GLS havde smadret pakken på vej til levering og derfor manglede der en del af pakken - Littleroom leverede det manglede 2 dage efter - perfekt og hurtig håndtering TAK
Lisez les avis des autres
Jeg har købt aktivitetsstativet fra littleroom til min søn og vi ELSKER det! Mor elsker det fordi det er helt klassisk og stilrent i designet (og rent faktisk er pænt at have stående i stuen) - baby... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde problemer med betalingen på hjemmeside og skrev til kundeservice - fik svar indenfor få timer selvom det var søndag ! Sejt! Var ikke helt tilfreds med finishen på mit indkøbte aktivitetsstativ o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Coordonnées de contact
Vestre Kongevej 31, 8260, Viby J, Danemark
- info@littleroom.dk
- www.littleroom.dk
Demande des avis aux clients
GLS havde smadret pakken på vej til…
GLS havde skaden pakken. Littleroom kvitterede med super hurtig service og respons udover gratis retur, så 20% rabat på genkøb.
Får sendt et aktivitetsstiv i stedet…
Får sendt et aktivitetsstiv i stedet for et tøjstativ som jeg har bestilt. Ser først dette når det er samlet. Efterfølgende skriver Littleroom at jeg skal sende det forkerte stativ retur. Da jeg ikke gider bøvlet med at skille ad, pakke det ned og sende tilbage, og littleroom ikke bare vil sende mig den rigtige vare hvis ikke jeg sender det andet, skriver jeg så at jeg vil beholde det stativ jeg har modtaget og jeg så selvfølgelig vil have differencen udbetalt, da det er billigere. Har stadig ikke fået noget svar eller nogle penge, her flere uger efter.

Réponse de Littleroom.dk
Super hurtig levering og et meget fint…
Super hurtig levering og et meget fint og lækkert produkt- babygym i træ.

Réponse de Littleroom.dk
At lige fra man bestiller
At lige fra man bestiller, får man af vide hvor langt i er ned pakken. Det gik også rigtig hurtigt med og få pakken.

buzzing
A blinding experience. love the funiture, and have recommended every baby mama i know!

Réponse de Littleroom.dk
Little room er mega dumme!!
Man skriver til jer på mail
Men i svare aldrig nogen sinde på mail !!!!
Selv vis min pakke var totalt i stykker vil i hellere ikke svare !!!!
I er totalt latterlig dumme !!!!
Det værste service jeg har fået i flere år !!!!
I får 0 stjerner for værste service !!!!
I høre aldrig hva kunder siger og tænker kun på penge !!
Vis i ikke får jeres penge til firma i har
Så dør i !!!!
Sådan er det bare for jer
Totalt langt ude at kun tænke på penge og ikke kun kundes behov eller giver kunden god service
I er da for mega dumme !!!!
Outstanding customer service
Outstanding customer service! Small mistake was immediately acknowledged and over-compensated. And the product is really nice.

Kanon kundeservice
Kanon god kundeservice og nemt at komme i kontakt.
Jeg blev forhindret i at hente min vare hos littleroom, da min datter blev syg. Jonathan sende derfor min vare UB samme dag, så jeg kan få den inden jul.
21 minutter efter ordreafgivelse
21 minutter efter ordreafgivelse, modtog jeg mail om at min bestilling var sendt afsted - det er vist en rekord :-) Lækre sager til gode priser, og rigtig god service.
Hurtig levering og dejlige junior dyner…
Hurtig levering og dejlige junior dyner 👍 Er helt tilfreds.
Hurtig levering og lækre varer👏👏😀
Tak for hurtig ekspedition og for at…
Tak for hurtig ekspedition og for at sende en mail, da varen var på lager igen :-)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.