Littlewonders ApS Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og fine produkter Jeg fik hurtigt svar på min mail da jeg havde spørgsmål til et produkt på webshoppen. Dåbsbånd, hårpynt og ærmebånd er alt meget fint og svarer til det ann... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et dåbsbånd til min søn og fik efterfølgende besked om, at den bestilte vare desværre ikke var på lager alligevel. Jeg meddelte at jeg ønskede at annullere ordren da jeg ikke var interess... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stort udvalg af smukke dåbsbånd og tilbehør til den store dag. Samtidigt et godt udvalg af praktiske smukke ting til hverdagen med et barn. Butikken er søde og hjælpsomme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd til min søn, samt sløjfe-elastikker og en stor sløjfe til min datter i lyseblå. Jeg er særligt vild med at farven på elastikkerne og sløjferne matcher f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Når man arbejder med med børn og børnetøj er man i den grad bevidst om, at verden gør videre og er dyrbart, et sted vi skal passe godt på. Tøjet og hårpynten fra Little Wonders er skabt ud fra visionen om, at hverdagen, og hver dag, skal være noget særligt. At skønhed og smukke produkter løfter sindet og forfrisker sjælen. Tøjet er skabt ud fra en poetisk stil og det er vigtigt at det skal være skabt i det rigtige materialer og være behageligt at være på, så det inspirerer til leg og udvikling. Vores hårpynt er skabt ud fra ideen om, at det skal passe til garderoben på alle årstider, så det kan skabe sjov og variation.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin og overskuelig hjemmeside

Fin og overskuelig hjemmeside, rimelige priser og hurtig levering.
Købte bla. En dåbssløjfe, og fik den fineste lille pakke, i silkepapir, med et "personligt" tillykke med dåben kort, og et lækkert lille indpakket stykke slik. Så fin ekstra service, ikke sidste gang jeg handler der.

26 mars 2021

Virkeligt god kundeservice

Virkeligt god kundeservice, selv ved mindre fejl i levering får man hurtig svar og finder en fælles, god løsning. Jeg vil ikke tøve med at handle her igen

27 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske varer og flot service

Little Wonders har de allerfineste varer til fine priser, og jeg fik en fremragende og super behagelig og hyggelig service, da jeg ringede med en forespørgsel. Derudover ankom min pakke dagen efter bestilling, hvilket bare er skønt!

Handl endelig hos Little Wonders!

21 novembre 2020

Det fineste tøj

Det fineste tøj med det sødeste lille skumjordbær til den søde tand.
Virkelig god service og skønne varer og ikke mindst hurtig levering.
Hvis ikke det fortjener 5 stjerner, så gør ingen!

12 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte "bare" bånd og sløjfe til dåb, men fik en fin lille personlig hilsen og et et lille stykke snolder.
Så god service ☺️
Og dejlig overskuelig hjemmeside.
(Måske man bare skulle tænke over 'pige og drenge' farver på dåbsbånd. Købte selv et bånd i en 'drenge' farve til min datter.)

9 septembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk sød og hjælpsom

Helt fantastisk sød og hjælpsom, vi havde en korrespondance frem og tilbage ang. en vare og der blev hurtigt svaret. Udover det virkelig god kvallitet på tøjet! Kan varmt anbefales

2 janvier 2020

Fantastisk service!!

Havde der været flere stjerner, skulle du også have haft dem! Jeg skrev til Charlotte og spurgte til et bestemt dåbsbånd. Hun svarede hurtigt og det lykkedes os på meget kort tid at få det smukkeste bånd hjem inden dåben :-) Der var endda lidt lækkert med i pakken :-D Så jeg kan kun anbefale alle at handle med hende! Mvh. Carina

31 octobre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds

Tilfreds og glæder mig bare til lille manden. Skal døbes. Båndet er så flot. Og elsker at jeg kunne få en suttesnor der matcher. Jeg glæder mig til at vi skal bruge det. Og elsker det store farve udvalg

18 octobre 2019

Intet mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk

Alt deres tøj og tilbehør er så lækkert og deres bloomers er fantastiske!
Kvaliteten taler klar for sig selv, der holder så flot I vask. Jeg har flere suttesnore bla de er over et år gamle og er stadig som nye.

Hurtig levering og super kunde service.
Handler klart her igen

24 mai 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus