Banner for MC emballage A/S

MC emballage A/S Avis

1 489
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

MC er altid hurtige til at svare på spärgsmål og er meget samarbejds villige mht test af nye produkter og tiltag fra eksisterende. Super flink og kompetent direkte kontakt mellem MC og Fiskars af sælg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores ordre blev desværre leveret til de forkerte (Fejl fra GLS side) men så snart at vi kontaktede MC Emballage om dette rykke Jeanette og fik løst problemet hurtigt. Handler her meget gerne igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg hentede selv mine varer og fik en fuldstændig fantastisk betjening af de gutter der arbejder på lageret. De bar pr automatik papkasserne ind i min bil - tusind tak for det. 👌🏻 Det var tydeligt,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ud over den sædvanlige gode service og det gode samarbejde, så bliver vores hasteopgaver altid mødt med entusiasme og velvilje. Hvis ikke det kan løses af vores daglige kontakt, så bliver vi hurtigt s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'emballages
  2. Packaging d'aliments de base

Écrit par l'entreprise

MC Emballage er en af Danmarks førende leverandører af emballageløsninger til virksomheder. Med mere end 40 års erfaring hjælper vi hver dag kunder i hele landet med alt fra papkasser, plastemballage og forsendelsesmaterialer til specialudviklede emballageløsninger. Vores store højlager er fyldt med standardemballage, hvilket gør det muligt at levere hurtigt og effektivt – ofte fra dag til dag. Det betyder, at vores kunder kan regne med høj leveringssikkerhed, kort leveringstid og en servicegrad, der holder deres forretning kørende. Uanset om du driver en webshop, produktionsvirksomhed eller lager, står vores erfarne medarbejdere klar med rådgivning og emballageløsninger, der passer til netop dit behov. Vi kombinerer et bredt sortiment, stærk faglig viden og høj leveranceevne, så du får en pålidelig samarbejdspartner til alle dine emballagebehov. Hos MC Emballage handler det ikke kun om at sælge emballage – det handler om at skabe løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i god service, personlig rådgivning og hurtig levering hver eneste dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 489)

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og uden problemer.

9 juin 2026

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at det hele gik uden problemer, og at du fik dine varer til tiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hej Emilie

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det du beskriver, er ikke godt nok, og vi forstår til fulde din frustration.
Vi er kede af din tape ikke fungerer som forventet, og du samtidig ikke oplevede at få den hjælp du havde brug for.
Det lever vi ikke op til den service, vi selv ønsker at levere.

Efter at have talt sagen igennem med jer igen, kan vi godt se at vi burde have håndteret din reklamationen anderledes.
Som aftalt i telefonen, er det besluttet at vi krediterer de ruller tape – som de burde have været fra start.

Vi vil gerne komme forbi jer, med et par ruller af en alternativ type, som I kan afprøve uden beregning?

Hvis det har interesse, så tag endelig fat i vores konsulent som I har talt med i telefonen her efterfølgende.

Vi sætter pris på, at du tog dialogen med os, og vi følger op efter sommerferien for at sikre, at vi finder en holdbar løsning, som fungerer for jer.

Tak for din ærlige feedback. Den hjælper os med at blive bedre.
MC emballage

godt udvalg

godt udvalg, ok priser.
meget hjælpsomme

19 mai 2026

Hej Lea,

Tak for anmeldelsen og din ordre.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og jeg håber vi kan være helt skarpe på priserne næste gang.

Rigtig god dag og weekend til dig.

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores service og levering lever op til forventningerne.
Rigtig god dag!

god service

god service, nem hjemmeside, hurtig levering,

8 avril 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med hjemmesiden og vores service.

Vi håber du får en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, fornuftige priser og altid imødekommende personale.

Jeg har handlet hos MC emballage igennem flere år, fordi de altid har være imødekommende og løsningsorienteret. Servicen har alle år være i top og leveringen er hurtig.

31 mars 2026

Hej Frederik

Tak for din rigtig flotte anmeldelse! Vi er stolte af vores kunder, og du er bestemt en af dem. God servicegrad og gode løsninger er det vi lever af!

Hej

Vi er glade for, at vi fortsat kan leve op til jeres forventninger på servicen og leveringen. Vi ser frem til mange flere gode handler.

Rigtig god dag !

Noté 5 sur 5 étoiles

De har bare det jeg skal bruge

De har bare det jeg skal bruge , og skal ikke bruge forskellige leverandører.

30 mars 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at vi kan være din totalleverandør. Hvis der er noget du mangler, som du ikke kan finde på webshoppen, så tag endelig kontakt.

Rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

det bedste emballage firma i dk

det er altid en fornøjelse at samarbejde med Mc emballage de er altid hurtige til at hjælpe med div emballage opgaver og gode priser er meget tilfreds med deres feedback når man bestiller varer hos dem

26 mars 2026

Hej Mads,

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse.
Vi er bestemt også tilfredse med vores samarbejde med jer. Det skal være vores fornemmeste opgave, at fortsat levere den gode service og de gode priser!

Rigtig god dag til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid professioneltog godt.

godt godt godt. Super service, vi er ret glade for deres Webside.

17 novembre 2025

Hej Kim

Tak for anmeldelsen.

Vi er også rigtig glade for jer! Vi vil gøre alt, så I fortsat synes webshoppen og servicen er i top.

Hej!

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er rigtig stolte af vores samarbejde, og vi vil fortsat bestræbe os efter, at levere den bedste service.

Rigtig god dag til jer hos Blue Water

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig svar.

23 mars 2026

Hej Magdalena,

Det glæder os at høre, at vores service levede op til dine forventninger.

Hej Anette

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringstiden var tilfredsstillende. Det skal jeg sikre mig, at den også bliver næste gang :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse og god…

Altid en god oplevelse og god kundeservice:)

27 février 2026

Hej

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde!
Det skal være en ære, at fortsætte vores gode kundeservice næste gang du henvender dig.

Rigtig god dag til jer

Noté 3 sur 5 étoiles

Blive bedre til at informerer om…

Blive bedre til at informerer om forsinket vare.

4 février 2026

Hej Rene,

Jeg underskylder meget for det sene svar. Men jeg undskylder endnu mere, at vores kommunikation har været dårlig.

Jeg følger op på denne ordre og den korrespondance(og manglende) så vi undgår at dette sker igen.

Vi vil levere den bedste service, og det har vi ikke gjort. Det undskylder vi.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus