Noté 5 sur 5 étoiles

Anett Z Nkody korzystam już od kilku lat, nigdy nie ma problemu z logowaniem do aplikacji filmowej na telewizorze. Dane do logowania przychodzą prawie od razu . Raz miałam problem z logowaniem ( t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Działa prawie zawsze, 9/10 zamówień przychodzi natychmiast, czasami coś przycina się, lec firma natychmiast reaguje, wysyła nowe hasła, zwraca pieniądze, albo daje bonusy jak miesiąc za darmo. Admin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko działa bez zarzutu, login i hasło przychodzą automatycznie. Korzystałem dwukrotnie - Disney+ i HBO Max. Specjalnie czekałem z opinią do końca drugiej wykupionej subskrypcji, żeby przekazać ja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gorąco polecam serwis nKODY Korzystam juz trzeci rok Jest to serwis (niedrogi) ktory nigdy mnie nie zawiódł Na aktywacje zakupionych usług czeka sie krotką chwilę Co najważniesze to kontakt mai... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Gorąco polecam

Wszystko jest w dobrej cenie. Problemy jeżeli wystąpią to są usuwane szybko, bez zbednej zwłoki i bez większych problemów. Korzystam od dawna i mogę szczerze polecić

17 janvier 2026

Wyłączona nam Disneya

Wyłączona nam Disneya, który wykupilismy w maju. Nie odpowiadają na nasze wiadomości.

Sprawa została rozwiązana.

10 janvier 2026

Kupiłem 6 dni temu

Kupiłem 6 dni temu, dzisiaj juz nie działa netflix.

11 janvier 2026

Witam serdecznie,

Dziękujemy za informację oraz za opinię na Trustpilot.

W tym dniu wystąpił problem techniczny dotyczący partii kilku kont Netflix — został już naprawiony, więc dostęp powinien wrócić również u Pana.

Nie możemy jednak powiązać nazwy z Trustpilot (Ramin Aliev) z konkretnym zamówieniem, dlatego prosimy o wiadomość na support@nkody.pl
(najlepiej z adresu e-mail użytego przy zakupie) i podanie adresu e-mail z zamówienia lub numeru zamówienia. Po otrzymaniu danych dopniemy to od razu.

W ramach przeprosin możemy zaproponować:
✅ zwrot 100% wpłaty lub
✅ przedłużenie dostępu bez dopłaty.

Pozdrawiam
nkody.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Znam portal od bardzo dawna

Znam portal od bardzo dawna. Zaczynałem od Netflix, a rok temu skusiłem się na Youtube Premium. Wykupiłem z ciekawości na rok, a po niedługim czasie zrozumiałem, jak bardzo tego potrzebowałem. Youtube Premium działał bez zarzutu, a dziś ponownie zakupiłem roczny dostęp.

2 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kupując na stronie nkody nigdy sie nie…

Kupując na stronie nkody nigdy sie nie zawiodłem. Jak były jakieś problemy to były szybko rozwiązywane. Raz nawet dostałem bonusik za parę godzin opóźnienia nie z wyni sprzedawcy, a problemów technicznych. W każdym razie gorąco polecam.

9 novembre 2025

Stała klientka

Anett
Dane do logowania przychodzą prawie od razu .
Raz miałam problem z logowaniem ( tv nie chciał się zalogować na aplikacji Disney ) kontakt z prowadzącym stronę natychmiastowy, telewizory ustawione w niecałe 10 minut.
Ja polecam 100 % kupowanie dostępu do różnych aplikacji na stronie Nkody.

25 octobre 2025

Brak odpowiedzi na reklamacje

Wykupiłem dostęp do YouTube na rok w maju 2025. Dwa razy przestał działać ale po dwóch trzech dniach problem był rozwiązywany. Teraz przestał działać ponownie i mimo wysłania już 3 zgłoszenia od 5 dni jest cisza. Totalny brak kontaktu. Można przecież napisać, że przepraszamy za problemy odezwiemy się za tydzień albo dwa a tutaj brak jakiejkolwiek informacji pomimo zgłoszeń przez maila ze strony, przez formularz kontaktowy dostępny przy zamówieniu i w odpowiedzi na maila z potwierdzeniem zamówienia. Słabe.

10 octobre 2025

Dziękujemy za komentarz.

Aby przyspieszyć proces rozwiązania problemu, prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny pod numerem 535 959 714.

Szukaliśmy Pana po nazwie „Antek”, jednak to zbyt mało informacji, aby odnaleźć transakcję.
Może Pan również w odpowiedzi na tę wiadomość przesłać numer zamówienia lub adres e-mail, z którego dokonano zakupu – to znacznie ułatwi weryfikację.

Sprawa zostanie rozwiązana w trybie pilnym.

Pozdrawiam serdecznie,
nkody.pl

Sklep sprawdzony i pewny

Korzystam od ponad roku. Sklep sprawdzony i pewny. Wszystko przychodzi błyskawicznie i działa bez zarzutu. Tylko raz miałem chwilowy problem z kontem, został błyskawicznie rozwiązany z dodatkowym gratisem.

1 septembre 2025

Wszystko Ok.

Od dawna korzystam z Nkody.pl , jeśli sporadycznie pojawiał się jakieś problem zawsze był szybko rozwiązywany, problemem nie był też raz zwrot pieniędzy gdy mi się pomyliło przy zamówieniu. Kilka dni temu wystawiłem tu negatywna opinię, bo przestało działać konto i nikt mi nie odpisał na reklamacje przez dwa dni. Okazało się że to był większy problem i z tego wynikało opóźnienie. Problem został rozwiązany, można powiedzieć że z nawiązką :) wszystko działa. POLECAM!

1 octobre 2025

Witam serdecznie,

Dziękujemy za pozostawiony komentarz.
Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny, abyśmy mogli jak najszybciej wyjaśnić sytuację i przywrócić dostęp do usługi.

📞 535-959-714

Jesteśmy do dyspozycji i gwarantujemy szybkie rozwiązanie problemu.

Pozdrawiamy,
Zespół nkody.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem klientem już od kilku lat i do tej pory się nie zawiodłem. Polecam !

29 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety ale nie otrzymałęm kodu w…

Niestety ale nie otrzymałęm kodu w ciągu 5min tylko w ciągu 1 dnia , na wieczór chciałem obejrzeć i lipa . teraz kolejny raz kupiłem i to samo nie mam jeszcze na skrzynce :(

28 septembre 2025

Witam serdecznie,

Przepraszamy Pana za opóźnienie w wysyłce kodu.
Dla pełnej rekompensaty zwróciliśmy całość wpłaconych środków, a dodatkowo przesłaliśmy gratis dostęp do Netflix oraz HBO Max na 30 dni.

Problem został rozwiązany z korzyścią dla klienta.

Pozdrawiamy,
Zespół nkody.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystam z nkody od roku

Korzystam z nkody od roku. Na ten moment wszystko. Mało tego dostałem ciut większy okres niż wykupiłem na rok. Jak coś się zadziało, momentalnie była reakcja i pomoc

27 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus