1. Magasin de peinture

Informations provenant de diverses sources externes

Maling til bedste pris

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Havde talt med dem om hvilken Nordsjö…

Havde talt med dem om hvilken Nordsjö træbeskyttelse der var den bedste når jeg nu skulle give træbeskyttelse igen. Fik god vejledning. Købte et par bøtter træbeskyttelse, trærens og malerudstyr til en rigtig god pris. Det stod klar til afhentning næste dag i Herlev.

25 juillet 2025

Forkerte vare, forkert leveringsdato, forkert adresse og forkert navn.

Forkerte vare, forkert leveringsdato, forkert adresse og forkert navn.
Ja der kan næsten ikke være mere forkert.
Jeg bestilte vare hos Malerkompaniet.dk. de valgte så at sende en billigere filt med, af andet mærke. Klæberen var også af en billigere én, end den jeg har bestilt, men jeg har betalt fuld pris.

Jeg måtte også 200m op af gaden, hvor min levering var blevet læsset af, på en andens adresse, de havde blev nød til at slå det op på facebook, da det ikke var min adresse eller navn som stod på følgesedlen, hvor jeg ved et tilfælde så opslaget, og undrede mig over at antal spartel, filt og klæber var som min bestilling, selv om det var forkert mærke, og dato for leveringsdatoen, tænkte jeg det var mit. Og ja der kom i hvertfald ikke noget på den rigtige leveringsdato.

Virkelig amatør butik, at lave så mange fejl kan simpelthen næsten ikke lade sig gøre, uden det er med vilje.
Endnu værre, de svare slet ikke, når man kontakter dem, jeg har forsøgt flere gange, uden held.

Jeg vil klart anbefale, at finde et hvilken som helst andet sted, det kan kun være bedre end malerkompaniet.dk

Hilsen Per Pedersen

20 novembre 2024

Flyverskjul

Leveringen foregik tidsmæssigt fint og efter aftale. Desværre leverede de den forkerte (og billigere!) grunder. Så skulle man jo tro at Malerkompagniet i det mindste kunne refundere prisforskellen - men nej. De besvarer overhovedet ikke henvendelser vedr. problemet.
Så hvis du handler hos Malerkompagniet er det DIT ansvar at de kan finde ud af at levere det du har bestilt.

8 novembre 2023

Holder hvad de lover.

Holder hvad de lover.
Jeg bestilte maling mandag formiddag kl. 11 og havde 4 spande maling i min carport kl. 10 tirsdag næste dag. Super god oplevelse.

27 février 2023

Jeg vil klart advare mod at handle her

Jeg vil klart advare mod at handle her. Har købt her flere gange men på det seneste er servicen blevet elendig. Seneste oplevelse. Købt 12.5 liter facade maling. Fik tilsendt 10 liter væsentlig dårligere og billigere maling af andet fabrikat. Har klaget men efterfølgende opgivet at få penge retur da de ikke svarer når man henvender sig.

5 juillet 2022

Rigtig god service

Fik leveret 2 bøtter træolie af en forkert farve, da den pågældende olie er udgået af sortiment. Håndteringen af reklamationen har været upåklagelig, og firmaet har lagt noget arbejde i, at finde en løsning og finde frem til den rigtige farve, selv om denne type olie er udgået. Malerkompagniet kan bestemt anbefales.

26 mai 2021

Kan absolut anbefales 😊👍

Uden sammenligning en af de bedste online-købe-oplevelser jeg nogensinde har prøvet👌
Telefonisk kundeservice i top - hjemmeside er overskuelig - priserne fair - produkterne af super kvalitet (hverfald dem jeg har prøvet/brugt)

2 novembre 2020

Fantastisk service.

Bestiller tonet Malling sent aften og kan hente det næste dag, og kan altid ringe og få råd og vejledning.Sådan skal internet handel være!!

1 octobre 2020

God service

Jeg bestilte facademaling online.
Jeg blev ringet op af virksomheden få dage efter, hvor jeg helt uventet fik gode råd og vejledning. Resultatet blev perfekt.

25 avril 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit