3,2

Moyen

Levering blijft uit…

Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst. Op de site verkondigd men; op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis. Maar niet heus dus! Ondertussen al gemaild maar ook dat lijkt tot nu tevergeefs…

10 septembre 2025

We hebben porseleinen borden voor de…

We hebben porseleinen borden voor de kantine gekocht met het logo van de vereniging. Aanvankelijk hadden we alleen een afbeelding van ons logo in een lage resolutie. Mosterdman is zo aardig geweest om het logo compleet opnieuw te restylen. Daardoor kon ons logo wel met hoge resolutie worden gedrukt.

Fijn dat jullie dit op voorhand hebben aangegeven. Anders hadden we nu borden met een veel minder fraaie bedrukking gehad. Dikke pluim voor Mosterdman.

29 août 2024

Slechte (geen) communicatie en komen…

Slechte (geen) communicatie en komen beloftes voor tegemoetkoming niet na.
Na het plaatsen van onze bestelling voor bedrukte koffiekopjes moesten we het te bedrukken bestand opnieuw aanleveren. Gelijk gedaan, om bevestiging gevraagd, maar nooit bevestiging gekregen. Nadat hun levertermijn van 14 dagen ver versterken was, geprobeerd om telefonisch contact te zoeken nadat onze emails (2 of 3) onbeantwoord bleven. Pas na 3 pogingen kreeg ik gehoor, daarvoor werd aangegeven dat het nummer niet in gebruik was. Toen werd mij verteld dat de kopjes niet op voorraad waren maar dat ze 2 dagen daarna geleverd zouden worden en dus de dag erna verstuurd zouden worden, en dat er ter compensatie voor het lange wachten en de gebrekkige communicatie een paar extra kopjes bij geleverd zouden worden.
Vervolgens werd de bestelling weer niet verstuurd op de afgesproken datum (maandag). Op vrijdag heb ik weer gebeld en werd mij verteld dat de kopjes die dag pas binnen gekomen waren en dat ze na het weekend verzonden zouden worden. Uiteindelijk is dit gebeurd maar nu weer zonder de beloofde extra's. Daarnaast valt de manier waarop het logo is aangebracht tegen; naar mijn mening had er contact gezocht kunnen worden over optimale plaatsing van het logo, aangezien het nu enorm krom getrokken wordt door de bolling van het kopje. Ik had meer verwacht van een professioneel bedrijf.

Wij hebben onze bestelling dus pas na meer dan een maand (10 juni - 17 juli) ontvangen ondanks de beloofde levertermijn van 14 dagen. Zonder communicatie van de kant van Mosterdman en zonder het nakomen van hun verdere beloftes. Ik zal hier niet snel weer bestellen.

17 juillet 2024

Grote aanbeveling aan iedereen

Grote aanbeveling aan iedereen. Zeer goede ervaring gehad met Mosterdman.nl. Leuke producten en heel vriendelijk personeel. Snel antwoord op mijn mailtjes en ook de levering was zoals verwacht de volgende dag in huis.

1 juin 2017

Nette service

Er was een probleempje met een besteld product. Dit is door Mosterdman naar mijn voll tevredenheid opgelost. Zij bleven volharden in het zoeken naar een oplossing. Ik ben er echt tevreden over.

2 mars 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit