Absolutnie NIE polecam zakupów u tego sprzedawcy! Zero profesjonalizmu, a kontakt ze sprzedającym to jakaś porażka — bezczelne, aroganckie i lekceważące odpowiedzi na reklamację. Kupiona mikrofal... Voir plus
#opiniamotywowanapromocją Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem, to z czystym sumieniem POLECAM — suszarka do ubrań Bosch Serie 4 WTH8627GPL naprawdę ułatwia życie, oszczędza czas. Dodatkowy plus to... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Max Elektro to sieć ponad 300 sklepów AGD / RTV / IT znajdujących się w wielu miejscowościach naszego kraju. Oferta ME bogata jest w produkty wysokiej jakości wyselekcjonowanych producentów. Jest ona skomponowana w taki sposób, by każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Wejdź na www.maxelektro.pl i zobacz naszą ofertę.
Coordonnées de contact
ul. Cetnarskiego 35, 37-100, Łańcut, Pologne
- +48 (17) 865 26 81
- kontakt@maxelektro.pl
- www.maxelektro.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
#tclnowosci26. Telewizor TCL 65C8L 65" SQD-MINILED
Współpraca partnerska z załatwieniem rat 0 % bez problemu. Sam TV czuć oszczędności w jakości obudowy plastików itp bo na czymś musieli. Jednak obraz, dźwięk i responsywność działania google tv pozytywne zaskakuje. Podświetlenie rewelacja, teraz czerń jest naprawdę czernią a biel jak wyprawa w arielu. Aplikacje streemengowe smigają bez problemu. Ogólnie za tą cene POLECAM
Absolutnie NIE polecam zakupów u tego…
Kupiona mikrofalówka okazała się niebezpieczna — po pierwszym uruchomieniu zaczęła iskrzyć, co mogło doprowadzić do pożaru albo zagrożenia zdrowia i życia domowników! Sprzedawca zamiast potraktować sprawę poważnie, zachowuje się skandalicznie i unika odpowiedzialności.
Omijajcie szerokim łukiem, chyba że chcecie stracić pieniądze i nerwy.
#opiniamotywowanapromocją
#opiniamotywowanapromocją, Zakupiliśmy w sklepie MAX ELEKTRO sprzęt AGD RTV zmywarkę Bosch SMS4HVC03E , zmywarka cicha, obsługa programów bardzo prosta, bardzo ładna wizualnie, pięknie się prezentuje. Obsługa sklepu bardzo rzetelna i miła, pełen profesjonalizm. Bardzo jesteśmy zadowoleni ze sprzętu.
Odradzam kupowanie czegokolwiek w tym…
Odradzam kupowanie czegokolwiek w tym sklepie,zepsuła mie sie szlifierka Dedry na gwarancji która kosztowała 225 zł a ci kretyni wysłali mi 4,80zł.!
Kupiłam blender firmy Bosch pod choinkę…
Kupiłam blender firmy Bosch pod choinkę towar przyszedł uszkodzony. Sklep twierdzi że uszkodzenie wynika z mojej winy ponieważ został wlany gorący napój i bidon się odkształcił. Towar nie był używany przeze mnie wgniecenie wynika z tego że ktoś rzucił paczka albo coś na paczkę. Gdyby był wlany gorący napój odkształcił by się w drugą stronę. Brak odpowiedzi ze sklepu od 2 tygodni. Nie polecam. Więcej nie zrobię u nich zakupów.
#opiniamotywowanapromocją
Bosch odkurzacz sprzątający Spotless ''On sprząta. Ty masz czas na to, co ważne" cała prawda w tych słowach zawarta . Pierwsze urządzenie, które naprawdę sprząta ,a nie rozgarnia kurz. Polecam Panią Wiesię ze sklepu Max Elektro Kozy profesjonalne doradztwo fachowa pomoc.
#opiniamotywowanapromocją#
miła i kompetentna obsługa, zakupiony robot MUMS6ZS17 spełnia wszystkie moje wymagania ,względem mocy urządzenia i oczywiście pojemność misy,jest rewelacyjny.
„ Do momentu opłacenia zamówienia…
„ Do momentu opłacenia zamówienia produkt nie jest rezerwowany.”
#opiniamotywowanapromocją Pralka WAN2415GPL/13
#opiniamotywowanapromocją
Kupiłam pralkę WAN2415GPL/13, chodzi cicho, służy do robienia kilku prań tygodniowo. Dopiero rzeczy.
