Mette Ditmer er sikkert & vist ikke en helt almindelig dansk designer. Hendes boligindretning, badehåndklæder, sengetøj, plaider, puder etc. synes gennemsyret af grundighed, soberhed, femininitet. “Ko... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er meget tilfreds. Hjemmesiden er nem simple men elegant i dens design. Jeg fandt hurtigt de varer jeg søgte efter. Min eneste ting er at jeg ville ønske at man nemt kunne se alle produkter inden... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde modtaget et sengesæt i gave. Vi tog sengetøjet i brug, men vi var tilfredse med kvaliteten. Måske var det vores fejl. Den efterfølgende kundeservice fra metteditmer.dk var vi derimod svært ti... Voir plus

Jeg har haft håndklæder fra Mette Ditmer i mange år og de ser stadig nye ud. Vi er lige flyttet i hus og har bestemt tænkt at indrette med walther pedalspand, toiletbørste og pine green håndklæder på... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Espace Internet

Écrit par l'entreprise

Vores unikke kreationer går tilbage til 1995, hvor designeren Mette Ditmer begyndte og udleve sin passion for tekstiler, der blev skabt ud fra principper om autenticitet, eminent kvalitet, velvære og med sans for detaljen. Siden da er Mette Ditmer-universet blevet udvidet med produkter til hele hjemmet, hvis egenskaber bygger på de samme, stærke værdier. Vi ønsker gennem vores produkter at inspirere til en taktil, skandinavisk og stilren indretning i hjem over hele verdenen – og med et lille twist af noget uventet. Vores holistiske tilgang til interiørdesign gør, at hele hjemmet kan emme af ro, fordybelse og kreativitet.

4,8

Flot sko reol
Hurtig levering

3 mars 2026

Réponse : Mette Ditmer Design ApS

Mange tak, det er vi glade for at høre ;-)

Super lækre produkter

Super lækre produkter, stilet simple og elegant i stort flot farve udvalg.
Meget tilfreds og meget hurtig levering

10 février 2026

Réponse : Mette Ditmer Design ApS

Mange tak for den fine tilbagemelding.

Jeg var utilfreds med varen og skulle…

Jeg var utilfreds med varen og skulle betale 45 kr i fragt for at returnere varen .

2 septembre 2025

Hej Khurram,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit køb hos os. Du har naturligvis mulighed for at returnere varen. I henhold til vores salgsbetingelser står kunden selv for at købe returlabel, hvis varen ønskes returneret.

Vi håber, at du alligevel vil give os en ny chance en anden gang og besøge vores webshop igen.

Jeg er meget glad for Mette Ditmer…

Jeg er meget glad for Mette Ditmer produktet. Men meget utilfreds med GLS de ringer en gang på dørtelefonen, og så er de væk. Ville sætte pris på at de ringer en gang mere, så har jeg en mulighed for at svare og lukke op. Og især da jeg ikke får besked om at de vil levere den dato. Vh. Susanne Helene Clausen

20 mars 2025

Hej Susanne Helene
Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dit Mette Ditmer-produkt! 😊

Vi er kede af at høre om din oplevelse med leveringen. Vi ønsker selvfølgelig, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen igennem, også når det gælder fragt og tager derfor din oplevelse til efterretning.

De bedste hilsner
Katrine // MDD