Sæt flere timer af eller mere hvis du gerne vil have din mad, men kun hvis du spiser på stedet, de burde faktisk kun kører take away da det er deres første prioritet. Virkelig den dårligste oplevels... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har helt oprigtigt aldrig haft så dårlig en restaurant oplevelse i mit liv. Jeg har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse før but here goes. Vi havde bestilt borg et par uger forinden på LS i Slage... Voir plus
Havde bestilt bord i anledning af årsdag med kæresten. Da vi ankom til Lucky i Slagelse blev vi mødt af et stresset personale, der skændes indbyrdes. Vi fik afvide der var lukket for bestillinger, så... Voir plus
Vi havde bestilt takeaway, og selvom de havde meget travlt, og vi ventede på vores ordre i næsten en time. Alligevel havde Kevin? Overskud til at sætte gang i processen, og havde mange bolde i luf... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Maden blev meget dyrere end annonceret
Vi bestilte sushi til 3 med levering. Kort efter ringede en medarbejder, der knapt talte dansk, og fortalte at vi ikke kunne få maden til frokostpris (bestilt til kl. 12), men skulle betale aftenpris. Vi havde valgt ud fra priserne på nettet og ingen steder stod noget om aftenpris.
Vi indvilgede og da vi skulle betale inden leveringen, var prisen nu pludselig 99 kr. mere end den aftenpris, vi havde fået oplyst.
Da maden skulle ankomme blev vi igen ringet op af en ikke-dansktalende person. Vi måtte opgive og kort efter ringede en dansk kvinde og fortalte at manden stod med maden udenfor vores adresse. Vi var hjemme og ingen havde været ved hoveddøren.
Da vi gik ud for at modtage maden var der ingen med mad. Han kom først et par minutter efter.
Maden smagte godt, men var også mega-dyr!
Det var sidste gang.
Som altid, en kæmpe fornøjelse :)))))
I mit tidligere job var Lucky Sushi Slagelse nærmest mit 2. hjem - og en stor del af min løn gik hver måned til aftensmad derfra - men skiftede så job og har først i dag fået muligheden for at nyde deres sushi igen .. Og HOLD-NU-OP .. der er MINDST lige så lækkert som før .. hvis ikke endnu mere lækkert: De flotteste store stykker laks, tun og kæmpe rejer - friskheden upåklagelig og anrettet til perfektion! Var lidt bekymret for, om noget havde ændret sig over årene - og om jeg kunne få lavet de 3 udskiftninger, som jeg altid plejer - det var INTET problem :D 10 stjerner til jer hos Lucky Sushi Slagelse. Og tak for mad - det var, som altid, en kæmpe fornøjelse :)))))
Jeg vil med glæde anbefale Lucky Sushi
Jeg vil med glæde anbefale Lucky Sushi, i Køge. Jeg var sammen med min familie i går og spise sushi. Maden. Ar fantastik god og frisk. Det kan godt være, at vi skulle vente et lille styk tid lidt af tiden, men det værd. Når man kigger på disse anmeldelser, blev jeg lidt chokeret over de dårlige kommentarer. Nogen gange skal man ikke tro på så noget, kast jer selv ud.
Føj!
Besøgte Lucky Sushi i Køge efter flere års pause, men det bliver sidste gang nogensinde!
Der lugtede surt i restauranten, efter at have afgivet ordre ville jeg gå på toilettet, men kunne ikke, der var så ulækkert både der og hele området omkring.
Menukortene på bordet var så fedtede at siderne klæbede sammen.
Helt igennem bare så klam en oplevelse, at være der at man ikke havde lyst til at spise.
Hvordan de kan få lov til at drive restaurant er mig en gåde!
Lucky sushi Slagelse
Har brugt lucky sushi Slagelse som stamstedet de sidste mange år. Har gennem tiden haft svingene kvalitet, forvirrede medarbejder og utrolig meget rod i bestillingerne og langsom betjening. Så har været tæt på at sige farvel for sidste gang.
MEN!
Synes virkelig de har oppet sig.
Smilende personale, maden kom hurtigt, smagte utrolig godt , og synes alt i alt de har fået langt mere styr på restauranten end førhen.
Dog burde de gøre noget ved den alkohol bevilling.
RÅ kylling
Min kæreste og jeg er utrolig fan af deres mad men har altid synes servicen var helt i bund. MEN i dag fik vi leveret RÅ kylling! AD. Da vi skulle betale og nævner det igen for dem skal vi stadig betale det fulde beløb. IKKE I ORDEN!
Spamer helt vildt
Har handlet der en gang ig fordi jeg bestilte på nettet, så bliver jeg ved med at få sms’er fra dem. Jeg har skrevet til dem, ringet til dem, blokeret dem og være nede i butikken for at få dem til at stoppe. Det er umuligt.
Elsker Lucky Sushi, Køge
Elsker Lucky Sushi, det er min favorit restaurant og de leverer altid varen. Maden smager fantastisk og servicen er skøn.
Tak for altid god mad og en god oplevelse!
AFD KØGE MADFORGIFTNING
AFD KØGE MADFORGIFTNING
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Min kæreste og jeg var på besøg hos jeres restaurant i Køge igår aftes hvor jeg havde booket bord kl.18.
2-3 timer efter vi kommer hjem har vi begge ligget med den strideste madforgiftning og kastet op og haft SLEM diarre begge to hele aften og natten….har aldrig prøvet noget ligende. Jeg skriver derfor en klage, da vi har spist sushi i mange år og aldrig har været udsat for dette, og det var vores første besøg på restauranten og vi begge er blevet så syge.
Udover dette var maden lidt længe om at komme, samtidig med at en af tjenerene HØJT står og snakker privat ved bordet ved siden af os i lang tid hvilket både var forstyrrende og uprofessionelt.
Vi har stadig bonnen og forventer at få refunderet HELE beløbet efter det her.
Og vi vil aldrig besøge jeres restauranter igen.
Money grabbing - no service for dinning costumers
We visited lucky sushi in Køge today, and what a bad experience. We ordered all you can eat for the table - but after 2 hours and 16 pieces of sushi, we left hungry. We asked several waitress to check, but we just got the answer - will speak with the kitchen. But they never came back. We started talking to the people sitting around whom all was waiting for food - and wow they was angry about the service and they few people who actually got food - they got in the wrong order starting with the before dinner. Just a bad experience in general!! And To make everything worse: We all noticed the restaurant was more busy to sent out takeout then serve costumers sitting there. They should clearly have stop taking in orders for takeout, if they can’t handle it. 4 chefs to service a full restaurant and ton of takeout.
Like us, several people left hungry. I would not recommend to go there and wish I had seen these reviews before visiting.
BAD EXPERIENCE FOR 1000+ kr
Pas på du får en p-bøde
Pas på du får en p-bøde, mens du spiser på Lucky sushi i Køge, selvom du har registreret bilens nummerplade på ipad'en ved indgangen. Har klaget og skrevet til Lucky sushi, men der er ingen hjælp at hente.
Det blev et dyrt restaurantbesøg!
Elendigt sted
GREVE - Elendigt sted - fik ikke maden til som bestilt og måtte vente 20 min, ud over det modtog jeg en sms hvor man fik 50% på eget valgt. Købte for 293 kr, men fik af vide dette kun galt for beløb over 300 kr, hvilket ikke fremgår på på SMS. Første og sidste gang jeg køber her.
Virkelig dårligt service ventede 20 min…
Virkelig dårligt service ventede 20 min på maden det vil siges der er ingen kunder. Men man skulle vente i lang tid. Da maden endelig kom var det ikke det man havde bestilt anbefaler virkelig ikke dette sted til nogen spild af penge
Papirs tynde sashimi mix udfra et foto med…
Greve.
Bestilte sashimi mix udfra et foto med 3 tykke skriver af 3 forskellig fisk. Tunen og den hvide fisk var 3 papir tynde skriver. Og laksen var 4 meget små stykker. Pris 169. Ringede dermed og fik afvide af jeg kunne få er skriver ekstra fisk næsten gang jeg kom.
Dårlige service
Vi købte Sushi ad libitum gennem sweetdeal til 179.00 pr. person vi var der kl.14.00 og vi ser så når vi er færdig og skal gå og betale for sodavand, at hvis du bestiller fra deres spisekort før kl. 15.00 koster det 169.00 pr. person.
Det kunne da havde været på sin plads at oplyse dette, og så havde vi jo skulle komme igen. Dårlig stil.
Ekstremt dårlig service.
Elendig service..
Elendig service..
Mine veninder og jeg bookede bord på Lucky Sushi i Slagelse kl. 20:00. Da vi ankommer får vi af vide, at de lukkede kl. 21, men deres hjemmeside sagde kl. 22. Vi har så kun en halv time til at bestille, inden køkkenet lukkede kl. 20:30. Vi bestiller en ordre kl. 20:25, og får af vide, at det ikke kan lade sig gøre kl. 21:00 - altså vi kunne ikke få vores mad. Medarbejderne var flabet i deres tone, og havde generelt en dårlig attitude over for os. Så dårlig en oplevelse.
Virkelig dårlig kundeservice på Lucky…
Virkelig dårlig kundeservice på Lucky Sushi i Slagelse!
Havde bestilt take away til kl. 19.00-19.15.
Får en sms der fortæller at jeg kan hente det kl. 19.05.
Ankommer kl. 19.01, betaler og får afvide at jeg bare skal sætte mig og vente, så kalder de når min ordre er klar.
Jeg ser godt at de kort tid efter sætter en pose med take away op på skranken bag ved dem, til afhentning, men tænker ikke det er min. De havde jo sagt at de ville sige til. Der står 5 unge mennesker bag disken, men ingen af dem ænser posen.
Kl. 19.20 rejser jeg mig og spørger jeg “Hvornår er min take away klar?”…..så tager én af de unge mennesker posen ned (altså den der blev sat derop for min. 15 min. siden!) og siger at den er da klar.
Jeg spørger hvornår de havde tænkt sig at sige det!!!
Virkelig dårlig kundeservice!
Jeg bliver sur og forlader butikken mens jeg siger “Det er sgu synd for Jer at I skal være ansat et så idiotisk sted som her”.
Da jeg kommer hjem og er ved at spise min sushi med min familie, så ringer en af de unge mennesker og siger til mig, at jeg er blevet blacklistet, fordi jeg ikke bevarede den gode tone, da jeg hentede min ordre.
Hvad sker der for det? Da jeg forsøgte at fortælle hvorfor jeg blev så sur var der INGEN forståelse for det, ej heller at min sushi var blevet både lunken og at jeg havde ventet 15 min. hvor INGEN af de unge mennesker kaldte mit navn. Den eneste forklaring jeg fik var “at de var meget udmattede ovenpå en lang og stresset dag”.
Ej, Stop!! Da jeg siger at jeg faktisk havde tænkt mig at sende en mail og klage, så er svaret “vores chef bakker os op”.
Godt at der er andre sushi restauranter i Slagelse. Der kommer jeg til at lægge mine penge fremover.
En meget glædelig oplevelse
Vi spiser en del sushi på restauranter, og da der så var en deal på sushi fra Lucky Sushi, købte jeg den uden først at læse anmeldelser. De blev først læst efter. Det var derfor med noget ængstelse vi bestilte bord på Lucky Sushi i Greve. Der var ikke mange mennesker. Vi blev mødt af en smilende ung tjener. Hun var dansker, mens kokkene vist kun talte engelsk. Vi var 3 og fik et bord og en forklaring på, hvordan man bestilte "all you can eat" hos dem, da det var første gang vi var der. Vi startede forsigtigt, da alle de dårlige anmeldelser sad i hovedet. Det var rigtig godt, og det var en lidt blandet bestilling med 1 stk. af hver. Vi blev lidt "modigere" og bestilte lidt mere ad gangen. Alt hvad vi fik var helt i orden, og smagte virkelig godt. Vi blev godt mætte, og ingen af os er blevet dårlige dagen derpå. Stor ros til den søde tjener for hendes service, og til kokkene for den lækre mad. Vi nåede en del af kortet igennem, og intet var negativt.
En ting er lige i overkanten synes vi, og det er prisen på sodavand. 69 kr. for en stor, og 59 kr. for en mellem, der var på lidt under ½ liter. Det skal de dog ikke miste en stjerne for. Vi har købt en deal til, for sådan en oplevelse fortjener en gentagelse.
Elendig service
At ringe 3 gang og blive bedt om lige et øjeblik, også går der 10 min hvergang er ikke okay. Hver gang ligger jeg på og ringer op igen, da jeg endelig kommer igennem, og spørger om det kan passe at sådan behandler man kunderne får jeg svaret vi har desværre travlt. Usmagelig kunde service
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.