Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..

Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Voir plus

Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Voir plus

Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur

Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

202 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,0

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trygg butik

God kvalitet på produkterna samt erfaren och kunnig personal

5 janvier 2023

Bra produkter - bra personal

Bra produkter
Bra personal (speciellt härligt i Norrköping dit man alltid är välkommen).
Bra rådgivning.
Jag har köpt allt från skor, byxor, jackor, väskor, campingutrustning till handskar, mössor och strumpor på Naturkompaniet och kommer gärna tillbaka vid mitt nästa köp.

15 décembre 2022

En bra affär

Bra butikskedja smidigt aldrig krångel, varken i butik eller beställa från nätet. Kunnig och hjälpsam personal. Lite dyra grejer/märken men fina grejer! Kvalitet.

14 décembre 2022
Avis spontané

Mycket bra för det mesta

Mycket bra varor och för det mesta kunnig och engagerad personal. Man bör dock undvika butiken på Sveavägen 62 Stockholm där personalen är lite väl nonchalant. Men annars ett mycket bra företag.

12 décembre 2022

Rekommenderas!

Ett företag som känns seriös och som har väldigt kunniga medarbetare. Bra kvalitet på produkterna.

22 novembre 2022

Perfekt CS!

Enkelt, bra utbud, super bra och trevlig personal som är kunnig i varje butik.

11 novembre 2022
Avis spontané

Trygg e-handel, den bästa service och goda villkor

Jag har gjort ett nytt köp hos Naturkompaniet efter att behövt returnera ett tidigare. Hela processen med det förra köpet och returen av detsamma gick smidigt. Jag var i kontakt med kundtjänst vid två tillfällen och fick båda gångerna den bästa service. Snabbt, med korrekta upplysningar och vänligt bemötande. Dagen efter att Naturkompaniet mottagit returen var återbetalningen mig tillhanda. Nu har jag lagt en ny order, trygg med den e-handel och de goda villkor Naturkompaniet erbjuder.

12 octobre 2022
Avis spontané

Butikken selv hadde ikke aktivert gavekortet, fikk således ikke bruke det

Mannen fikk gavekort pålydende 500,-, kortet viste seg å være tomt. Man skal skrape frem en kode på kortet som butikkansatte selv gjorde. Butikken på Sørlandssenteret i Kristiansand erkjenner at det er deres feil, men kan ikke gå god for beløpet siden det var tomt. Mener butikken burde vært raus nok til å si at gavekortet kunne likevel benyttes. Kommer ikke igjen.

7 octobre 2022