Świetna suszarka
Świetna suszarka Bosch model WTH8529GPL! Ciuchy wychodzą zawsze miekkie, suche i bez zagnieceń. Pracuje cicho, obsługa jest prosta, a 8 kg pojemności w zupełności wystarcza w moim domu. Polecam każdemu, kto chce wygodnie suszyć pranie bez stresu. #opiniamotywowanapromocją
Suszarka Bosch
#opiniamotywowanapromocja serdecznie polecam suszarkę do ubrań Bosch Serie 4 WTH8627GPL cicha duży wybór programów dostępna od ręki stacjonarnym.
#opiniamotywowanapromocją
Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem, to z czystym sumieniem POLECAM — suszarka do ubrań Bosch Serie 4 WTH8627GPL naprawdę ułatwia życie, oszczędza czas. Dodatkowy plus to łatwo obsługa, łatwy panel a programy intuicyjne. Ubrania są dobrze wysuszone. Dla mnie ten zakup, to strzał w dziesiątkę. Cieszę się, że wybrałam tą markę!
#opiniamotywowanapromocją WTH85077PL
#opiniamotywowanapromocją Suszarka WTH85077PL spełnia moje oczekiwania, ma duży wybór programów, jest prosta w obsłudze oraz szybka, jej dużą zaletą jest pompa ciepła. Polecam ten produkt marki Bosch
Dostawa z montażem - NIE POLECAM
Dostawa , produkt , czas realizacji samej dostawy wszystko ok. Nie polecam usługi z montażem. Od zdemontowania starej i podłączenia nowej minęło 6 dni, Panowie przy pierwszej dostawie nie potrafili wypoziomować następnie zwodzili kilka dni , aż uruchomienie wszelkich infolinii i reklamacji spowodowało że cudowanie znaleźli czas. Niestety Max Elektro nie poczuwa się do odpowiedzialności ponieważ montaż wykonuje pod wykonawca - ich kontrahent za jedyne 270 zł. A na próbę uzyskania rekompensaty w formie bonu czy vouchera na kolejne zakupy odpisali "Będziemy wdzięczni za zaprzestanie wywierania presji na naszą firmę w celu uzyskania nienależnej rekompensaty. " Na rynku nie brakuje firm tego typu a opinia ma na celu przemyślenie czy firma która blokuje ocenianie w znanym portalu ce...neo jest godna zaufania ;- )
suszarka do ubrań BOSH
#OPINIAMOTYWOWANAPROMOCJA
suszarka do ubrań BOSH
jestem MEGA zadowolona ,bardzo dobrze suszy
ubrania mięciutkie nie pogniecione
dla mnie same plusy POLECAM SERDECZNIE
#opiniamotywowanapromocją
Mam i ja suszarkę do ubrań firmy
Siemens iQ 300 /Druga w rodzinie heh/
Prosta obsługa, duża ilość programów,
Pojemna,cicha,pranie miękkie i pachnące
Atut!! kosz na suszenie butów
Jestem mega zadowolona z zakupu
Polecam na 100%
Starałem się dokonc transakcji (kupna)…
Starałem się dokonc transakcji (kupna) ale opcje płatności (3 z oferowanych) nie działają.
Bardzo polecam pralkę firmy siemens…
Bardzo polecam pralkę firmy siemens zakupioną w sklepie max elektro.
Jest solidnie wykoanana a programy prania dostosowane do różnych rodzajów tkanin, sprawiają, że codzienne pranie staje się prostsze i bardziej efektywne. Cicha praca silnika. Zdecydowanie polecam!
Suszarka Bosch WQG 233 DGPL
Jestem od tygodnia użytkownikiem suszarki Bosch WQG 233 DGPL kupionej w sklepie max elektro w Bytowie, ul. Kochanowskiego 3. Urządzenie spełnia moje oczekiwania, personel pomocny, w cenie transport, wniesienie i podłączenie suszarki. Szczerze polecam. Jarek
Zakupiłem suszarkę do ubrań firmy Bosch
Zakupiłem suszarkę do ubrań firmy Bosch model WQG1417PL która okazała się bardzo dobrym wyborem. Polecam ją innym do osobą. Dziękuję bardzo pracownikom firmy MAXELEKTRO za pomoc.