Lekarz zamknął konsultację natychmiastowo, nie czekając nawet, aż dołączę do rozmowy. Jako powód podał rzekomy zakaz wypisywania leków psychotropowych przez teleporadę. Jest to niezgodne z obowiązując... Voir plus
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Voir plus
Poprosiłam o receptę. Został mi wyznaczony termin porady. Ale ku mojemu zaskoczeniu recepta została wysłana przed terminem. Szybki, sprawny i efektywny system. Dziękuję
Wzięłam raz usługę było wszytko dobrze wczoraj skorzystałam po raz kolejny i to był błąd zapłaciłam i przekierowano mnie na czat on-line z konsultantem i wyrzucało mnie że strony nie mogłam nic zrobić... Voir plus
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Zdecydowanie najlepszy portal
Wspaniała Pani Doktor Anna Jeziorska. Wyrozumiała i empatyczna. Nie zostawiła mnie z problemem. Bardzo dziękuję. Portal Netmedika jasny, intuicyjny, dla każdego. Szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.
Pozdrawiam serdecznie Jakub

Réponse de Med
Pieniądze wzięli
Pieniądze wzięli, recepty nie wystawili. Szkoda rozwijać tematu.
Naciagactwo niekompetencja
Naciagactwo, niekompetencja. Totalny brak komunikacji z lekarzem.
Nie polecam.
Uważajcie!!!
Jednym słowem oszuści niepolecam!!!!!
Oszustwo zapłaciłem za usługę ekspres i…
Oszustwo zapłaciłem za usługę ekspres i zero odzewu
Polecam Kompetencj lekarza miła i…
Kompetencja lekarza miła i profesjonalna rozmowa bez stresu z której wynikała pomoc w problemie .
Polecam bardzo.
lekarz mimo przeciwwskazań nie wypisał…
lekarz mimo przeciwwskazań nie wypisał mi potrzebnego leku. pieniądze w błoto. jesli dostane ataku padaczkowego będzie to jego wina
Nie polecam. Praktyki stosowane przez tą firme nie mają nic wspólnego z informacją zamieszczona na stronie internetowej. Zapłaciłam 100 zł by lekarz stwierdził że powinnam pójść z dzieckiem do lekarza. Nie odniósł się też do podjetego leczenia.Do którego notabene nie mogę się dostać od 2 dni. Oczekując na wizytę
prywatną, potrzebowałam zwolnienie na 2 dni. Numer telefonu podany w mailu i ma stronie internetowej jest nieosiągalny. Podobnie jak nr, z którego pochodzi wiadomość o rozpoczętej wizycie online. Stanowczo odradzam.
Dramat
Dramat. Pieniądze zapłaciłam i otrzymałam informację że nie otrzymam recepty. Nie polecam
nie polecam
nie polecam, dopłaciłem za express, otrzymałem wiadomość z linkiem do konsultacji około 5h później, lekarz poprosiła mnie o wysłanie dokumentacji medycznej więc poszedłem ją znaleźć a gdy wróciłem po 5 minutach okazało się że konsultacja jest już zakończona, zostałem bez pieniędzy i recepty ;)
Zaplacilam za ekspress
Zaplacilam za ekspress. Mialam dostac recepte w 30 minut. Minelo 4,5 godziny a recepty brak. I cisza. Nie odpisuja na maile.
Nie polecam. Juz nie skorzystam
Wziąłem ekspress
Wziąłem ekspress. Po godzinie jeden telefon po odebraniu ktoś się rozlaczyl. Po kilkunastu minutach wiadomość na email, że nie mogą się skontaktować pomimo 3 prób. Odradzam.

Réponse de Med
Nie pooecam
W formularzu zaznaczyłem że nie biorę leku na stałe. Nie przeszkadzało to w pobraniu pieniędzy za wizytę. Natomiast w wypisaniu podanego leku już przeszkadzało. Zostałem bez pieniędzy i bez recepty, nikomu nie polecam.
En savoir plus sur les différents types d'avis.