Super god kundeservice og meget service mindet. Havde problemer med link til min børns billeder og de hjalp mig igennem og var meget tålmodige. Kan klart anbefales, dog synes jeg priserne er lidt... Voir plus

L'entreprise a répondu
Amazing customer service! I contacted customer service by email to correct a mistake I made while placing my order online. I received help almost immediately, and everything was resolved quickly and s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lyset, nuancerne og billedkvaliteten er fortsat så dårlig. Hud og hår er helt misfarvede og det er helt hospitalsagtigt og blåligt skær. Derudover bliver de tilbudte billeder beskåret meget besynderli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.
Falkoner Alle 3, 2000, Frederiksberg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Modulskolefoto
Endnu en gang kommer der en dårlig fotograf, der ikke kan connecte med ungerne.
Herefter fremsendes der billeder i en ringe kvalitet, som man skal melde fra for ikke at få.
Vi har ikke bestilt noget. Og skal derfor ikke modtage nogen regning.
Alt i alt en ringe omgang fra start til slut.

Réponse de Modulskolefoto
Rigtig god kundeservice og man bliver guided igennem alt. Kan virkelig anbefale modulfoto

Réponse de Modulskolefoto
Jeg modtog egentlig en rykker for manglende betaling af skolefotos.
Jeg kontaktede firmaet, og sagde, at jeg egentlig gerne ville betale, men jeg ville også gerne have billederne, da jeg ikke havde modtaget dem.
Manden jeg var i kontakt med beklagede, at jeg ikke havde modtaget dem, og de egentlig var sendt. Han ville med det samme sørge for, at jeg fik nye tilsendt. Jeg oplyste, at jeg også kunne hente selv, da jeg egentlig arbejdede tæt på deres kontor, men der var julelukket, og da det var en god ekstra julegave, så foreslog han, at han kunne sende til pakkeshop, hvis det var fint med mig, da det var hurtigst, og gav størst sandsynlighed for, at jeg modtog det inden jul.
Der gik under 16 timer fra opkaldet, til jeg kunne hente pakken.
Det er virkelig effektiv og stærk service. Kæmpe ros herfra.
Og så var billederne i øvrigt også rigtig gode

Réponse de Modulskolefoto
Excellent photos of the kids. Excellent customer service.

Réponse de Modulskolefoto
Very lovely staff, smily and helpful.
They are fast and doing good job!

Réponse de Modulskolefoto
Virkelig flotte vuggestue og børnehave billeder, børnene smiler og griner på dem :)

Réponse de Modulskolefoto
Jeg synes det er helt vildt at I opkræver 100 kr i gebyr, fordi man har glemt at betale en regning på 100kr.

Réponse de Modulskolefoto
Customer service is great. But it will. It would be nice if we could pay the fee digitally. (not receiving physical invoice because i tend to forget)

Réponse de Modulskolefoto
It was super fast and efficient. They treated us really well. The baby is 2 months old and we thought it couldn't be done with such a small baby, but it ended up being a really lovely experience.

Réponse de Modulskolefoto
Vores børns skole får taget skole fotos af modul foto, og jeg er chokeret over vores oplevelser med modul foto. Først og fremmest er de langt dyrere end andre steder. Man har ikke mulighed for at købe digital fotos af dem, hvilket gør, at vi konsekvent fravælger portræt billeder hos dem, da det simpelthen er for dyrt med de printede. Og så skal man vælge en foto pakke for at få lov til at købe gruppebilledet. Foto pakken skal man så aktivt gå ind og fravælge og tilvælge gruppebilledet. Beskidt trick til at få penge ud af glemsomme forældre. Og klassebilledet har man ikke nogle valg af størrelser, men er et print som er 18x25,5 cm - en størrelse som man ikke kan få rammer i. Vi håber at få skolen til at vælge en anden fotograf snart.

Réponse de Modulskolefoto
Super god oplevelse. Søde hjælpsomme medarbejdere og et super godt pasbillede (6 stk plus et digitalt) til 150 kr .

Virkelig god service.
Vi havde glemt at bestille billeder af vores børn, men fik adgang til billederne samt mulighed for bestilling, efter telefonisk henvendelse.