met de klantenservice op 0174297365 of klantenservice@lionbeddenshop.nl , zodat wij u misschien kunnen helpen om uw klacht op te lossen.
Helaas is er bij ons namelijk niets bekend.

Ons excuus voor dit ongemak en hopelijk spreken wij elkaar snel.
Met vriendelijke groet Team Lionbeddenshop

Fantastische service!

2 kussens gekocht bij 2 verschillende bedrijven, beiden via bol.com. Beide kussens geretourneerd, maar dat ging mis, de kussens zijn verwisseld. Medewerkers van Lionbeddenshop hebben vanaf het begin af aan meegedacht en geholpen om het op te lossen en hebben het door hen ontvangen kussen doorgestuurd naar het juiste bedrijf. Andersom verliep het slecht. Lionbeddenshop kreeg hun kussen na lang wachten uiteindelijk terug, maar niet in de originele verpakking, waardoor het niet meer verkoopbaar was. Ondanks dat hebben ze op eigen initiatief het gehele bedrag teruggestort! Dikke complimenten voor de fantastische klantenservice!

4 décembre 2022

Oplichters

Onbetrouwbare website, oplichters zelfs! Koop hier niets. Via fonQ hebben we een dekbed gekocht van bijna 400 euro en retour gestuurd. Nu geeft Lion beddenshop aan dat het dekbed niet in de doos zat en krijg ik mijn geld niet terug. 10 keer op en neer gemaild, maar ze blijven bij hun standpunt. Oplichters, treurig dat je zo je geld moet verdienen.

9 septembre 2022

Beste Marjan,
Wat jammer dat u ons negatief beoordeeld,
Alleen vergeet u een paar dingen te vermelden;
Dat wij de doos leeg ontvangen hebben en dat de doos 0.7kg weegt,
Dat het pakket welke u terug zou moeten sturen 3.95kg moet wegen of zwaarder.
Dat wij u benaderd hebben, en u verder geen moeite wilt doen om contact te zoeken met Fonq of te willen kijken of u het dekbed toevallig niet nog thuis heeft, en of wilt kijken of u het per ongeluk naar een andere leverancier heeft gestuurd, omdat u nog meerdere pakjes heeft afgegeven bij het afgifte punt. Zoals u zelf aangaf in het telefoon gesprek.
Maar wij gaan geen € 379.95 terug laten storten , als wij het betreffende dekbed niet hebben terug ontvangen.
Helaas kunnen wij u hier dan ook niet in tegemoet komen, omdat wij niet kunnen controleren of het dekbed in de betreffende doos heeft gezeten, omdat deze niet beschadigd of geopend bij ons is aangekomen.
Wij gaan er hier van uit, dat het niet verstuurd is.
Wat betreft het weegmoment, dat is bij PostNL en DHL of welk postorder bedrijf hetzelfde.
Het is een vervelende situatie, maar wij raden u nogmaals aan om eventueel contact te zoeken met het bedrijf waar u uw bestelling heeft geplaatst en dit is Fonq.

Bestel hier geen hoofdkussen

Bestel hier geen hoofdkussen, want je mag het niet uit de verpakking halen om het te voelen. Doe je dit wel dan MOET je het kopen.

4 août 2022

Beste,
Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad met het aanschaffen van een kussen.
Helaas is het zo dat wij al op de site zelf aangeven dat kussens niet geruild mogen worden als er gebruikerssporen aanwezig zijn.
Dit in verband met de hygiëne. Iedere klant die bij ons een kussen koopt moet er voor 100% op kunnen vertrouwen dat zij een nieuw kussen ontvangen.
Ons excuus voor dit ongemak en hopend op uw begrip.
I

Noté 2 sur 5 étoiles

Bed wordt zonder bericht van te voren…

Bed wordt zonder bericht van te voren bezorgd. Geen mail geen telefoontje, NIETS! Wij waren stom verbaasd en totaal niet voorbereid hierop. HELE SLECHTE COMMUNICATIE!!!!!

6 juillet 2022

Beste Annemarie,
We hebben van u in totaal 3 nummers gehad daarvan heeft u meerdere keren gewijzigd, welke wij moesten bellen. Wij hebben met goedkeuring van diegene die de telefoon opnam het bed bezorgd. Wij gaan namelijk geen bed bezorgen als er geen goedkeuring is gegeven. De bezorger heeft daarnaast ook aan u aangeboden om het bed terug te nemen. U heeft zelf aangegeven dat dit niet nodig was.
We vinden het daarom erg jammer dat u deze reactie online zet.

Kwaliteit matrassen ondermaats

Kwaliteit van matrassen zijn ondermaats. Na 1 jaar vindt er kuilvorming plaats. Ook ventilatie laat te wensen over.
Oorzaak: matras ligt op niet-ventilerende bodem waardoor de warmte zich ophoopt. Klacht werd niet gehonoreerd door Lionbed. Garantie nope! Via borgfonds kun je klacht indienen, maar kost 100 euro. Advies: geen matras kopen bij Lionbeddenshop. Mei 2022.
Naschrift: er moest nog eens 75 euro betaald voor de geschillencommissie.
De geschilbemiddelaar stelt dat hitteprobleem is opgelost. Dit is onwaar! Ondergetekende heeft 2 op eigen kosten koelings onderleggers gekocht waardoor de warmteophoping enigszins wordt geneutraliseerd. Lionbed wilde ook deze niet vergoeden.
Kuilvorming is ondervangen door het plaatsen van een hardboardten plaat ter hoogte van de heupen.
Wordt vervolgd.

17 mai 2022

Beste,

Wij willen u laten weten dat wij ons zeker wel aan de garantieregeling houden.
Er is inmiddels een deskundige van de geschillencommissie langs geweest bij dhr. Paping om de klacht te beoordelen en zoals u hieronder kunt lezen zijn wij niet in gebreke gebleven en in het gelijk gesteld.

DESKUNDIGENRAPPORTAGE Geschillenregeling Wonen

2a Omschrijving klacht(en) zoals door consument in geschilformulier gemeld
Matrassen liggen veel te warm.
2b Situering klachten
Waar in de ruimte(n) bevinden zich de klachten? slaapkamer
Toelichting: .
Voeg eventueel een situatieschets toe. -
3. Vaktechnische beoordeling product/dienst en klacht(en)
Gehele boxspring uitvoerig geinspecteerd. Bij bezoek ter plaatse gaf consument aan dat probleem van te warm slapen inmiddels is opgelost. Echter de matras waar consument zelf op slaapt zakt in, met name in het midden. Consument liet zien door middel van midden op de matras te gaan zitten, dat deze bij de meest beslapen matras ietwat meer doorzakt dan de matras welke hoegenaamd niet gebruikt is. Het betreft hier matrassen van 100% koudschuim, waarvan de kern hard is en deze aan boven- en onderzijde afgedekt is met ± 3 cm zachter schuim. Door het gebruik is het normaal dat dergelijk schuim wat soepeler wordt. Van doorzakken is hier geen sprake. Conclusie: Boxspring is van goede prijs-/kwaliteit verhouding, het soepeler worden van de matras is een normaal gebruiksverschijnsel.
4. Ernst van de klacht(en)
Welke kwalificatie van de klacht(en) is, op basis van uw vaktechnische beoordeling, het meest toepasselijk?
☐ ernstig ☐ opvallend ☐ gering ☐ onopvallend ☐ (bijna) niet waarneembaar ☒ anders, namelijk: normaal gebruiksverschijnsel.

Team Lionbeddenshop

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus