Lomax A/S Avis

8 022
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et professionelt firma at handle med. Attraktive priser og god omsorg for kunderne har uden tvivl betydning for fastholdelse af kundekredsen. Bare bliv ved på denne måde i altid har lagt fo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 3 blyanter, alle af god kvalitet. Det var forventet, at de ville blive leveret i en mindre kuvert, som kunne lægges i postkassen. Derfor skrev jeg ikke noget om aflevering ved hoveddør... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi er et lille firma, der tidligere var tilfredse med at handle med jer, da det har været nemt at få pakkerne leveret til døren. Denne gang levede oplevelsen dog ikke op til forventningerne. Pakkerne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fejlkøb af en printer. Dumt nok, men det kan jo ske. I mit tilfælde fordi jeg ikke havde sat mig nok ind i de tekniske data. Altså retur skulle printeren. Ved kontakt med kundeservice blev mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Magasin d'électronique
  6. Magasin d'imprimantes et de scanners
  7. Magasin de meubles de bureau

Écrit par l'entreprise

Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(8 022)

681 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid venlig service når man henter…

Som altid venlig service når man henter bestillinger

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre det nemt for vores kunder at handle ved os, så det er dejligt at få feedback.

14 août 2026

Hej Leif

Nyopstartet firma

Som nyopstartet firma har jeg haft en rigtig god oplevelse. Det var dejligt nemt og hurtigt at oprette en konto, og dialogen har været både god og professionel.

Når jeg har haft brug for hjælp, har de været nemme at få fat på telefonisk uden lang ventetid. Derudover er der ordentlige og gennemskuelige bestillingsvilkår, hvilket jeg sætter stor pris på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, helt klart 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hej

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den rigtig flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du som nyopstartet har fået en god start her hos Lomax, og at både oprettelsen, dialogen og vores kundeservice har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig og din virksomhed fremover.

Nemt

Nemt, og enkelt.

Hej Morten

Det fungerer bare

Det fungerer bare

20 août 2026

Hej Kristian

Noté 2 sur 5 étoiles

Fuldstændig smadret pakke og ingen respons

Jeg har købt en masse pool produkter hos Lomax.

Da jeg får pakken af Postnord, er pakken helt ødelagt og det vælter ud med bl.a. klor, ph minus mm. I min indkørsel, hvor pakken er sat.
Jeg laver straks en transportskade anmeldelse.

Det er nu 14 dage siden.
Jeg har ringet til lomax for nogle dage siden, men der sker stadig ingenting.

Jeg har en pool jeg ikke kan bruge, jeg er 1200kr fattigere, men har en indkørsel fyldt med klor😡

Vil dog sige, jeg før har købt hos Lomax, og det gik smertefrit. Men det her show, er simpelthen for dårligt.

27 août 2026

Hej Daniel

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft – både med den beskadigede levering og den efterfølgende behandlingstid.

Vi kan se, at sagen nu er blevet behandlet, og at varerne er krediteret som ønsket.

Vi beklager endnu en gang de gener, forløbet har medført, og tager din feedback med videre.

nemt og hurtigt

8 août 2026

Hej Dorte

God service, hurtig ekspediton

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos Lomax flere gange…

Jeg har handlet hos Lomax flere gange og har kun haft gode oplevelser.

Det er nemt og overskueligt at bestille, priserne er konkurrencedygtige, og leveringen er hurtig.

Det, jeg især sætter pris på, er den gode service. Hvis der opstår spørgsmål eller noget, der skal løses, bliver man mødt professionelt og hjælpsomt, og der bliver fulgt op på tingene.

Alt i alt en rigtig god og pålidelig leverandør, som jeg bestemt kan anbefale til andre virksomheder. Jeg handler gerne hos Lomax igen. ⭐⭐⭐⭐⭐

14 août 2026

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, både når det gælder bestilling, levering og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god og hurtig service

Købte 7 stole og efter kort tid var der problemer med den ene stol arm. Efter jeg kontaktede Lomax fik jeg omgående en ny stol arm. Utrolig god og hurtig service :-)

20 juillet 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakkerne kom inden for to dage

Pakkerne kom inden for to dage, og kvaliteten levede op til forventningerne.

6 août 2026

Hej Benedicte

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord.
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.

Langt leveringstid

Har stadig ikke modtaget varerne 11 dage senere, ingen status på det

13 août 2026

Hej Fei

Vi beklager naturligvis din oplevelse.

Vi kan desværre se, at din oprindelige forsendelse er bortkommet under transporten. Der er derfor afsendt en ny ordre fra os, så du kan modtage dine varer hurtigst muligt.

Vi beklager de gener og den ekstra ventetid, dette har medført.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren var meget professionel og…

Sælgeren var meget professionel og meget imødekommende så det er rart i disse tider at handle med sådant et firma

13 août 2026

Hej Peter

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig bekræftelse, besked om afsendelse og forventet levering. Og levering efterfølgende dag. Alt inden for 2 døgn. Så flot.

6 août 2026

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

det er IKKE muligt at blive afmeldt…

det er IKKE muligt at blive afmeldt alle de forbandede reklame i sender.........
beklage, men produktet og levering er helt okay. Men når man bliver bombaderet med reklamer man ikke kan slå fra står jeg helt af !

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen, men beklager naturligvis, at du oplever udfordringer med at blive afmeldt vores nyhedsbreve og øvrige kommunikation.

Vi kan umiddelbart ikke se, at du har været i kontakt med os omkring dette, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe. Send derfor gerne en mail til salg@lomax.dk med den eller de mailadresser, du ønsker afmeldt, så sørger vi for at få det undersøgt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er lidt noget rod men stort udvalg

Det er lidt noget rod. Man bestiller 15 ting og så kommer det i et hav af forsendelser. Når man bestiller får man ikke at vide at der er leveringstid, men når man så går ind og kigger på sin ordre efterfølgende, kan der være flere måneders leveringstid. Stort udvalg men noget rod.

Hej Andreas

Vi beklager, at du har oplevet leveringen af din ordre som rodet.

Med mere end 41.000 varer har vi flere forskellige lagerlokationer. Vi sender både fra eget lager, lagerhotel og direkte fra vores leverandører. Derfor kan en ordre med flere forskellige varer i nogle tilfælde blive leveret i flere pakker. Det samme gælder, hvis enkelte varer har længere leveringstid eller er i restordre.

Vi oplyser den forventede leveringstid på produktsiden under "Læg i kurv", i indkøbskurven samt på ordrebekræftelsen. Vi kan se, at nogle af varerne på din ordre har længere leveringstid, og det skulle derfor gerne have fremgået i forbindelse med dit køb.

Vi tager dog din feedback med videre, da vi naturligvis ønsker, at både leveringstider og delleverancer skal være så tydelige og overskuelige som muligt.

31 juillet 2026

Hej Jytte

Noté 1 sur 5 étoiles

Fejl på produkt og dårlig service.

Fejl på produkt og dårlig service.
Jeg bestilte en golftrolley, der kørte meget skarpt til højre. Efter en klage og en rykker på denne fik jeg et dårligt svar om, at jeg kunne prøve at skrue på nogle riller. Det virkede ikke og har igen rykket 2 gange for svar. Pengene har Lomax trukket, men jeg står med en trolley. Der ikke virker.

12 août 2026

Hej Peter

Vi beklager naturligvis din oplevelse og den lange behandlingstid i forbindelse med din reklamation.

Vi kan se, at der nu er taget hånd om sagen, og at der er igangsat en ombytning af varen.

Vi beklager endnu en gang forløbet og de gener, det har medført.

Noté 5 sur 5 étoiles

Med Lomax har jeg handlet i mange år

Med Lomax har jeg handlet i mange år, det fungerer bare, kan varmt anbefales. Mvh Robert

8 août 2026

Hej Fraenell

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os.

Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus