Tröjan såg inte alls ut som på bilderna, annat material. Företaget svarar varken på mail eller via kontakformuläret på hemsidan. Telefonnummret på hemsidan är inte i bruk. Via postnord kostar ret... Voir plus

Bluff företag. Skickade efter en klänning som såg snygg ut på bild. Den hade kostat 1000 kr men var nedsatt till 400 kr. Såg ut som en städklänning. Mailat hur många ggr. som helst om min missnöjdhet.... Voir plus

Uprofessionelle ufaglærte afpressere. Deres kontrollører giver aggressivt bøder så den kan nå deres kvote og ikke blive fyret. Går du ombord og sætter dig og checker en fra sædet så komme de løbende o... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

285 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ved ikke hvordan bussen aircondition virker og hvordan man åbner tagvinduerne..!

Jeg har nu oplevet at de 4 sidste gange d.27/6 og 28/6 da jeg skulle med bus 19 og 141. Så har busserne ikke haft aircondition tændt eller haft tagvinduerne åbne i denne mega varme. Buschaufførerne vidste ikke hvordan man tænde for aircondition eller hvordan man åbnede tagvinduerne.
Det synes jeg er dybt problematisk og især i denne varme. Det er mega dårlig service overfor jeres kunder.!
Vil i være søde og fortælle alle jeres buschauffører hvordan man betjener airconditionen og hvordan man åbner tagvinduerne.?

27 juin 2026

Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg give jer det. I må være en flok amatører - både jer der kører busserne og jer der sidder og gemmer jer i administrationen. Få nu 500S til at kører til tiden!!!!! Det er så irriterende at komme forsent til min næste transport, fordi i kører i sneglefart om aftenen, og derfor kommer forsent ind på stationen. At vælge offentligt transport er fuldstændig ligegyldigt!!!! Behold din bil, hvis du overvejer at skifte den ud med offentlig transport - det er ikke det værd!!!! Jeg ville have brugt andre ord, men det er desværre ikke muligt her!

15 juin 2026

Overskrift: Nul stjerner – Movia svigter fundamentalt: I er ansvarlige for det systemiske forfald

Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde I fået det. Movia – det er jer, der sidder i København og trækker trådene – I er blevet en kold pengemaskine uden respekt for borgerne på Sjælland. Jeg er stærkt ordblind med ADHD, autisme, Asperger og PENS-anfald, og jeg er færdig med jeres systemiske svigt. I bryster jer af Solsikkesnoren, men det er rent hykleri – I fortæller ikke jeres vognmænd, hvad den betyder, og de er som udgangspunkt ligeglade.
Her er dommen over jeres ledelse og jeres operatører:
De få operatører der gør det bedre: Det norsk-ejede Tidebus Danmark er det lyspunkt, der tager ansvar for deres chauffører, kørsel og busser – de leverer varen! Keolis gør det en smule bedre end resten og får 2 stjerner af mig. Det er en hån, at vi tvinges til at køre med jeres andre elendige firmaer, når det kan gøres ordentligt, som vi ser hos Tidebus.
Systemisk svigt hos resten: Operatører som Nobina, GoCollective, Vikingbus, DitoBus og Umove leverer en service, der ligger på et absolut nulpunkt (0 stjerner). De prioriterer overfladisk rengøring for at pynte på facaden, mens de sparer benhårdt på det vigtigste: Vedligeholdelse af busserne og ordentlige forhold for chaufførerne. Resultatet er gamle, potentielt ulovlige busser, der konstant går i stykker. Det er jer, Movia, der bestemmer, hvem der kører, så ansvaret for de utrygge busser ligger 100% hos jer.
Pris og regionalt svigt: Det er ufatteligt dyrt at være kunde hos jer. Vi har brug for et selvstændigt busselskab til Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster og øerne. Det nuværende setup er alt for dyrt, og vi har brug for en regional løsning, hvor København ikke bestemmer alt og tømmer vores lommer.
Total eksklusion og svigt i information: I svigter blinde, svagsynede, ordblinde og borgere med usynlige handicap fundamentalt. Tavlerne i bussen er ubrugelige for os. I mangler et lydsystem til omlægninger (ligesom i togene). Når DSB (trods deres egne udfordringer) kan informere korrekt via lyd, hvorfor kan I så ikke? Deres tog lugter heller ikke af diesel, som jeres busser gør. Jeres system fejler hver gang der er omlægninger, og vi står efterladt i uvished.
Sundhedsfare og forfald: Det er direkte sundhedsfarligt at køre med jeres busser. De stinker af diesel indvendigt, hvilket er uacceptabelt og potentielt kræftfremkaldende. En bus, der lugter af diesel, eller som har motorfejl, må ikke køre. Man er aldrig sikker på at komme frem.
Brud på FN's Handicapkonvention (Artikel 19): I spænder ben for vores ret til et selvstændigt liv. Ifølge Trafikselskabsloven (Kapitel 2) er I lovmæssigt forpligtet til at varetage servicetrafik. Da I opererer i Danmark på et CVR-nummer, gælder dansk lov 1:1 for jer.
Total mangel på tilgængelighed (De Fælles Rejseregler - Punkt 3): I ignorerer assistanceretten. Jeres klagesystem er en hån mod vores borgerrettigheder.
Miljøsvindel: I markedsfører jer som "grønne", mens virkeligheden er sort diesel og forfaldne busser.
Konsekvenserne kommer nu: Den nye transportminister er allerede i gang med at kigge på jeres område. TV 2, øvrige medier og nu også DR1's "Kontant" bliver kontaktet, da de er de eneste, der kan få jer til at rette ind. I bliver indstillet til Forbrugerombudsmanden. Jeg forbereder desuden et borgerforslag om at udskille Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster og øerne fra jeres københavner-monopol.
Politiet inddrages: Hvis ikke der sker en markant ændring, kontakter jeg Tungevognscenter Øst ved politiet for at få undersøgt jeres vognmænds ulovlige praksis.
Jeg fjerner ikke ét ord af denne anmeldelse. I får ikke en grøn smiley. I får en alvorlig smiley. Jeg er en stemme, der ikke lader sig bringe til tavshed, og I ved ikke, hvem I leger med. Tag det her alvorligt – nu!

9 juin 2026

The worst in Europe. Daily!!!!!!

The worst in the galaxy. Seriously. In a country where third of people use bikes , buses somehow are always late. Constantly, daily and not 1m but from 10m and more. And just so expensive and not worth. Just make everyone a service and cease to exist. Useless, i efficient and very expensive !!!!

7 mai 2026

I want to report an ongoing issue with…

I want to report an ongoing issue with bus 200S. This has happened multiple times over a longer period, not just once.
My mother has experienced that some bus drivers do not stop at the bus stop even when she is clearly standing at the designated stop and waiting. In several cases, the bus has driven past without picking her up. I would estimate this has happened in about half of the situations she has experienced on this route.
This has caused serious inconvenience, including having to walk long distances (up to around 2 hours in one case) when the bus did not stop.In one incident, the driver looked in her direction before driving away, which felt very disrespectful.This is not about one isolated event, but a repeated issue that makes the service unreliable.I am asking Movia to investigate this route and ensure that buses consistently stop for waiting passengers at designated stops.
If this issue continues without a response or improvement, I will escalate the matter through the appropriate formal complaint channels

25 avril 2026

deres glemt kortet politik

deres glemt kortet politik, vi kan alle komme ud for at glemme vor buskort, jeg var kommet hjemme fra uden dankort og buskort, mit buskort var gyldigt, fik en bøde på 1000 kr det svare til en hel mds rejse for mig da jeg er pensionist og giver 1000.100 kr, for 3 md, jeg skrev til movia og sendte et billede af mit kort som bevis på at mit kort var gyldig, ventede på svar som kom med en bøde på 100kr så alt i alt et skod firma

27 mars 2026

Unfriendly and rude …

We had a very frustrating experience with Trafikselskabet Movia. We were rushing to catch the bus and only managed to check in on the app right after sitting down. Despite this, we were fined as if we had intentionally avoided paying, which feels completely unreasonable.

What made the situation worse was the behavior of the staff. The employee was extremely unfriendly and didn’t take the time to explain what we did wrong or how to avoid this situation in the future. We were also not properly informed about how to handle the fine or what the next steps were.

Overall, this felt very unfair and poorly handled. Tourists especially are not given clear guidance, and instead of helping, the system seems focused on penalizing small mistakes. This experience definitely left a negative impression.

14 mars 2026

Efter en klage på en buschauffør

Efter en klage på en buschauffør, moviakunde svar at man er selv skyld og chaufføren har pause 1 min før de skal køre og vi skal side og venter i regn imens de tage deres pause ( det er meget svært at trykke på en knap)og snakker agresiv. Flot movia !!!! Derfor mennesker vil helst køre biler!!!

12 mars 2026

Misser mit vigtige hospital tid på…

Misser mit vigtige hospital tid på grund af bus chauffør er mega ligeglad om han er sent på den eller ej og har en kæmpe attitude. Dette sker konstant. Jeg er simpelthen så træt af det her bus firma og håber de falder til jorden! 😡

18 mars 2026

Bus kører 74 km/t hvor man må køre 50…

Bus kører 74 km/t hvor man må køre 50 km/t
Jeg sad i bussen 128 vogn nr 4501 fra Ishøj station lørdag den 7.3.2026 med afgang kl 16:28 til Hedehusene st og målte hans fart under kørselen han var helt oppe og kører 74 hvor han kun måtte køre 50
Og også over bump på vejen så man hoppede lige en gang og i svingene var hastigheden også meget høj så man måtte holde fast jeg kan fremsende beviserne til movia hvis i skulle ønske dette
Jeg finder det ikke rart at køre med movia når der er sådan en chauffør bag rattet

7 mars 2026

Mul respekt for yder området

Movia har ikke en respekt for os der bor på Falster og Lolland her vælger movia at koble flere byer af i weekenden og kun kører mandag til fredag på trods af mange har gjort opmærksom på at der er behov for busser i weekenden men movia er totalt ligeglade fordi de sidder inde i København og har ikke forstand på hvad der sker uden for København og så sir de at vi skal bruge busserne nådet mere men det er svært når de ikke kører

27 février 2026

Dårlig service med handicap flexkørsel!

Dårlig service med handicap flexkørsel!

Jeg har hermed en formel klage over en kørsel med Movia Handicap Flex.

Da kunden, min bror som er hjerneskade ikke kan klage, kan jeg som pårørende ikke få lov til jeg ikke at udfylde klageformular fra deres hjemmeside, da jeg ikke er bruger, så jeg har derfor sendt en mail.

Transport er i dag den 21/3-26.
Min handicappede og syge bror blev hentet på i København Ø kl. 15.10 og ankom først til Brøndby kl. 17.30.
Den samlede transporttid var 2 timer og 20 minutter (140 minutter).

Ifølge Movias egne retningslinjer kan en rejse forlænges med op til 150 % af den direkte rejsetid. Den direkte køretid mellem adresserne er ca. 30 minutter, hvilket betyder, at den maksimalt tilladte rejsetid er 75 minutter.

Den faktiske rejsetid oversteg dermed den maksimalt tilladte grænse med 65 minutter.

Jeg spurgte chaufføren direkte, om min bror ville blive kørt hjem med det samme, da han var syg. Chaufføren oplyste, at der kun skulle hentes én passager, hvorefter turen ville gå direkte videre. På trods af denne oplysning blev der foretaget flere opsamlinger, og turen blev væsentligt forlænget.

Derudover blev hverken vi som pårørende eller bostedet informeret om, at han ville blive markant forsinket. Det var først, da bostedet kontaktede Movia for at høre, hvor han blev af, at de fik oplyst, at han endnu ikke var fremme. Denne manglende orientering er i sig selv stærkt kritisabel – særligt når der er tale om en syg og handicappet borger.

Det er uacceptabelt:
at den maksimale rejsetid overskrides med så betydelig margin,at der ikke tages hensyn til oplysning om sygdom,
og at hverken pårørende eller bosted orienteres om den omfattende forsinkelse.

21 février 2026

Lær af jeres kunder

Jeg vil opfordrer Movia til at læse de her anmeldelser. Det er absurd så dårligt jeres kommunikation og daglige arbejde fungerer. 60% Chauførene er inkompetente i alle henseender. Det er ihvertfald ikke nordeuropæsike "kom til tiden" idealer de lever efter. Jeg har tjekket en del anmeldelser, og jeg kan genkende nærmest hver og en.

28 janvier 2026

Tureby st. Bus og tog transfer.

Til Movia
På en tur der var planlagt til at skulle gå fra Dalby ovf. Shell til København H. Og hvor det var vigtigt at ankomme til København kl. 12.00.

Bussen der efter planen skulle komme kl. 10.46 til Dalby ovf. Shell kom først kl. 10.53, det gjorde at regional tog fra Tureby kørte fra parronen da vi ankom til Tureby st. for øjnene af os. Hvor der i rejseplanen var planlagt 6 min. Fra ankomst til Tureby st. til regional tog mod KBH H skulle afgå. Næste tog fra Tureby til København ville først gå en time senere, kl. 12.

Det er helt utrolig skuffende når de få afgange der er, ikke passer. Det må være muligt at få styr på de afgange der er, så de passer med bus og tog rejser.
Vi tog bussen hjem igen og nåede ikke vores aftale i København.

17 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit