Lyngsøe A/S Avis 176

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Parking pour vélos

À propos de Lyngsøe A/S

Écrit par l'entreprise

Lyngsøe A/S

Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.

Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere

Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.

Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse

Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.

Rådgivning og sparring

Écrit par l'entreprise

Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.

Garanti og tryghed i samarbejdet

15 års garanti

Når du handler med Lyngsøe, er vi din garanti for et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde mange år og har minimal vedligehold. Vi giver derfor 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede dele, som også er CE-mærkede og 15 års leverandør garanti på vores tagplader.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Tak for hjælpen

Godt arbejde, det smukkeste carport ever...

23 mai 2019

Hej Innocent
Dejligt at høre at du er glad for din nye carport, som jo er nummer to UNA 2,0+ vi leverer til dig/dine huse i Kirke Hyllinge.
Det bliver spændende at se, om du også sælger dette hus, for at bygge igen - i så fald står vi klar med endnu en carport til dig...

De bedste hilsner
Jesper B Poulsen

Direktør

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og super kvalitet!

29 avril 2019

Hej Bo
Tak for dine fine ord. Jeg håber I nyder Jeres nye Una terrasseoverdækningen, og I vil få mange gode stunder under overdækningen :-)

Ny overdækket terrasse

Leverancen af vores nye terrasse-overdækning forløb 100% tilfredsstillende på alle parametre - kvalitet, tid og økonomi.

24 avril 2019

Hej Tove og Bruno
Det er rigtig dejligt at læse Jeres anmeldelse - tak for den!
Jeg er glad for vi i fællesskab fandt frem til typen Wing, som helt sikkert passer flot ind på Jeres terrasse, og som med garanti, vil give Jer mange gode aftener, under (W)ingen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og levering og montering…

God service og levering og montering til tiden.
Sambyg A/S

24 avril 2019

Hej Jesper
Tak for anmeldelsen. Carporten Una, passer perfekt til det nye rækkehus.
Jeg er rigtig glad for vores samarbejde også efterfølgende.

Noté 3 sur 5 étoiles

Et effektivt stykke arbejde

Et effektivt stykke arbejde. Dog til stor irritation at håndværkerne valgte at trække strøm til det hjørne på carporten, der var længst væk fra huset! Det gjorde ikke ligefrem arbejdet lettere for elektrikkeren...

10 mars 2019

Hej Dennis
Jeg forstår din irritation, over strømmen er trukket til det hjørne længst væk. Dejligt at høre i vores telefonsamtale, at I er blevet rigtig glade for carporten og det færdige resultat :-)

Alt perfekt

Alt perfekt, rådgivning, løsning og opsætning

29 janvier 2019

Hej Finn
Jeg er rigtig glad for din anmeldelse, og jeg synes også det var et perfekt forløb. Jeg håber du nyder hver gang du kører ind under din nye Elipse carport:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

En god og professional oplevelse

En god og professional oplevelse. Vi skulle have lavet en specialløsning med overdækning af et scenegulv. Fik tegninger samt rådgivning under hele processen.

28 janvier 2019

Hej Klaus
Jeg siger tusind tak for din fine anmeldelse.
det har været et spændende projekt, med sceneoverdækningen til Dianalund. Rigtig god ide med at byens borgere nu kan optræde udendørs under tag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik vores Lyngsø KUBIC 2.0+ leveret…

Vi fik vores Lyngsø KUBIC 2.0+ leveret i sommers til vores nye hus og det er bare spot on. Hele vejen igennem processen har vi været super tilfredse og de 2 montører var super dygtige og imødekommende. Anbefalede Jer videre i sommers da genboen havde set vores carport og kan se at det lykkedes med at få dem til at få en også :-) Alt i alt super tilfredsstillende og vi er meget meget glade for vores flotte carport

7 janvier 2019

Hej Christian
Jeg er meget glad for at høre I er tilfredse med Jeres nye Kubic carport i Birkerød - den er virkelig også flot og står skarpt til Jeres nye hus. og det er altid dejligt når naboen også synes carporten er flot.

Una 1.0 Carport

Vi er meget glade og tilfredse med vores nye carport.
Alt er afleveret og monteret som aftalt.
Tak til Jack og Ronnie, for veludført arbejde.

Vi kan klart anbefale produktet til andre der går i tanker om en ny carport.

med venlig hilsen
Jeannie og Jan, Hvidovre

13 décembre 2018

Hej Jeannie og Jan
Jeg er rigtig glad for Jeres anmeldelse og for at I valgte os som leverandør af Jeres nye carport.
Jeg synes Jeres valg af carport type UNA 1,0 er helt rigtig - den passer perfekt til huset.

Helt perfekt

Professionel forberedelse, god slagsproces. God kommunikation. Levering til tiden og helt som aftalt. En helt igennem god oplevelse.

12 décembre 2018

Hej John
Tak for et rigtig spændende projekt, med UNA carport, redskabsrum og overdækket udekøkken - en rigtig multioverdækning, som jeg er sikker på at I får meget glæde af i tiden fremover.
Det var en interessant udfordring at få konstruktionen tilpasset de eksisterende forhold med betongulv, husmur osv.

Flot ny carport…

Over lang tid havde jeg ønsket at få en carport, men det skulle ikke bare være en ”klap op” carport, den skulle også være pæn at se på.
Jeg kontaktede Lyngsøe, og efter behagelig tlf. samtale med Jack, aftalte vi, at han kom på et uforpligtende besøg.
Sammen fandt vi den bedste løsning til mit hus med valmtag, så den både er blevet funktionel og ikke mindst flot integreret. Prisen, og dato for opsætning blev overholdt til stor tilfredsstillelse.
Forbipasserende roser carporten for det flotte finish, særlig ved husets tagrende, og spørger hvilket firma der har sat den op.
Jeg fortæller stolt, at den er fra Lyngsøe, og giver mange roser til Jack, og de to professionelle montører som arbejdede imponerende hurtigt og effektivt.
Jeg er så glad og tilfreds med min nye carport, den er alle pengene værd. Derfor kan jeg varmt anbefale at handle med Lyngsøe.
M.v.h.
Lillian

1 décembre 2018

Hej Lillian
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord - montørerne har fået dine roser.
Elipse Wall løsningen monteret på dit udhæng og med det buede tag, passer perfekt til dit hus - flot løsning!

Lyngsøe carport UNA 2,0+

Har købt enkel og stilfuld Lyngsøe carport UNA 2,0+. Passer perfekt til vores hus fra 1974. God service og vejledning fra start til slut fra Lyngsøe A/S.

24 novembre 2018

Hej Allan
Dejligt at høre, at Jeres nye carport er den helt rigtige til huset. Jeg synes I traf et godt valg, da I valget sidebeklædning som passer til redskabsrummet, samt den elegante LED lyspakke. Sikkert en af Esbjergs flotteste carporte...

Spændende produkt.

Vi købte en carport fra Lyngsø og det er smart og spændende produkt.
Den er virkelig funktionsdygtig samtidig mede den er flot. Man skal vælge den ekstra funktion med lys, da det fuldender produktet.
Der var fin service lige fra bestilling til opsætning af carporten. De klarer det hele.

24 novembre 2018

Hej Anni og Ole
Tak for Jeres anmeldelse
Det var rigtig fint at I besøgte vores showroom, da I valgte Jeres ny WING carport.
Jeg er helt enig, LED lyspakken fuldender løsningen.
Jeg er sikker på at I får meget glæde at Jeres nye carport.

Noté 5 sur 5 étoiles

professionelt fra start til slut

22 novembre 2018

Hej Michael
det er dejligt du synes processen er gået godt, fra start til færdig resultat. Jeres flotte terrasseoverdækning, blev også en rigtig god løsning, som vil forlænge sæsonen, i både foråret og efteråret. Rigtig god fornøjelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt fungerede til alles tilfredshed

20 novembre 2018

Hej Finn
Tak for din anmeldelse:-)
Godt I valgte typen, Una, og den smarte detalje, at den er væghængt. Carporten passer perfekt til Jeres hus.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse af det hele

God oplevelse af det hele, lige fra start til slut.
Aftalerne er blevet overholdt, gode og rare mennesker både før bestilling og ved beslutningen om, at arbejdet kunne påbegyndes og hvornår. Service folkene som monterede for os, gjorde deres arbejde ordenligt og pænt, informerede kort om tingene som de havde lavet da de var færdige.

14 octobre 2018

Hej Steen
Tak for din anmeldelse. Vi fandt sammen den helt rigtige carport til Jeres behov. God løsning med carporten monteret på eksisterende garage - nu kan din veteranbil stå trygt og godt :-)

Super oplevelse

Fra fremvisning, tilbud og levering samt opsætning var det en super oplevelse.
De holder hvad de lover.

11 octobre 2018

Hej Kaj
Det er dejligt at læse din anmeldelse, tak for det!
rigtig god løsning, med valg af Una modellen med carport og redskabsrum, hvor I nu har plads til både bil, have møbler og div. En god idé med den overdækket passage, som fører ned til huset.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Godt produkt og alt fungerede fint efter aftalen også med monteringen.

11 octobre 2018

Hej Klaus

Tak for de 5 stjerner - dem er vi rigtig glade for.
Din nye UNA 2,0 carport står rigtig godt til Jeres hus i Randers, og dialogen med din entreprenør om terrænregulering og placering forløb perfekt.
Jeg er sikker på at I får stor glæde af Jeres nye carport.

Noté 5 sur 5 étoiles

Montørerne kom den dag det var lovet

Montørerne kom den dag det var lovet, de overdækkede min terasse og det ser super-flot ud. Jeg har næsten ikke været inde siden :-) Sjovt nok var der ikke så mange katte i min have de følgende måneder.

31 août 2018

Hej Rie

Tak for din flotte anmeldelse
Jeg giver straks roserne videre til vores dygtige montører. Og hvor er det dejligt høre at din UNA terrasseoverdækningen bliver flittigt brugt.
Jeg er sikker på at du får glæde at overdækningen i mange år fremover.

De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Hel vildt glad for mit hegn

Hel vildt glad for mit hegn, lige som jeg havde forestillet mig. Flexsible og til at forhandle med, levering 👍🏻 God service og info

23 août 2018

Hej Charlotte
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Da hegnet var til selv-montage, så jeg ikke det færdige resultat. Derfor er det godt at høre, I er vildt glade for hegnet:-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus