Sæt flere timer af eller mere hvis du gerne vil have din mad, men kun hvis du spiser på stedet, de burde faktisk kun kører take away da det er deres første prioritet. Virkelig den dårligste oplevels... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har helt oprigtigt aldrig haft så dårlig en restaurant oplevelse i mit liv. Jeg har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse før but here goes. Vi havde bestilt borg et par uger forinden på LS i Slage... Voir plus
Havde bestilt bord i anledning af årsdag med kæresten. Da vi ankom til Lucky i Slagelse blev vi mødt af et stresset personale, der skændes indbyrdes. Vi fik afvide der var lukket for bestillinger, så... Voir plus
Vi havde bestilt takeaway, og selvom de havde meget travlt, og vi ventede på vores ordre i næsten en time. Alligevel havde Kevin? Overskud til at sætte gang i processen, og havde mange bolde i luf... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Lucky Sushi
Lucky Sushi, Køge - Super lækkert og meget friskt. Jeg har spist her mange gange og vil med glæde kome igen!
Få styr på jeres menu
Få styr på jeres menu.
Bestilte frokostmenu fra, tadaaaa menuen til Takeaway. Får en pris. Ved afhentning er prisen så en anden, da prisen på frokost menu ikke gælder på bestilling tidspunktet. Der står ingen steder på jeres menu i hvilket tidsrum prisen er gældende. Og mage til arrogant betjening ved afhentning skal man lede længe efter… Ærgerligt, for det er ellers lækre produkter I laver 🤷♂️🤦♂️
Super dårlig service
Super dårlig service. Har IGEN ikke fået det jeg bad om
Ekstrem dårlig behandling af…
Ekstrem dårlig behandling af personalet, de fortjener ikke man støtter dem , tror de stadig er i Kina som er flere år bagude i gode arbejdsforhold, boykotter dette sted
Dårlig service
Dårlige service. Det er ærgerligt, for det plejer at være et godt sted og spise.
vi bestilte lidt forskelligt, og da vi fik sushien sad vi og ventede et stykke til på tilbehør, først da jeg nævner det får vi det. Vi bestilte også 2 små fåresruller, som jeg måtte spørge ind til 3 gange, og som
så kom 45 min efter,
Der lå en reje på gulvet, som en af personaler blev bedt om og samle op, men bare sparked væk, mens de andre personaler bare står og se på det.
de var mange på arbejd, men de så ikke ud til at have travlt.
Super fin restaurant i Greve
Har kun haft gode oplevelser med Lucky Sushi i Greve. Super god og frisk sushi og en rigtig flot, ren og vedligeholdt restaurant. Personalet er også rigtig venlige. Det eneste der trækker restauranten ned, er at der ikke var så meget soya med til sushien sidst jeg bestilte. Ellers er der ikke nogle finger at sætte på noget.🥰
Virkelig dårlig og langsom service
Virkelig dårlig og langsom service. Dette er jo ikke de unge menneskers skyld. For de gjorde hvad de kunne. Vi sad og ventede på vores mad i en time. Og dette var første omgang. Anden omgang Ca 30 min... Da der var gået tæt på 2 timer. Opgav vi at bestille mere. Og ville gå op for at betale. Hvor vi så skulle stå i kø i endnu en halv time. Det er slet ikke i orden. Den er helt gal... Så det var første eneste og sidste gang vi var der....
De var 20 minutter om drikkevarer
De var 20 minutter om drikkevarer, derudover fik vi først vores sushi og ikke forretterne. Forretterne kom efter 1 time
Super oplevelse
Super hyggeligt lille sushi sted. Maden var super god og betjeningen var virkelig god
Trækker penge uden at levere mad
Bestilte takeaway valentines dag, betalte og pengene blev reserveret.
Efter 45 min, havde jeg stadig ikke modtaget en sms om afhentning.
Valgte så at tage derned, der var mega travlt og overhørte en medarbejder sige der kun var EN i køkkenet.
Efter jeg stod i kø og ventede en 30 time mere, kom jeg endelig frem til kassen.
Her fortalte de mig at de aldrig havde accepteret ordren, og jeg sagde jeg gerne ville annullere ordren og få mine penge tilbage.
Hun bedte mig skrive mine kontaktinformationer ned og så ville de ringe til mig dagen efter og bekræfte at de ville returnere beløbet.
De har nu TRUKKET beløbet, og IKKE ringet til mig.
Rimelig sikker på at det er ulovligt at trække et beløb for takeaway uden at lave maden???
Også ekstrem dårlig kvalitet btw, bare en røvsyg restaurant.
Dårligste sushi nogle sinde
Vi bestilte og cirka 1 min efter kom vores sushi. Vores drikkevarer og forretter kom 15/25 min senere, men fordi de havde lavet sushien længe før vi bestilte den var den tør, smattet og oxyderet da vi fik den.
Da vi skulle betale fik vi af vide vi kunne stille os bagerst i takeaway køen som var 20/30 mennesker lang.
Ekstremt dårlig oplevelse. Rå tun der er blevet helt mørkt af at have stået ud for længe er simpelthen direkte ulækkert og farligt at spise.
Tjenerne havde ikke styr på en skid, de rendte forvirret rundt og kunne ikke svare på nogle af vores spørgsmål.
Frygtelig oplevelse på takeaway
Frygtelig oplevelse på takeaway!
System til bestilling giver ingen mening - hjemmeside giver mulighed for at vælge afhentning inden for 20min. E-mail siger dog, at man skal vente på en sms, der bekræfter bestilling! Efter mere end en time tog vi alligevel ned i restauranten (Køge) selvom vi ingen sms havde fået (anbefaling fra restauranten selv via telefon, som i øvrigt først blev taget efter fem opkald). Efter EN TIME OG TRE KVARTER var meldingen, at vi skulle forvente i hvert fald 35 minutters yderligere ventetid. Altså over to timer! INGEN melding om lang ventetid ved bestilling. INGEN opdatering fra restaurant undervejs. Kommer aldrig igen. Og opgav i øvrigt også at få vores mad. Stort nej tak til Lucky Sushi i Køge.
Smartbox menu til 499.00 kr.
Smartbox menu til 499.00 kr.
Mage til underlig forretningsmetoder hos Lucky Sushi i Køge skal man lede længe efter.
Menuen, som er angivet på Smartboxen, svarede slet ikke til det, vi fik serveret, der var heller ingen wasabi eller soya.
Menuen includerede 1kaffe og 1kage til 2 personer.
Vi kunne ikke spise det hele og fik at vide, at vi skulle betale ekstra, fordi vi levnede mere end 6 styk sushi, som smagte meget "fisket"
Det endte med at jeg så måtte betale.
90.00 kr. for mad, som jeg jo i virkelig heden allerede havde betalt via boxen.
35.00 kr for ekstra kage.
Eneste positivt var venlig betjening
Vh Birthe Høfler
Vi har spist flere gange på lucky sushi…
Vi har spist flere gange på lucky sushi både i Slagelse og Køge.
Det har altid været udemærket.
Vi bestiller vores mad og får at vide…
Vi bestiller vores mad og får at vide at den er klar kl 18.10 først da klokken bliver 18.45 får vi vores mad, hvor de så har glemt noget af vores bestilling. Dog ringede de og sagde det så vi kunne komme tilbage og hente det vi manglede. Men da vi så kommer hjem og spiser maden smager det egentlig også okay. MEN da vi så skulle i seng kaster jeg op på hele vores toilet og kaster op flere gange, hvor min kæreste så ringer til akutlinjen og jeg bliver hentet i ambulance. Jeg fik at vide at jeg har fået en madforgiftning fra min aftensmad og at jeg skulle ligge til observation indtil dagen efter.
Dette er virkelig uacceptabelt og specielt taget i betragtning hvor mange penge vi gav for det.
Kommer aldrig til at spise der igen, og det synes jeg heller ikke andre skal!!!
Ingen levering… igen
Butik i Greve:
Endnu en gang: Vi kan desværre ikke bringe ud….
Aftaler afhentnings tidspunkt og må yderligere vente 20 min på mad (4 ens ruller) 🤬
Dårlig hygiejne
Da min veninde og jeg sidder ved sidden af køkkenet og spiser, ser vi at en kok taber en plastikspand med råd kød i ned på gulvet. Det kød der lå på gulvet samlede han op, og kom ned i spanden igen og brugte derefter kødet på en stegepande. Vi prøvede at fortælle det til tjeneren at vi altså havde set det og det var meget ulækkert. Ingen reaktion (Slagelse luckysushi)
Der er simpelthen for dårlig en service…
Der er simpelthen for dårlig en service i Slagelse-afdelingen. Vi fik aldrig vores chilimayo og vores øl, før vi var færdige med at spise. De tilbød så at komme med chilimayo, hvortil jeg fortalte at vi jo ikke havde noget at bruge det til. Jeg spurgte efter chefen, hvortil jeg fik at vide hun ville blive meget sur. Jeg insisterede på at tale med hende, hvortil jeg fik at vide jeg skulle vente 30 minutter. Derfor gik jeg op for at snakke med hende, og hun tilbød os stadigvæk en chilimayo og en øl for ulejligheden. Jeg kunne ikke får hverken pengene retur for chilimayo eller øl, eller noget andet for den sags skyld. Ja der er vel ikke mere at sige, udover at der bare er en dårlig kultur. Spis et andet sted.
Rimelig god sushi ud over der er…
Rimelig god sushi ud over der er rejeskal i sushi og når man siger det er de lige glade uhøfligt personale og der lugter af kloak
Lucky Sushi Slagelse
Lucky Sushi Slagelse
Den 7/11-24 var min familie og jeg på luksus sushi i Slagelse, hvor der var et Black november tilbud. Ellers spiser vi der aldrig!
Det var så også sidste gang.
Den første omgang sushi vi spiser, river jeg et lang lyst hår ud af maden, som sad inde i rullen.
Vi prøver at lade det ligge og spiser videre.. Det næste stykke sushi vi spiser, sidder der et kort sort hår på toppen af sushien.
Vi går derfor op til betalingen for at sige at der altså var hår i vores mad og vi simpelhen ikke havde appetit til mere nu.
Tjeneren tilbyder derfor at fjerne drikkevarerne, og glemmer tilbuddet vi kom for.
Vi endte så med at betale 3x 169, som deres tilbud var.
Kan det være rigtig at betale 507kr for at spise næsten ingenting og hår i sushien??
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.