Miniature har en helt fantastisk kvalitet. Barnebarnet er bla. udstyret med regntøj og det er både pænt og funktionelt. Det holder bare tæt, hvor andre mærker giver op - jeg er ansat i den daginstit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores datter på 6 år har modtaget en trøje, nederdel med indershorts, shorts og bukser fra sommer kollektionen, og jeg tør godt sige at hun kommer til at leve i det tøj! Så lækker en kvalitet og pasfo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Voir plus
Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.
Gersonsvej 7, 2900, Hellerup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Bestillingen blev afsendt samme dag og jeg modtag den dagen efter.

Réponse de MINI A TURE
Bestilte ved stort udsalg, hvor siden gik ned pga. mange kunder og alligevel lykkedes det at sende ordren samme dag. God information omkring evt. forsinket levering pga. travlhed, hvilket så ikke blev relevant :)

Réponse de MINI A TURE
Lækker jakke. Hurtig ekspedition. Dog virker hjemmesiden meget tung og outletsiden kunne jeg slet ikke tilgå... browseren svarede simpelthen ikke. Desuden ærgerligt at samarbejdet med FBF ophører...

Réponse de MINI A TURE
Hurtig service og levering. Fine varer. Hjemmeside en smule langsom at navigere på

Réponse de MINI A TURE
Riktig størrelse, farge og rask levering. Fargen stemte overens med bildet.
Jeg er veldig fornøyd.

Réponse de MINI A TURE
Lækre varer til super gode udsalgspriser :-) hurtig levering og alle varer var med

Réponse de MINI A TURE
Service ud over det sædvanlige og hurtig levering. Kan helt klart anbefales.

Réponse de MINI A TURE
Havde købt to varer på hjemmesiden. Den ene vare levede langt fra op til billederne og på den anden vare var syningerne virkelig grimme, især dem forrest, som man så mest. 29 kr i forsendelse og 49 kr i returporto kostede denne oplevelse.

Réponse de MINI A TURE
det lækreste børnetøj ever. Overtøj er er lige som det skal være mht vandsøjletryk / vindtæt. Smudsafvisende osv!! Utrolig kundeservice, kontaktede dem vedr en Heldragt til 400 der havde et hul på ærmet fordi syningen slet ikke havde fået fat (helt ny) de sendte en ny med det samme og jeg skulle ikke have besvær med at sende den "gamle" tilbage . Har 3 unger og de har alle sammen mini a ture jakker i flertal

Réponse de MINI A TURE
Har mest erfaring med deres overtøj og det er godt og varmt og slidstærkt. 👍🏼 Eneste minus er måske at det er lidt tungere end andre mærker (relevant for flyverdragter) men kvaliteten er i top!
NB: overtøjet er stort i størrelsen. :)
Hurtig levering, pt gratis fragt.
Alt i alt et super mærke jeg vil anbefale.

Réponse de MINI A TURE
Hurtig levering og som altid er kvaliteten i top.

Réponse de MINI A TURE
Super sted at handle. Lækkert tøj i superkvalitet. Varerne er lynhurtigt fremme ☺️