Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

On Saturday, I saw a very unpleasant situation with Movia inspectors. They gave a fine to a person because, according to them, the person checked in a few seconds after getting on the bus.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeres nye busser bliver man køresyg i Man skulle tro at dem der køre bussen har stjålet den Speeder i bund så man vælter ned i bussen Bremsen i bund så man flyver tilbage Kunne de dog ikke køre... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget meget meget for sent det er noget dårligt noget ikke engang buschaufføren er rar og bliver sur over at vi er er irreterende over at han kommer 39 min forsent det var rute 254 kl ca 17 buschauf... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tröjan såg inte alls ut som på bilderna, annat material. Företaget svarar varken på mail eller via kontakformuläret på hemsidan. Telefonnummret på hemsidan är inte i bruk. Via postnord kostar ret... Voir plus

1,1

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

l*rte tider movia

Kæft nogle dårlige og uprofessionelle buschaufføren i har der køre både mod Næstved og slagelse(480r) de kommer f*ndeme altid forsent, altså jeg kan ikke klare at chaufførerne køre så langsomt og ikke kommer til tiden. Kæft noget p*s

9 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nok det værste selskab til dato

En tur på lidt over 6km tog mig over halvanden time, fordi jeres elendige busser ikke går til tiden og det der står på stanserne ikke passer overhovedet. Kunne have gået turen og nået det i bedre tid. I er helt til grin

22 octobre 2024

200S fra friheden st mod buddinge st - KÆMPE JONE

200S fra friheden st mod buddinge st er en kæmpe joke..
Dovne chauffører der ikke vil følge tiden, så man ender med 5-10 min forsinkelse ved hvert stop.. Og det her er kl 6 om morgenen hvor morgentrafikken kun lige er startet, så det heller ikke en undskyldning.
Vi er altså folk der skal nå at komme til tiden på arbejdet, og i vil have vi mere klimavenlige og tage bussen, men det netop derfor man køber bil.

17 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Så fejl og uprofessionelt firma mange

Man kan lige så godt tale til en dør, for de er så ligeglade med deres kunder, og er tørstige efter penge. Alt, som I vitterligt alt for tit forsinket. Man kan 99 procent af tiden godt opgive at få det til at passe sammen med andre busser og tog, fordi de kommer daskende fra start stationen. Jeg er indforstået med, at der kan være forsinkelser på strækninger, med vejarbejde og lignende situationer. Men det kan ikke være undskyldningen hver gang, også når man selv har siddet på startstationen i en bus, og chaufføren bruger lang tid på at snakke med kolleger udenfor bussen og ryger, selvom der var afgang 5 minutter før. Flere gange har jeg oplevet pludselige aflysninger, som ikke bliver oplyst på Rejseplanen, og chaufførerne giver ikke noget som helst. Jeg er blind, og er derfor afhængig af de offentlige transportmidler. I fortjener ikke en krone, og jeres klageformular, hjælper ikke. Faktisk betvivler jeg lidt, hvorvidt de ansatte i dette firma egentlig er velegnet til jobbet for at arbejde med mennesker. Det er kundernes skyld, der sikre jer en løn. Føj! siger jeg bare!

9 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke forestille mig et…

Jeg kan ikke forestille mig et transportselskab, som har mindre respekt for sine kunder, end Movia har.
Det er uendelig tit, at bussen slet ikke kommer, selvom det står på skiltet, og ofte er det 2, 3 eller 4 busser i træk, som bare ikke kommer.
Det er meget tit, at bussen bare kører fordi folk som tydeligt viser, at de gerne vil med, selvom bussen langtfra er fuld.
De venter ofte ikke på folk, som kommer løbende, men virker som om de næsten nyder at smække døren i for næsen af os.
Kontrollørerne er komplet ligeglade med de mennesker, som ikke har en billet, og jeg har flere gange set svært sindslidende få en kontrolafgift, som mens af alt havde brug for hjælp. (Mest grelle eksempel var en tydeligt dement gammel dame, som ikke anede, hvor hun var henne, eller hvor hun skulle hen)
Kort sagt: Movia skulle skamme sig, og det er pinligt for København, at have dem som operatør på vores kollektive trafik.

8 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Umove i Kastrup er meget dårlig og man…

Umove i Kastrup er meget dårlig og man får ikke den chance for ny chauffør til og oplæres og så har de kun udlændig flest af som ikke engang kan tale sproget som de har ansatte og som nogle gange også sidder i driften og så man ikke jord chance for hjælp når personen hverken kan tale dansk eller engelsk vil råde jer fra og søge job dernede.

5 septembre 2024

Endnu en røvtur med Movia

Det er altid skønt med sådan en tur med Movias busser. En agressiv chauffør, der konstant gasser op og hakker bremsen i, så børn og gamle damer vælter sagesløst rundt mellem sæderne, og billetkontrollører med omtrent samme grad af venlighed, imødekommenhed og service som et hold sibiriske fængselsvagter. Movia er sgu offentlig transport, hvad Jesper Olsen var for tilbagelægninger…

12 août 2024

40 grader sauna

Bus 250S er konsekvent 35-40 grader varm indvendigt og der bliver nægtet at åbne tagvinduerne til trods for at der skal holdes et indeklima på 18-22 grader (ifølge Movias egne regler). Jeg har klaget er utal af gange, men der sker ingenting. Radiatorerne er endda også ofte tændt midt om sommeren. Det er det rene galskab. Chaufføren har selvfølgelig dejlig kold AC.

Det er vitterligt farligt at sidde i den varme... Sindssygt.

13 août 2024

Varme i bussen

Jeg har fået direkte at vide, at busselskabet har slukket for aircondition for at spare penge. Dette blev jeg informeret om, da jeg spurgte om den ekstreme varme i bussen. Flere kollegaer er også blevet syge på grund af dette. Det er fuldstændig uacceptabelt for jeres medarbejderes arbejdsmiljø og for alle de børn og ældre, der risikerer, at bussen kører galt eller at få hedeslag. Sommeren 2024 er kun lige begyndt, og I må gøre noget ved dette problem nu.

PS. Det er i Høje-Taastrup-området, jeg har oplevet dette.

27 juin 2024

LIVSFARLIG KØRSEL

Jeg er simpelthen så træt af at jeres chauffører kører ud foran trafikken fra Frederikssund station!
Nu har jeg lige været oppe og stå på bremsen her d 11/06-24 kl 16.20 ca. og jeg kunne nærke abs’en gå igen, det sker så tæt, hvis der kommer en gammel mc, så ryger personen ned i er livsfarlige at have i trafikken, gør noget ved det nu tak, næste gang får jeg nr plade og vogn nr og laver en politi anmeldelse!

11 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Avoid busses, choose metro/train instead.

I had the same experience as other reviewers here seem to report. Entered the bus, took a seat, dropped the bag, and went to check-in (in a matter of seconds, doors were still open). And yet, few moments later, I got fined (despite having the ticket) because the inspector said he had seen me taking the seat before checking in. People around me spoke up to question the inspector (if you´re reading, thank you!), but unfortunately it is true: if you read their rules on the Movia website, it says that check-in must be the first thing you do. And if it is true that inspectors get commissions for fines, then maybe they really fish for these small details. Who knows: I paid right away, for peace of mind! But won´t take busses until they make it possible to check-in before boarding (e.g. at the bus stop or via smartphones). Movia´s loss, cause I have always paid every single bus ride (including this one)!

Note: while I can accept the fine because the rule (for as unrealistic as it may be) says check-in is the first thing you do, I am still uncomfortable with the inspector saying "you checked in just because you saw I was here". That is assuming, profiling, and prejudiced. And unethical. And also: if you entered with me or even before me, how could I "un-see" you? Should have I not checked-in instead just because I had seen you when I entered the bus? I really don´t get it.

5 avril 2024

Rute 164

Jeg ønsker at gøre opmærksom på nogle bekymringer og frustrationer vedrørende min rejseoplevelse med buslinje 164 mod Ballerup station, omkring kl. 15:21 ved Isbanevej.

Jeg har gentagne gange oplevet, at buschauffører stopper ved stoppestederne uden at åbne døren, hvilket gør det umuligt for passagererne at forlade bussen. Det virker uforståeligt, at det skulle være så svært for chaufførerne at tjekke i spejlet, om passagerer ønsker at stige af, eller på instrumentbrættet for at bekræfte, om døren er åben. Desværre har jeg været vidne til, at bussen bliver stående ved stoppestederne, men jeg har ikke haft mulighed for at forlade den.

Dette er et gentagende problem, som jeg personligt har oplevet mindst 15 gange siden august sidste år. Når jeg forsøger at kommunikere med chaufføren og bede om at få døren åbnet, får jeg ofte at vide, at døren allerede er åben. Når jeg forsøger at forklare, at dette ikke er tilfældet, og beder om at få lov til at stige af, bliver jeg afvist med kommentaren "Jeg stopper ikke her. Du må stå af næste gang", hvorefter bussen fortsætter kørslen.

Denne manglende ansvarsfølelse og mangel på hensyn over for passagererne skaber en meget dårlig stemning. Det er frustrerende at opleve en nedladende holdning, når man henvender sig høfligt og hensynsfuldt.

Det er desværre ikke første gang, jeg oplever disse problemer, og tidligere henvendelser til trafikselskabet har ikke givet tilfredsstillende svar. Jeg føler, at mine oplevelser ikke bliver taget alvorligt, og det er frustrerende at blive mødt med passivitet fra selskabets side.

På trods af dette vil jeg gerne anerkende, at der også findes venlige og imødekommende chauffører. Desværre er det ikke altid, man er heldig at møde dem.

Opdatering:
Det er sket gentagende gange, at bussen køre forbi mens man venter helt ude på cykelstien. Tiderne er også tilfældige, den kan være kørt både før og efter køreplanen. Den udebliver tit. Det er virkelig en dårlig måde at køre bus ruter på, som elever har man brug for at man kan stole på transporten. Der har været så meget fravær pga af bussen svigtede. Enda også til eksamer hvor man tog en time før afsted end jeg normalt ville gøre, netop fordi at jeres busser svigter så tit. I må tage en snak med personalet og få styr på jeres udfordringer. Det er ikke i orden at man er så ligeglad med andre mennesker som bus selskab, slet ikke når man som kunde har betalt buskort. Det er problemer med tiderne på de fleste busser, men rute 164 er helt klart den værste. Og må gå for det meste for at komme til næste bus fordi den ikke følger efter køreplanen!

4 avril 2024

Movia/Mafia

I would like to warn people who are not familiar with Copenhagen buses to use them at all. It should work for Danes but for strangers as us, it's a deathtrap. At our first ride my wallet got stolen. You really have to pay extra attention.
It didn't happen to me in the last 30 years.
Yesterday we made a mistake with checking in with a pass our son gave to us. That was really costy! 2000 crowns we had to pay. We couldn't believe it. No mercy for strangers. We should have known it. Yes, right. For that amount we could have gone far by taxi. The busdriver beforehand was not helpfull. He said ge wouldn't talk to me if I don't check out with my card.

2 avril 2024

Vendetid

Ja i har gjort så man skal vente endnu længere på den skide bus så den først kommer 51 i stedet for 45

2 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Movia bustrafik fra høje Taastrup st

Movia bustrafik fra høje Taastrup st. Til vridsløsemagle. Kl.11:29 fra høje Taastrup st.
Sidder og venter ved busstoppestedet lige siden 11:11. Så bliver klokken 11:29 den er ikke kommet.
Jeg tænker fair nok en smule forsinkelse gør ikk noget.
Og den kom aldrig sad og ventede i 30min ekstra for at den satans bus skulle komme.
Og der står ikke en skid om på rejseplanen, at bussen er forsinket eller aflyst.
Få styr på jeres busser altså.
Kraftedme da utroligt. Og det er sku ikke første gang.😡😡😡😡

26 mars 2024

Ingen impati eller forståelse

Det er skræmmende hvor lidt sympati eller forståelse Movia eller deres medarbejder og kontrollanter har for unge mennesker.

Min søn blev 16 år den 4. december mens han lå på børneafdelingen for kræftramte børn.

Han er så hjemme få dage efter og skal i skole. En af de få gange han har haft muligheden, da han er indlagt hver anden uge til kemo.

Glad er han og tager bussen. Anvender sit kort, men har overhovedet ikke tænkt på at han var blevet 16. år. Der var ikke så meget af fejre i disse tider.

En sur og vrissen kontrollant får forklaringen af min søn, men er fuldstændig ligeglad. Min søn havde ingen intentioner om at snyde og havde anvendt sit kort, men der manglede 8 kroner.

Vi klager så til Movia over denne manglende forståelse, og det er iøvrigt første gang af min søn har fået en bøde.

Men NEJ TAK. En sagsbehandler synes da at det var ærgerligt, men havde da ikke forståelse for hverken at min søn lige var kommet hjem fra en kemo behandling. Han skulle da bare betale. Men med hvad. Han tjener ingen penge. Ville gerne have et job, men kan ikke pga af kemo.

Jeg siger bare: SKAM jer Movia og jeres kontrollanter og sagsbehandlere for total manglende forståelse.

I SKULLE SKAMME JER.

7 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus