Miniature har en helt fantastisk kvalitet. Barnebarnet er bla. udstyret med regntøj og det er både pænt og funktionelt. Det holder bare tæt, hvor andre mærker giver op - jeg er ansat i den daginstit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores datter på 6 år har modtaget en trøje, nederdel med indershorts, shorts og bukser fra sommer kollektionen, og jeg tør godt sige at hun kommer til at leve i det tøj! Så lækker en kvalitet og pasfo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Voir plus
Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.
Gersonsvej 7, 2900, Hellerup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg har fået fin og hurtig levering. Da jeg ikke har haft noget at klage over, ved jeg ikke hvordan service er i forbindelse med det

Réponse de MINI A TURE
Hurtig levering og som altid er Mini a Tures tøj i en lækker kvalitet. Kan klart anbefales

Réponse de MINI A TURE
Pakken kom hurtigt på trods af at der var udsalg. Lækre varer på godt udsalg. :-)

Réponse de MINI A TURE
Selv med rabatter på 60% og 70% var der mange størrelser at vælge imellem og hurtig levering😉

Réponse de MINI A TURE
God kvalitet, godt udsalg og hurtig levering!

Réponse de MINI A TURE
Perfekt vare, service og levering. Ikke en finger at sætte på noget. Varen levede helt op til forventningen, leveringen var hurtig og effektiv.
Kan varmt anbefale produkterne og siden at handle på.

Réponse de MINI A TURE
Bestilte en forede regndragt til min søn. Dragten var sat ned til 249,- hvilket jo er en fantastisk pris til sådan en kvalitet. Der stod at der kunne forekomme længere levering grundet udsalg, men dragten blev sendt samme dag og næste formiddag kunne jeg hente den i pakkeboksen. Det var hverken første eller sidste gange jeg bestille hos mini a ture.

Réponse de MINI A TURE
Fik en sublim kundeservice i forbindelse med et fejlkøb. Både fra lager og butik i Lyngby. Absolut ikke sidste gang jeg handler der! Kan kun give min varmeste anbefaling.

Modtog tøjet efter 3 dage, lækker kvalitet og fede designs😊

Réponse de MINI A TURE
Jeg havde en fuldstændig problemfri bestilling og levering.

Réponse de MINI A TURE
efter at have svaret hurtigt på min første mail, hvor jeg skriver angående forkert vare, svarer de hurtigt at jeg kan sende den retur og så få mine penge igen. Skriver så at jeg ikke modtager varen og vil have mine penge retur nu, da de jo har lavet en fejl. Og siden da har de ikke svaret mig og har stadig ikke modtaget mine penge.... ikke særlig anbefalelsesværdig opførsel...

Réponse de MINI A TURE
Ud over lækkert lækkert babytøj, så var der denne gang god rabat. Og trods det kom varerne allerede 2 dage senere.

Réponse de MINI A TURE
Jeg fik tilsendt en vare i en anden farve end den jeg havde bestil og set på hjemmesiden.

Réponse de MINI A TURE
Jeg Elsker miniatures overtøj. Det er super god kvalitet. Min datter har aldrig frosset i deres vintertøj.
Derudover så var tøjet fremme dagen efter det var bestilt. Det var rigtig dejligt😊