Lyngsøe A/S Avis 176

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Parking pour vélos

À propos de Lyngsøe A/S

Écrit par l'entreprise

Lyngsøe A/S

Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.

Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere

Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.

Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse

Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.

Rådgivning og sparring

Écrit par l'entreprise

Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.

Garanti og tryghed i samarbejdet

15 års garanti

Når du handler med Lyngsøe, er vi din garanti for et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde mange år og har minimal vedligehold. Vi giver derfor 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede dele, som også er CE-mærkede og 15 års leverandør garanti på vores tagplader.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Dygtige montører

Dygtige montører, selv ved fejl på tag, blev nyt tag leveret samme dag , og monteret.

Hej Henning
Nu kan i både nyde UNA carporten hjemme og ved Jeres sommerhus :-)
Jeg er glad for montørerne lavede et godt stykke arbejde hos Jer.

Information i købsfasen

Information i købsfasen, opsætning af carporten, kommunation via mail og mobil og betalingsregler har været i top. Dejligt med en fast kontakt person (Jack).
Vi er glade for vores nye carport. Tak for hjælpen.

Hej Kristian
Tusind tak for din feedback - den er jeg rigtig glad for. Jeg synes også det har været et godt forløb, og resultat. UNA carporten passer godt til Jeres hus og garage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækkert carport samt service kan…

Super lækkert carport samt service kan kun anbefales
Mvh Brian

Hej Brian
Dejligt at høre du er glad for din nye ELIPSE carport. Den passer rigtig godt til Jeres hus:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service under hele forløbet

Fantastisk service under hele forløbet, samt god dialog både før, under og efter projektet.

28 janvier 2020

Hej Peter
Tak for din gode anmeldelse. Virkelig flot resultat, med dobbeltcarport og sidebeklædningen.
Henrik Møller

Aftale overholdt

27 janvier 2020

Hej Bjarne
Projektet gik planmæssigt, tak for de 5 stjerner.
Jeg er sikker på at Jeres cykler nu står tørt og godt i Jeres nye LP9 cykeloverdækninger

Jacob Madsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Præcis levering og som aftalt.

27 janvier 2020

Hej René
Tak for din anmeldelse. Håber du har fået plads til alt det løse, med det store overdækning.
Henrik Møller

Super professionel

Professionel hjælp ved fremmøde på deres salgskontor angående muligheder. Præsenteret for materialevalg og deres værksted.
Overholdt aftale for levering. Hurtig og effektiv opsætning. Blev også kontaktet en måned efter levering om alt var i orden. Rigtig fin service.

Hej Jørn
Tusind tak for din fine anmeldelse! Håber bilen holder godt:-)

God oplevelse

God oplevelse. Både med sælger og de medarbejdere som installerede carporten. Deres produkter er dyre, men super flotte og god kvalitet. Man får valuta for pengene.

Carport

Carport

Rigtig anbefaling og møde med sælger. Rigtig godt arbejde med tegninger, montering og i det hele taget har vi kun rosende ord :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Generelt en super god oplevelse.

Generelt en super god oplevelse.
Manglede blot en lidt tættere kommunikation om projektering og produktions evt. Indflydelse på leveringstidspunktet. Måske begrundet i manglende kendskab til Lyngsøs produktionsproces.

Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende ærekærhed og træg proces

Vi skulle have udskiftet nogle tagplader på vores Lyngsøe carport efter en skade, og kontaktede Lyngsøe, da vi tænkte, at de var de bedste til opgaven.

Resultatet af første udskiftning var kritisabel, hvor pladerne var spændt for hårdt, en plade var bulet/trykket, der var mange ridser på alle pladerne, og der var efterladt knækkede bor og skruer i tagrenderne.

Efter lang tid lykkedes det at få Lyngsøe ud og lave arbejdet om, hvor det heldigvis blev udført at en dygtig, ærekær og kompetent håndværker.

Herudover var det en lang og træg proces, hvor Lyngsøe ikke besvarede mails, ligesom de sendte flere fejlbehæftede fakturaer.

20 janvier 2020

Hej Christian
Tak for din anmeldelse
Vi søger naturligvis at levere korrekt første gang, hver gang.
Det er beklageligt, hvis du føler, at det har taget for lang tid, at løse opgaven. Jeg synes vi har haft en rigtig god dialog gennem hele forløbet, hvor vi har lyttet til hinandens synspunkter, og med konstruktive forslag til forskellige løsninger.
Dejligt er det at høre, at opgaven er løst til din tilfredshed.

Jesper B Poulsen
Direktør

Dejligt med professionelle folk

Det er en stor beslutning at bygge en kvalitetskarport.
Vi var mange muligheder igennem inden valget faldt på Lyngsøe.

Vi havde både yderst kompetent sparring og en god dialog.
Specielt det sidste har været alt afgørende i de 5 stjerner. Lyngsøe udviste god fleksibilitet. Da vi måtte udskyde projektet i en periode viste Lyngsøe stor forståelse herfor, og da vi havde nogle punkter vi godt ville snakke om, der ikke helt var som vi mente aftalt blev disse imødekommet med stor professionalisme.

I øvrigt utroligt vedholdende monterer - ikke alle der arbejder så vedholdende en hel dag i silende regnvejr.

Lyngsøe er bestemt ikke de billigste på markedet, men rart at man føler at man får den kvalitet, som man betaler for.

2 décembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Solid stålcarport af topkvalitet sat op…

Solid stålcarport af topkvalitet sat op på ganske kort tid 👍

9 septembre 2019

Hej Tamme
Tak for de flotte ord.
Jeg synes også vi endte op med en virkelig god individuel løsning, som står perfekt til Jeres hus.
Meget salt i luften i Thyborøn, kræver top kvalitet :-)
Jacob Madsen

Tidsplan blev overholdt

Tidsplan blev overholdt, god oplevelse hele vejen, meget tilfreds.

5 septembre 2019

Hej Erik
Tusind tak for den flotte anmeldelse:-)
Dejligt I er tilfredse med Jeres Wing Carport.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og vejledning gennem hele forløbet

Super flot carport, god vejledning og sparring, opført på et døgn lige efter tidsplanen

5 septembre 2019

Hej Ruben
Jeres Kubic carport passer perfekt til huset i Hadsten - en god løsning, at monterer den delvis på husfacaden og dermed kun på tre søjler.
Jeg kan god forstå at de forbipasserende stopper op og kigger...

Jesper B Poulsen
Direktør

Fin rådgivning

Fin rådgivning ifm. køb af dette kvalitetsprodukt

4 septembre 2019

Hej Søren
Jeg er rigtig glad for de 5 stjerner - mange tak!Godt I valgte Una væghængt, så I undgik mange søjler, og den blev flot integreret med huset.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus