1,7

Mauvais

Alert 🔔 🚨 scammers website

Alert 🔔 🚨 scammers website
Make your details secure don’t even use it
They should be banned trying to steal people money without informing them
Blo……. Cun……..

14 juin 2025

This a total scam

This a total scam! I didn't want to give one star. How are they still operating?! DO NOT go on this site. I have had to freeze my bank account.

12 juin 2025

Confermo che è una TRUFFA

Confermo che è una TRUFFA - delle peggiori. SI CHIEDE DI BLOCCARE IL SITO WEB E MAGARI OBBLIGARLI A RESTITUIRE 10 EURO PER OGNI CENTESIMO INCASSATO. MEGLIO RIVOLGERSI AD UN UFFICIO LEGALE PER I REATI ANTIFRODE.

7 juin 2025

Its purely scam do not even try it they…

Its purely scam do not even try it they rip you off with no merci.
I am after cancelling the subscription and asking for an immediate refund in full
Because I never signed for a subscription
Stay away from moblocate even if they promise you the gold of the whole world.
Ahmed.

25 avril 2025

This is a scam

This is a scam. They attract people desperate to find a phone for a small amount (in the order of 0,5€). The phone is never located and later on they charge you just under 50 euros to avoid the second factor for authentication. This is small scale crime

18 avril 2025

E' una truffa

T promettono di trovare il telefono che hai smarrito. Ti addebitano prima 60 centesimi sulla carta di credito senza trovare il telefono e poi cercano di frodarti altri 49 euro e 99 centesimi senza alcuna autorizzazione. Ma la polizia postale che fa?

5 avril 2025

They won't find your phone

Don't use this company
I tried to trace a lost mobile phone never found it for 60cents charge next day took 35e of my bank for signing up charge never signed up for
It's a con

12 février 2025

Disgraceful

Disgraceful! They charged me 51 pence to try and locate a lost telephone (which seemed not unreasonable to me even if they didn't actually locate it). However 4 weeks later they charged me £29.72 presumably for some sort of subscription and for which I had not signed up. I wrote to complain and, to give them their due, I immediately received an e-mail saying that they had refunded the charge. What worries me is how many are receiving this charge and not noticing. It's as close to a scam as makes no difference in my opinion.

28 février 2025

Illusorio

Illusorio.Ti prendono prima 0,60 cent e poi dopo poche ore ti addebitano 49,99 e non ti rendono nessun servizio.

6 novembre 2024

Vergogna!!!

Vergogna!!!! È un inganno,ti fanno vedere che paghi solo 0,60 centesimi ma dopo 24 ore ti addebitano 49,99 per un abbonamento mensile !!!oltre che al fatto che il telefono non lo rintracciano!

3 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit