Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var ude og spise på den i slagelse, mega dårlig service, kokkene stod og hostede og bøvsede i køkkenet mega ulækkert!!!! Vi bestilte efter is og da tjeneren kom med dem havde hun to fingre nede... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Har brugt lucky sushi Slagelse som stamstedet de sidste mange år. Har gennem tiden haft svingene kvalitet, forvirrede medarbejder og utrolig meget rod i bestillingerne og langsom betjening. Så har... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har aldrig før skrevet en anmeldelse men hold da op en elendig sushi forretning Hentede sushi til mine gæster derhjemme, med fornøjelsen og opdage de ikke har lagt spisepinde, soya ingengang soyak... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant de sushis
  2. Sushi à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Ekstrem dårlig oplevelse

Denne oplevelse hos Lucky Sushi anbefaler jeg ikke nogle. Jeg havde bestilt bord til min kæreste og jeg kl 19. vi får vores bord men, bliver ikke introduceret til deres koncept, ved at bestille via en QR-kode ved hjælp af sin mobil for at kunne bestille sushi.

Ved vores første ordrer bestiller vi to forretter samt 16 stk sushi, som bliver leveret af 3 omgange hvilket vil sige vi ventede sammenlagt 45 minutter, derudover var der noget vi stadig manglede at få - vi bestiller derfor en ''prøve'' bestilling på hele 4 stk sushi og de stykker kom 20 minutter senere, men stadig uden den forrige bestilling med de andre stykker sushi vi manglede - så vi sagde det til tjeneren hvor efter hun sagde det til køkkenet, hun vendte tilbage for at sige vi skulle bestille det igen grundet de ikke kunne se ordren i køkkenet. Vi bestilte tredje ordrer for de stykker som ikke kom i første ordrer og der gik yderligere 30 min. Da vi havde spist, besluttede vi at forlade Lucky Sushi, da vi mistede lysten til at bestille mere og gik derefter hjem med følelsen af tomme maver og en følelse af at være blevet "glemt"...

Det var en dyr oplevelse på 612 kroner...

Kigger man rundt på personalet, ligner det ikke at de har travlt med at udføre deres arbejde...!
En aften der skulle have været hyggelig med min kæreste men desværre blev til en rigtig dårlig oplevelse, med rigtig dårlig service. Læser man forrige anmeldelser, kan vi bekræfte det ikke er blevet bedre på nogle punkter! tak for mad...........

6 septembre 2025

hej Jeppe!
Hvilken afdeling var du i?

Super dårligt sted.

Besøgte Køge. Intet var ok, vi bestilte drikkevarer, som vi måtte rykke efter, da der var gået 20 min, hvorefter der gik yderligere 15 inden det kom. Vi bestilte mad som kom efter 45 min, men ikke alt var korrekt leveret, vi bestilte lidt mere, hvor der også var fejl i bestillingen. Vi sluttede af med is, som bare er en kugle i et glas, det måtte vi også rykke for. Maden var ok, det var også det eneste positive, personalet havde teflon på, alt hvad man sagde/gjorde opmærksom på, prellede af. De virkede ligeglade.

31 août 2025

Hej Jytte!
hvilken afdeling var du i?

Ringeste kundeservice

Jeg har bestilt fra Køge afdelingen
Ringeste kundeservice.
Bestilte mad over wolt for 440kr. jeg får leveret maden, og der. mangler så over halvdelen af det. jeg kontakter efterfølgende Wolt og restauranten. Restauranten fortæller at de har virkelig travlt, og har ikke tid til at kigge på det nu? Jeg kontakter så wolt igen, hvor de fortæller at de har snakket med restauranten, og de ville ikke kompensere for maden, fordi jeg ikke kunne fremsende beviser på hvad jeg ikke havde modtaget. (jeg havde endda taget billede af det)
Det ender så med at Wolt kompensere med 200kr.
Jeg forstår ikke hvordan restauranten kan træffe sådan en beslutning, når jeg havde beviser på den manglende mad..
Bestilte også nigiri med hvidløg, og der manglede hvidløgen, og udover dette var der hår i maden.
Fair nok man har travlt, men jeg siger da heller ikke til kunderne på mit arbejde, at de lige må vente til at jeg har tid??

30 août 2025

Réponse de Luckysushi

kan du venligst skrive hvilken afdeling du bestilte mad hos.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lad vær med at støtte denne restaurant…

Lad vær med at støtte denne restaurant da de snyder deres medarbejdere med bl.a. at give for lidt løn fik 110kr i timen selvom jeg er over 18, de gav de. Bl.a. også en medarbejder som var kommet fra Nepal for at studere 80 kr i timen det skal lige siden han er 20 år gammel, de udnytter deres medarbejdere og snyder dem….

29 août 2025

Skaller i sushien

Jeg besøgte Lucky Sushi i dag og må desværre sige, at oplevelsen var meget skuffende. Allerede ved ankomsten stod vi længe og forsøgte at få kontakt, inden en tjener modvilligt placerede os ved et bord – helt uden nogen form for instruktion eller velkomst.

Forretterne var ganske fine, men da vi fik vores sushi, gik det galt. De havde vendt endeskiverne på rullerne, så det ikke var til at se, at der gemte sig rester af hale og skal inde i stykket. Det betød, at vi uforvarende fik rejeskal i munden, hvilket både ødelagde oplevelsen og gjorde, at vi helt mistede appetitten.

Da vi gjorde opmærksom på problemet til den samme tjener, vi havde haft svært ved at få kontakt til i starten, blev vi blot fortalt, at det “var helt normalt” for dem at skjule skaller inde i rullerne. Det efterlod os med indtrykket af, at restauranten ikke tager hverken gæsternes oplevelse eller fødevaresikkerhed særligt seriøst.

Det var desværre en meget uprofessionel oplevelse, og jeg kan ikke anbefale Lucky Sushi i Køge.

24 août 2025

Kære Frederikke!
Vi er ked af over din oplevelse hos lucky sushi i køge.
Vi arbejder altid på at blive bedre, da vores gæster er meget vigtig for os.
Det med skald i maden, beklager vi selvfølgelig at du havde mistet appetitten.
Men flere restauranter vælger at severe sushien med hale, hvor vi har valgt at skære det af, da de vil gøre nemmere at spise for vores gæster.
nogle gange vil der være et lille styk af skald, hvor vi ikke kan undgår, Det er selvfølgelig ikke noramalt, at der er skald i maden. Vi beklager endnu engang og håber på en forståelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gammelt og ulækkert mad(Køge afdeling)

Der er mug på maden, en af tjenerne der arbejder der nede er mig veninde og hun siger også selv at hun har fundet snegle i grøntsagerne 4 gang nu og at olien er for gammelt og at hvis de fc tager noget råvare på gulvet samler de det bare op med bare hænder og bruger det til madlavning

11 août 2025

Réponse de Luckysushi

Hvilken afdeling var du i?

Noté 1 sur 5 étoiles

Det her er uden tvivl den værste…

Det her er uden tvivl den værste spiseoplevelse, jeg nogensinde har haft – og jeg er ikke typen, der skriver anmeldelser uden grund.

Sushien var slatten, smagløs og virkede alt andet end frisk. Rejerne var dårligt tilberedt, og flere stykker havde en ubehagelig lugt, som burde have fået køkkenet til at kassere dem med det samme. Man kunne nærmest smage, at kvaliteten var sparet helt væk.

Vi ventede tæt på en time på maden. Forretterne, som vi bestilte for at få hurtigt, kom aldrig. Da maden endelig begyndte at dukke op, var det i tilfældige omgange, og der manglede konsekvent dele af bestillingen. Jeg måtte henvende mig til personalet 4-5 gange for at påpege fejl, og hver gang fik jeg et beklagende smil – men uden at noget reelt blev løst.

Jeg bebrejder ikke tjenerne, for de løb forvirrede rundt i ren kaos, tydeligt uden støtte eller struktur fra ledelsen. Skylden ligger 100% hos ejeren, som tydeligvis ikke har styr på køkken, service eller basale standarder for at drive en restaurant. Det hele fremstod amatøragtigt og ligegyldigt overfor gæsterne.

Hvis man som ejer ikke engang kan sikre frisk mad, ordentlig tilberedning og en fungerende arbejdsstruktur, burde man ikke have en restaurant. Punktum.

Jeg skulle have tjekket Trustpilot inden – for nu hvor jeg har set deres elendige bedømmelser, giver det pludselig alt for god mening, at de kun har så få stjerner.

Det her var spild af penge, tid og appetit – og jeg anbefaler alle at gå langt uden om dette sted.

9 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Spiste all you can eat i Slagelse

Spiste all you can eat i Slagelse. Det gør vi ikke mere. Sløvt personale/tjenere. Kokkene havde travlt, men de unge medarbejdere havde mere travlt stå og hygge snakke. Får anvist et bord - pigen plejer ned mod et bord. Vi får sat os ned, tænker at der måske kommer en for at tage imod drikkevarer eller fortæller lidt. Det gøres der ikke. Ringer på klokke. Pige kommer slæbende med med fødderne langs gulvet. Gætter på at de var klistret fast til det beskidte gulv. Hun fortæller at vi selv skal scanne og derfra bestille. Det var fint. Vi bestiller. Bestiller en øl. De kommer senere ned for at fortælle at de ikke har bevilling til salg af alkohol - det er kun til ud af huset (hvorfor så have muligheden for at bestille på restauranten?) men at vi kunne bestille noget andet. De har Pepsi. Men det er fra 1 1/2 l flasker til priser der er skyhøje. Og som har stået i køleskabet længe.
Undervejs i servicen kommer de ned med mad. Den bliver næsten kastet foran os. Når vi får tømt tallerknerne bliver de ikke fjernet. Først når de kommer med ny ordre. Lige ved siden af os er der en måtte de bliver ved med at rette på. Fair nok, den er pi**e irriterende. Men der ligger skrald på den. Det fjernes ikke af pigen der rykker på måtte, men senere af hendes kollega. Maden kom i sjove rækkefølger. Forretter til sidst, og ivrigt ikke altid varme. Håber det var fordi at de havde travlt. Enkelte af tjenerne var ekstremt sløve.
Og når ja, bordet var mega klistret.

22 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mig og mine veninder var der henne og…

Mig og mine veninder var der henne og spise, vi var 5 piger men kun 4 af os skulle spise, vi blev alle 5 bedt om og betale 225 også hende som ikke havde spist noget, plus en af medarbejderne var rigtig flabet og hun tog vores mad hele tiden mens vi var igang med og spise det. Vi fandt mug på meget af maden, skal aldrig tilbage igen.

3 juillet 2025

Dårligste sushi sted.

Virkelig flabet tjener. Lyshåret pige blå sko og grå bukser. Var flabet under hele vores besøg. Hun tog hele tiden vores mad uden vi overhovedet var begyndt at spise det så vi skulle hele tiden bestille nyt. Vi skulle endda betale for en ektsra person som ingengang spiste der og den lyshåret pige stod bare og grinede bag ved. Virkelig dårlig oplevelse og maden smagte af mug kommer aldrig igen..

2 juillet 2025

⭐☆☆☆☆ - Virkelig ringe oplevelse - Luckysushi Køge -

⭐☆☆☆☆
**Virkelig ringe oplevelse - Luckysushi Køge**

Vores besøg hos Luckysushi i Køge var desværre en stor skuffelse. Køkkenet var tydeligvis underbemandet, og der gik alt for lang tid med at få serveret maden. Vi måtte flere gange rykke for vores bestilling, og retterne blev serveret usammenhængende og på forskellige tidspunkter, hvilket ødelagde hele oplevelsen.

Personalet virkede uuddannet og usikkert, og betjeningen bar præg af billig arbejdskraft frem for ordentlig service. Vi følte klart, at restauranten prioriterede deres TakeAway-kunder langt højere end os, som sad og ventede i restauranten.

På Trustpilot kan jeg se, at Luckysushi heller ikke bruger energi på at besvare kritik eller anmeldelser, hvilket blot bekræfter indtrykket af, at kundetilfredshed ikke er vigtigt for dem.

Efter små to timers venten, og uden lyst til at spørge flere gange, måtte vi opgive at blive mætte og forlade stedet utilfredse. Så er det jo nemt at reklamere med ”All you can eat”, når gæsterne opgiver på grund af ventetiden.

Priserne var til gengæld absolut ikke i den billige ende:

* Lille sodavand: 49,- kr.
* Ad libitum sushi per person: 229,- kr.

Vi endte med at betale hele 605,- kr. for en oplevelse og måltid, der knap var 200 kr. værd.

Men kære Luckysushi i Køge – sig endelig til, så kommer jeg gerne forbi og får nogle af pengene tilbage. Det ville klæde jer at tage ansvar for en dårlig oplevelse.

23 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bedste sushi sted og få en dårlig oplevelse

Har aldrig før skrevet en anmeldelse men hold da op en elendig sushi forretning
Hentede sushi til mine gæster derhjemme, med fornøjelsen og opdage de ikke har lagt spisepinde, soya ingengang soyakopper med som take away så stod med 6 gæster der sku spise middelmådig sushi uden soya og spisepinde
Godt råd!
“Brug dine penge et andet sted”

24 juin 2025

Maden er ik god

Hej
Jeg har spist der nu 3 gang og de første gange var endelig fint nok,
Men så var jeg der i går og sushien var så dårlig. Der lå ris udover det hele og avokadoen var dårlig og det så ikke særlig lækkert ud nu når man betaler så mange penge!
👎👎

21 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lucky Sushi

Lucky Sushi, Køge - Super lækkert og meget friskt. Jeg har spist her mange gange og vil med glæde kome igen!

25 avril 2025

Få styr på jeres menu

Få styr på jeres menu.
Bestilte frokostmenu fra, tadaaaa menuen til Takeaway. Får en pris. Ved afhentning er prisen så en anden, da prisen på frokost menu ikke gælder på bestilling tidspunktet. Der står ingen steder på jeres menu i hvilket tidsrum prisen er gældende. Og mage til arrogant betjening ved afhentning skal man lede længe efter… Ærgerligt, for det er ellers lækre produkter I laver 🤷‍♂️🤦‍♂️

23 avril 2025

Dårlig service

Dårlige service. Det er ærgerligt, for det plejer at være et godt sted og spise.
vi bestilte lidt forskelligt, og da vi fik sushien sad vi og ventede et stykke til på tilbehør, først da jeg nævner det får vi det. Vi bestilte også 2 små fåresruller, som jeg måtte spørge ind til 3 gange, og som
så kom 45 min efter,
Der lå en reje på gulvet, som en af personaler blev bedt om og samle op, men bare sparked væk, mens de andre personaler bare står og se på det.
de var mange på arbejd, men de så ikke ud til at have travlt.

29 mars 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Super fin restaurant i Greve

Har kun haft gode oplevelser med Lucky Sushi i Greve. Super god og frisk sushi og en rigtig flot, ren og vedligeholdt restaurant. Personalet er også rigtig venlige. Det eneste der trækker restauranten ned, er at der ikke var så meget soya med til sushien sidst jeg bestilte. Ellers er der ikke nogle finger at sætte på noget.🥰

16 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus