Mevrouw Aardbei Avis

4,8

Meerdere keren per e-mail een vraag gesteld over een handventilator. Dezelfde dag, soms al binnen 1 uur, antwoord terug. Heel vriendelijk, perfecte uitleg! Ik kan deze mevrouw alleen maar aanbevelen,... Voir plus

Mevrouw Aardbei heeft een heel leuk, ruim aanbod op haar website voor speelgoed en cadeautjes. Het pakketje werd de dag erna al geleverd met een leuk handgeschreven kaartje en de service is super vrie... Voir plus

In korte tijd 2 keer geshopt bij mevrouw Aardbei 🍓:) Mevrouw Aardbei heeft een prachtige webshop! Je merkt dat de eigenaresse zoveel hart voor de zaak heeft! De webshop is goed ingericht, verzendkos... Voir plus

Wat een heerlijke ontdekking is Mevrouw Aardbei! Ik heb hier iets besteld voor mijn dochter en ben zó blij met de ervaring. De service was ontzettend vriendelijk en snel! Mijn bestelling werd met... Voir plus

1. Magasin de jouets pour enfants

Stijlvolle webshop voor kinderkamers en woonaccessoires

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fijne webshop, goede service!

Fijne webshop met ontzettend goede service! Bij een recente bestelling was iets misgegaan met de bezorging. Hoewel dit bij de koerier lag en Mevrouw Aardbei hier niets aan kon doen, werd het direct opgepakt met snelle, adequate communicatie en een goede oplossing om het product alsnog te ontvangen. Erg goede ervaring!

30 juin 2023

WHAT A DISSAPOINTMENT

Super dissapointed with this shop but even more -with their approach to customers. The items ordered for gift did not come on time (date promised on the website was not met) and customer service was not helpful at all. They just said if I don't want the items anymore I can only return it at my own expense. That's how you loose clients.

6 juin 2023
Logo de Mevrouw Aardbei

Réponse de Mevrouw Aardbei

Hi Anja,

You placed an order and we shipped it like we promised the same workingday. We can't help it when PostNL has got a delay. PostNL has got busy day's due to the Holliday's. It's not our policy to pay for the return shipping costs. You've had free shipping already to get the package to your place in Belgium. On our Terms and Conditions you can read that we can't help it when there is a transport stagnation. It's Force Majeure.
When you want to return items, it's always on the costs of the customer. We can't help it when PostNL has delay's. It's sad to see this results into such a bad review. :-(
If you check the reviews on our website you can see that we alway's try to be very helpful.

Snelle verzending en onwijs leuk…

Snelle verzending en onwijs leuk ingepakt! Mijn bestelling was alleen helaas beschadigd, maar dit is meteen super netjes opgelost. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Heel erg bedankt voor jullie service.

7 septembre 2022

Superleuke webshop, snelle levering en vooral TOPSERVICE!

Ik bestelde al een aantal keren bij Mevrouw Aardbei en ben een supertevreden klant!
Hun webshop is echt top en ze hebben een heel gevarieerd en tof aanbod!
De levering is altijd supersnel.
En dan komt het pakje toe... Wauw wat een plezier om deze doos te openen! Alles zo prachtig en met zorg en liefde verpakt! Fantastisch!!!

29 avril 2022

We hadden 2 paar laarzen en 2 paar…

We hadden 2 paar laarzen en 2 paar paraplutjes met de namen van onze kinderen erop besteld. Dit was netjes in goede orde, leuk ingepakt, aangekomen. We hadden gecommuniceerd over de aankomst tijd en gebeurde zoals aangegeven. Zeer tevreden als klant en leuk voor de kinderen!

7 septembre 2021

Mooie producten, snelle levering, prachtig ingepakt

Ik bestel tegenwoordig regelmatig bij mevrouw aardbei. Prachtige producten voor baby’s en kinderen. Leuk voor (kraam)cadeaus. Ondanks de drukte bij postbezorgbedrijven altijd snel ontvangen. Gratis prachtig ingepakt en soms met een lieve persoonlijke boodschap erbij. Aanrader dus!

16 mars 2021

Top winkel

Super snelle levering en alles was ook nog heel mooi ingepakt! Helemaal blij.

9 mars 2021