Lomax A/S Avis

8 018
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et professionelt firma at handle med. Attraktive priser og god omsorg for kunderne har uden tvivl betydning for fastholdelse af kundekredsen. Bare bliv ved på denne måde i altid har lagt fo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 3 blyanter, alle af god kvalitet. Det var forventet, at de ville blive leveret i en mindre kuvert, som kunne lægges i postkassen. Derfor skrev jeg ikke noget om aflevering ved hoveddør... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi er et lille firma, der tidligere var tilfredse med at handle med jer, da det har været nemt at få pakkerne leveret til døren. Denne gang levede oplevelsen dog ikke op til forventningerne. Pakkerne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fejlkøb af en printer. Dumt nok, men det kan jo ske. I mit tilfælde fordi jeg ikke havde sat mig nok ind i de tekniske data. Altså retur skulle printeren. Ved kontakt med kundeservice blev mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Magasin d'électronique
  6. Magasin d'imprimantes et de scanners
  7. Magasin de meubles de bureau

Écrit par l'entreprise

Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(8 018)

677 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice

11 septembre 2026

Hej,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Vi kan desværre ikke ud fra anmeldelsen se, hvad din utilfredshed konkret skyldes.

Vi vil meget gerne have mulighed for at se nærmere på din oplevelse, og du er derfor velkommen til at kontakte os på kundeservice@lomax.dk eller tlf. 47 36 80 00.

nemt

nemt , hurtigt og lige til døren

9 septembre 2026

Hej

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord.

3 gode blyanter i en stor kasse

Jeg bestilte 3 blyanter, alle af god kvalitet.
Det var forventet, at de ville blive leveret i en mindre kuvert, som kunne lægges i postkassen. Derfor skrev jeg ikke noget om aflevering ved hoveddøren.
I stedet blev de 3 blyanter leveret i en større papkasse, som ikke kunne afleveres i postkassen, så jeg var nødt til at hente dem på nærmeste post-udleveringssted. Det var ærligt talt ikke smart, hverken for miljøet eller for mig.

Hej Elvira

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.
Vi er glade for at høre, at blyanterne lever op til dine forventninger.

Vi beklager til gengæld, at emballagen og leveringen ikke gjorde det samme. Vi forstår godt, at det kan virke uhensigtsmæssigt, at tre blyanter pakkes i en kasse, der er for stor til postkassen – og at du derfor måtte en tur forbi udleveringsstedet.

Tak for din konstruktive feedback omkring emballagen. Det er bestemt noget, vi tager med videre.

Hej Susanne

Vi beklager, at du har oplevet leveringstiden som lang.

Den bestilte vare er en bestillingsvare, som vi ikke har på eget lager, og derfor er den forventede leveringstid 7-9 hverdage. Dette fremgår både på produktsiden og af ordrebekræftelsen.

Vi beklager naturligvis, hvis leveringstiden ikke har været tydelig nok i forbindelse med din bestilling, og vi tager din feedback med videre.

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
produkterne kom dog ikke samtidig, men det var fint nok.

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Så vidt muligt stræber vi altid efter at samle alle varer i så få leverancer som muligt. Men indimellem kan det være nødvendigt med delleverancer, f.eks. i tilfælde af lang eller forsinket leveringstid på dele af bestillingen, eller i tilfælde af at dele af bestillingen bliver sendt direkte fra en leverandør.

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback.

God beskrivelse

God beskrivelse, hurtig levering

Hej Leon

Noté 3 sur 5 étoiles

DÅRLIG STIIIL 😥 Vi blev rigtige glade for vores gode…

Vi blev rigtige glade for hurtig levering af vores gode køb af hængeparasol 3,5 • 3,5 meter hos Lomax, hvor alt skulle medfølge i (Ingen OVERTRÆK) 😳 men har skrevet og rykket flere gange til deres kundeservice ( pigerne yder en god service), som skriver det samme gang på gang og vil sende sagen videre til reklamationsafdelingen, som åbenbart ikke reagerer på sagen fra 6 September 🥹 Så har igen skrevet i dag angående vores manglende OVERTRÆK 😥 og havde vi været klogere havde vi købt hos forhandleren i Jylland, som havde nøjagtig samme TILBUD med det hele i pakken - Rigtig dårlig stil og ringe service fra Lomax, som intet gøre for deres kunder 🫣 Til sidst efter noget frustration lykkedes det, at finde en tilfredsstillende løsning på en kreditnota, så vi kan købe overtrækket hos en anden forhandler.

Hej Grethe

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og den service, du har fået fra vores kundeservice. Vi beklager dog, at forløbet omkring det manglende overtræk har trukket ud.

Vores kundeservice har nu taget hånd om sagen, og vi håber, at der er fundet en tilfredsstillende løsning.

Vi beklager den oplevelse og frustration, forløbet har medført.

hurtig levering !

9 septembre 2026

Hej Else

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter at have bestilt nogle ret dyre…

Efter at have bestilt nogle ret dyre lys har jeg kun fået to aflysene tre lysene har været sat fast nede i PostNord i tre uger efter flere telefonsamtaler har jeg så fået tilsendt et nyt lys, man mangler stadigvæk to lys som først skal ind på lageret og så skal sendes ud til mig plus de tre andre lys stadigvæk er nede i PostNord så i alt har jeg brugt rigtig meget energi og ressourcer på at få nogle lys som stadigvæk ikke er blevet leveret korrekt så jeg vil ikke anbefale at købe eller bestille der er nu gået en måned snart og jeg mangler stadigvæk en pakke og ting jeg har betalt for👀😱 Det eneste man får at vide det er at De er kede af det og de kan se at lysene skal lige komme ind først men ikke med at jeg kan få mine penge tilbage eller noget som helst jeg har stadigvæk ikke modtaget det Jeg har bestilt😵‍💫

16 septembre 2026

Hej Jana

Vi beklager meget det uheldige forløb og forstår godt, at det er frustrerende, at du endnu ikke har modtaget hele din ordre.

Vi har oprettet en ny forsendelse, da den oprindelige desværre er gået i stå hos transportøren. I mellemtiden er en af de manglende varer desværre kommet i restordre, og vi afventer derfor, at den kommer på lager igen.

Vi er i dialog med dig på mail og arbejder på at få sagen løst hurtigst muligt.

Beklager endnu en gang de gener, det har medført.

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Billige

Hurtige leveringstid

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre det nemt for vores kunder at handle ved os, så det er dejligt at få feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

fik fakturaer og rykker før jeg havde…

fik fakturaer og rykker før jeg havde modtaget alle produkter, som jeg måtte rykke for 2 gange før de sidste kom. kundeservice var venlig og hurtige til at svare. derfor 3

31 août 2026

Hej,

Vi beklager det uheldige forløb med både levering og fakturering. Det er dog dejligt at høre, at du har oplevet en venlig og hurtig hjælp fra vores kundeservice.

Tak for din feedback.

Hurtigt og nemt

31 août 2026

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.

Noté 3 sur 5 étoiles

Support afd. er lidt overbelastet, men korrigerede en produkt skuffelse tilfredstillende efter længere tid end forventet.

28/8 I reagere IKKE på produkt klager men spammer mig konstant med ‘feedback request’

16/9: fik fuld kredit for det skuffende produkt.

28 août 2026

Hej Jens

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget svar på din henvendelse. Vi oplever desværre i øjeblikket længere svartid på vores skriftlige henvendelser end normalt.

Vi forstår godt, at det er frustrerende samtidig at modtage automatiske mails fra os. Vi sørger for at tage hånd om din henvendelse nu og beklager den oplevelse, du har haft.

Forfærdelig service

Forfærdelig service! Jeg modtog ordren efter to måneders ventetid, selvom jeg havde bedt dem om at annullere den. De ville ikke tage den retur.

1 mars 2026

Hej Andrey

Vi beklager naturligvis den oplevelse, du beskriver. Det er ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Ud fra de oplysninger, der fremgår af anmeldelsen, har vi desværre ikke kunnet finde din ordre eller den konkrete sag i vores system. Vi har derfor anmodet om yderligere oplysninger, så vi kan undersøge forløbet nærmere.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan se nærmere på sagen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet

De leverede kasser var af meget dårlig kvalitet, og en del af dem gik i stykker under udpakningen.

26 août 2026

Hej Astrid

Vi beklager, at kasserne ikke levede op til dine forventninger, og at nogle af dem gik i stykker under udpakningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 36 80 00 eller via e-mail på salg@lomax.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med at finde en løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

TilfredshedBestilte varer levede op til…

Bestilte varer levede op til forventningerne.

28 août 2026

hurtig levering og kvalitet

hurtig levering og kvalitet, der lever op til forventning

Hej Esben

27 août 2026

Hej Anne

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus