Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau. Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook. Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Følger Mit Hjerterum på deres live på Facebook stort set hver søndag. Altid en fornøjelse med masser af gode tilbud - præsenteret på en dejlig måde med gode info om kvalitet og størrelse - og altid... Voir plus
Det har været en fornøjelse at handle i jeres butik de sidste dage. Tak for en god oplevelse (dejlig vin) og tak til Signe for god hjælp. Vi kommer igen til næste år 👏👏😃
Fantastiskt fin hoodie!!! Stämde helt överens i färg, material och storlek som beskrevs tydligt på hemsidan. Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jeg hedder Lone, og jeg står bag Mit Hjerterum i smukke Skanderborg, en personlig og hyggelig butik med hjertet på rette sted. Hos os møder vi dig i øjenhøjde og med et smil. Vi elsker at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til netop dig, din personlighed, din hverdag og dine ønsker. Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent og tilbyder både personlig styling og garderobetjek. Vi håndplukker vores styles med stor omhu i forskellige prisklasser, og vi guider dig gerne til at bruge dit tøj både til hverdag og fest. Du kan også besøge vores webshop, hvor vi stadig har fokus på personlig service, vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem første gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💛 Skønne hilsner Lone - Mit Hjerterum
Coordonnées de contact
Adelgade 76, 8660, Skanderborg, Danemark
- info@mithjerterum.dk
- www.mithjerterum.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Skøn butik
Mit Hjerterum er en skøn tøjbutik med lækkert tøj i rigtig god kvalitet. Kundeservicen er helt i top – Elsker deres søndags live .
Kan varmt anbefales!
Utrolig søde mennesker
Har ikke besøgt butikken fysisk, men følger dem hver søndag live.....virkelig godt...Tak for hygge og gode tilbud...
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos jer
Lækkert tøj og god hjemmeside
Hurtig levering. God hjemmeside. Superlækkert tøj til fornuftige priser. Jeg købte et par fede bukser jeg ikke kunne finde andre steder og 2 smukke trøjer. Det passede perfekt og jeg er SÅ glad for mine køb. Jeg kendte ikke butikken ( bor i kbh) men det bliver da ikke sidste gang jeg køber herfra. Alt er godt. Tak 😀
Varen var præcis som beskrevet og…
Varen var præcis som beskrevet og forventet.
Butikken opererer med afgift på websalg !
Varen var for stor, og måtte returneres.
Alt var ok mht. til levering og varens kvalitet. -
Blot dette til oplysning for andre - der måske ligesom jeg - ikke altid for læst "det med småt"
Butikken opererer med noget så sjældent som en afgift i forb. m. web-salg. - Omkostningerne kom for mit vedkommende - i sidste ende til at udgøre mere end 50% af det totale beløb.
Dermed kan en umiddelbart billig vare blive vældig dyr.
Derfor bliver det ikke en butik jeg vælger en anden gang.
Rigtig god kvalitet og effektivitet
Lækre produkter der svarer til beskrivelsen.hurtig og problemfri bestilling og levering .
Lyn hurtig levering 💗🌲💗
Flot service
Jeg oplever hurtig pakning af mine bestillinger. Lav forsendelses pris. God service - de sender også til Grønland og det er let at bytte. 😃
Dejlig webshop
Dejlig webshop, med et godt udvalg til gode priser og hurtig levering!
En skøn butik med det sødeste og meget…
En skøn butik med det sødeste og meget hjælpsomme personale 👍❤️
Kan kun give min varmeste anbefaling
Kan kun give min varmeste anbefaling. Altid venlig og kyndig betjening, og superflot indpakning af gaver🎄
meget tilfreds hurtig levering ikke…
meget tilfreds hurtig levering ikke sidste gang jeg handler med Mit Hjerterum
Fik varerne allerede dagen efter.
Fik varerne allerede dagen efter.
Var tryg ved at købe, da de kunne returneres i butikken, ingen bøvl med returporto.
Varerne skulle dog ikke returneres, passede perfekt@
Dejligt og smart tøj hurtigt levering
Dejligt og smart tøj hurtigt levering
Super hurtig og gratis levering!
Jeg bestilte en nederdel hos Mit Hjerterum onsdag og havde den allerede torsdag. Nederdelen var til halv pris hos Mit Hjerterum og ingen fragt!
Så det var en virkelig god oplevelse, som jeg gerne giver videre til mine døtre !
Mvh Jytte Broner
De bestilte varer var helt som…
De bestilte varer var helt som forventet, og kunne - til trods for ferietiden - afhentes hurtigt og nemt i butikken. Altid gode ting med ærlig information om materialer, størrelse m.m.
Giver absolut min bedste anbefaling
Super hurtig service og jakken var helt…
Super hurtig service og jakken var helt fantastisk 🤩 køber helt sikkert hos jer igen. Fede og anderledes styles.
Lækkert varer at jeg har fået fra jer
Lækkert varer at jeg har fået fra jer, super service og hurtig levering. Kan varmt anbefale jeres skønne butik.
Helt fantastisk god live hver søndag
Helt fantastisk god live hver søndag. Virkelig så flot udført og alt tøj bliver omtalt, både str og mål materialer osv.
Køber ofte og alt passer og leveringen er hurtig.
Lone og Brian er super dygtige👍
Tak for jer
Mvh
Marianne
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.