Bestilte en vare hos Romvig, grundet vare stod som på lager. Bestilte mandag, hvor der fremgik på hjemme siden seneste levering fra fredag. Først torsdag modtaget jeg besked om at vare er sen... Voir plus

Bestilte nogle ting, og overførte med mobilpay. Det gik let, og alle dele er med i pakkerne. Og det var billigt! De får kun 4 stjerne, fordi jeg skulle ringe og få bekræftet at mine penge var mo... Voir plus

Bestilt en mørtel fugepistol til trykluft på murerromvig.dk / shop betalte via kort 180521 men 300721 er varen ikke modtaget. Jeg har ringet, skrevet sms og emails: med skiftende forklaringer: er s... Voir plus

2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

kundeservice efter at have købt et…

kundeservice efter at have købt et udueligt produkt til omfugning af huset er total i kælderen de brude ikke få en eneste stjerne og jeg siger jeg gerne vil aflevere den tilbage og købe et dyrere produkt. det vil de ikke selvom jeg slet ikke har taget udstyret i brug. det er helt nyt. jeg fortæller personen at jeg vil lave en anmeldelse på Trustpilot og han svare JEG ER DA PISSE LIGEGLAD... det kan i forvente jer af dette firma

1 décembre 2020

Vil ikke udbedre reklamation på murerarbejde

Min skorsten skulle pudses op og renoveres da den var begyndt at skalle af pga. forkert maling. Mike fra MurerRomvig i Gram, kom ud og gav tilbud og vi aftalte hvornår det skulle laves. En lærling kom ud og pudsede skorstenen op. (det var ikke en del af aftalen) Efter ca. 1 måned begyndte pudset dog at revne og jeg kunne se at det var meget ujævnt pudset op. Jeg kontaktede straks Mike som sagde at de ville komme og udbedre det. Efter gentagne opringninger og lovninger på at de vil komme ud har jeg endnu ikke fået min skorsten gjort pæn efter 4 måneder. De kommer kun med dårlige undskyldninger og ringer ikke engang og melder afbud. Det er godt nok ikke særligt professionelt og kan på ingen måde anbefale dem til andre.

1 octobre 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit