Sæt flere timer af eller mere hvis du gerne vil have din mad, men kun hvis du spiser på stedet, de burde faktisk kun kører take away da det er deres første prioritet. Virkelig den dårligste oplevels... Voir plus
Jeg har helt oprigtigt aldrig haft så dårlig en restaurant oplevelse i mit liv. Jeg har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse før but here goes. Vi havde bestilt borg et par uger forinden på LS i Slage... Voir plus
Havde bestilt bord i anledning af årsdag med kæresten. Da vi ankom til Lucky i Slagelse blev vi mødt af et stresset personale, der skændes indbyrdes. Vi fik afvide der var lukket for bestillinger, så... Voir plus
Vi havde bestilt takeaway, og selvom de havde meget travlt, og vi ventede på vores ordre i næsten en time. Alligevel havde Kevin? Overskud til at sætte gang i processen, og havde mange bolde i luf... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Sms helved
Vil ikke afmelde sms service på trods af jeg har skrevet til dem 5-6 gange men høre aldrig noget tilbage andet end en SMS med et tilbud som man ikke kan afmelde.
Bestil aldrig derfra da du vil modtage reklame på sms som du ikke kan undgå
Vi har nu spist på lucky sushi køge…
Vi har nu spist på lucky sushi køge 12-14 gange og igen får vi serveret flot lækker frisk sushi. Rimelige ventetider hvis man spiser i restauranten og husker at bestille løbende (all you can eat). Hurtigt servering og personalet kom smilende og hurtigt når der blev ringet på klokken ( husk at bruge denne :) )
Ubehagelig oplevelse på lucky sushi KØGE
Vi bestiller vores mad i god tid og vælger afhentning 19:15, vi oplever dog at adskillige mennesker kommer til og bestiller og modtager deres mad før os, selvom klokken er oversteget det valgte afhentningstidspunktet.. vi modtager vores mad 19:45 og er nu kørt derfra vi opdager at flere ting fra ordren mangler, en lille box samt chili mayo. Det er godt nok ærgerligt at betale penge for ting som ikke er iorden! Øv
HOLD JER LANGT VÆK
Efter at have siddet ved vores bord i 15 uden at kunne få kontakt til servering, endte vi med at gå igen. Det er ni tredje gang, og bliver sidste gang på Luckysushi i Køge.
Hold jer lagt væk, hvis i ikke vil spilde jeres aften på dårlig service.
Mega god oplevelse
Jeg har været inde og spise på lucky sushi i dag, hvor jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg oplevede gode smilende kunder og lækker mad.
Kommer helt sikkert igen.
Puhaaa
Lucky sushi køge
Dårlig service, vi ringer efter en tjener 3-4 gange som ikke vælger at hjælpe os. Vi venter 30-40 min på 12 stykker suhsi i mens vi er de eneste der er her, når tjener endlig kommer med vores mad msiler de hverken eller siger noget. maden er ikke særlig god, det er ikke fedt at have denne her oplevelse når man vil ud og hygge sig, især når det er så dyrt
Dårligt
Maden tog mere end en halvtime om at komme hvergang og vi var den eneste der sad i resutanten. Damen kom aldrig da vi trykkede efter hjælp. Lucky sushi i Køge
Ros til Greve afdelingen.
Jeg kan læse, at afdelingerne i Køge og Slagelse får dårlige anmeldelser.
Vi handler hos afdelingen i Greve, som vi kun kan rose til skyerne. Maden er færdig på det aftalte tidspunkt og den er altid vel tilberedt. Personale er venlige.
Stor ros.
Toiletforhold under al kritik
Lucky sushi Køge
Deres toiletforhold er under al kritik. Vand på gulvet. Kloaklugt. Ingen sæbe. Papirrullen til at tørre hænder i stod bare på bordet i vand og var ikke sat i holderen på væg.Hvis det ser sådan ud på toilettet, hvordan ser resten af restauranten så ikke ud.
Lang ventetid generelt
Lang ventetid generelt. Vi måtte bede om en bestilling 3 gange, men måtte tilsidst opgive og gå hjem.. unge piger der ikke har styr på gæsterne. Kunne høre på gæsterne omkring os de også fik forkerte bestillinger samt ting der manglede...kommer ikke igen
Hvis man kunne give 0 stjerner havde…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde det været tilfældet.
Vi har netop været på Lucky Sushi i Køge, og hold nu op en sløj omgang!
Restauranten lugter surt/ af kloak og selve madoplevelsen var under al kritik.
Chili mayonnaisen var tynd og smagsløs, og alle rullerne lignede sushi der var lavet for flere dage siden.
De fine billeder af sushien og den dertilhørende topping var i hvert fald ikke hvad der blev serveret!
Fisken var sej i / på flere af stykkerne og smagte bestemt ikke friskt.
Det er IKKE pengene værd! Hold jer væk.
Der mangler noget som vanligt
Det var skøn mad vi manglede bare det sidste af vores bestilling
Det er trist at man skal stå og pakke det ud nede i forretningen får at få det hele
ØV ØV
Dårligste mad nogensinde.
Vi afhentede vores take away og da vi kommer hjem mangler en hel masse.
Ikke nok med det, så har vi bestilt en meny der hedder “all about crispy” men ALT var helt blødt og virkede gammelt, ja selv forårsrullerne var bløde.
Derudover havde vi bestilt flere spyd. Både oksemørbrad og lam, intet af det var til at tykke og fuld af sener.
alt det som i ordren skulle være varmt, var iskoldt.
Simpelthen en sløj omgang, som ingen herhjemme nød.
Madforgiftning pga. Lucky Sushi
Vi tog på lucky sushi og bestilte all you can eat, selvom jeg havde hørt mange dårlige anmeldelser om at kvaliteten på sushien er gået ned ind for de sidste par år. Da vi spiste, smagte alt maden fint, men dagen efter lå jeg med kvalme og diarré og mange andre symptomer for madforgiftning. Jeg brækkede mig over 3 gange den nat og følte at det aldrig vil ende.
Anbefaler ikke! Madforgiftning fra fisk er noget af det farligeste og kan have langvarige bivirkninger og mange lægebesøg.
Maden smagte fint, men det er også det
Maden smagte fint.
Servicen var ikke rigtig til stede.
Ud af de 5 gange jeg har været der har jeg aldrig prøvet at jeg fik alt det jeg bestilte og at der ikke var noget som jeg ikke havde bestilt - det virker lidt tilfældigt hvad man får af mad...
Virkelig lang vente tid!!!!
Virkelig lang vente tid!!!!
Maden var ikke god
"Snyde Sushi" på øverste…
Det er "Snyde Sushi" på øverste hylde..! Min familie og jeg købte "Sushi" til nytårsaften. Dette havde vi naturligvis gældet os til. Købte en pakker til 275.-dk stk. Da vi skal spise ser vi at 2/3 (75%) af deres "Sushi" var friture stegt kylling...! Samt flere af stykkerne var krabbekød fra dåse..! Der var 6 stk. som indeholdt fisk og små stykker.. Vi klagede dagen efter i deres butik i Hundige og ville have vores penge retur. Der var 2 kinesere som ikke talte dansk men vi lage besked og 1 leder ville så ringe.
Det gjorde hun og forklaret at alt var ok med friture kylling, og små stykker..Hun anså os for at være professionelle Sushi spisere idet vi ønskede Fisk i Sushi.....!!! Åhh... det taler vist for sig.. tænker jeg. Vi fik ingen penge retur.
Vi kan ikke anbefale dette sted, med mindre du ønsker Friture stegt kylling og små stykker friture stegt mad stykker med ris.

Réponse de Luckysushi
Meget våde og snasket maki
Unødvendig lang ventetid
Unødvendig lang ventetid. Slagelse.
Forkert mad der blev leveret til bordet.
Spørger senere tjener om der er mad på vej, Jep det er der. 15 min senere spørger vi en anden tjener og nej det var der så ikke. Skal siges det var del af det første vi bestilte men måtte bestille det på ny for at få det.
Deres gulv var desuden vasket i noget der gjorde gulvet helt glat.
Dertil havde vi fået et gavekort, middag for 2 vi ville bruge, det havde vi tjekket de var del af, men da vi kom var det kun gældende til 1 enkelt menu og kunne på ingen måde kombineres med ad libitum. Selv om vi var klar på det måske var en merpris. Middag for 2 = 499,-
Adlibitum pr person 249,- hvorfor kunne det ikke lade sig gøre?
Mega øv oplevelse.
Store fede læs bag kassen, resten fyldt af udelænge
Nok den værste Servise jeg har oplevet, maden var ok! Men det blev meget dyre en annonceret, 732kr for to personer! Også kunne vi ik spise det hele op så blev det så lige 30 kr pr shushi stykke, what hvad sker der!?