Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine heste har været fodret med Nordic Horse i over 2 år nu, og det virker bare! Servicen er super god, og det er nemt at få gode råd fra foderkonsulenterne enten på telefon eller i facebook grupp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været i kontakt med Nordic Horse flere gange ifm foderplan til min hest og de giver altid hurtig svar tilbage 😁 Derudover elsker hesten deres produkter, så krybben blir slikket ren til den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og lækre produkter fra Nordic Horse. Jeg har fodret mine heste med Nordic horse produkter i tre år. Der er altid god sparring omkring produkterne da hestene har forskellige behov. O... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig holdbarhed på nogle produkter og virkelig dårlig kundeservice. Jeg måtte kassere foder for 600-700 kr. 7 mdr. før mindst holdbar til på trods af opbevaring i isoleret foderrum. Jeg fik int... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de nourriture pour animaux

Écrit par l'entreprise

Naturens eget foder, når du vil fodre din hest med omtanke 🌿🖤

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og stort udvalg

Har været i kontakt med dem flere gange i forhold til foderplan, og de svarer altid super hurtigt og med gode forklaringer til mine mange spørgsmål. Har fodret med ICE Delight et års tid til ung Islænder og det fungerer upåklageligt. Udvalget af produkter og tilskud er stort og forsendelsestiden 2-4 dage.

17 février 2026

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse Rikke! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet hurtige svar og gode, forståelige forklaringer, når du har haft spørgsmål til foderplanen.

Hvor er det dejligt at ICE Delight fungerer så godt til din unge islænder 🙌
Og tak fordi du også nævner det store udvalg og leveringstiden.

Team Nordic Horse 💛

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter
Super service og hurtig ekspedition.

Kan varmt anbefale Nordic Horse

4 décembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse Susanne! 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både produkterne, servicen og den hurtige levering. Det betyder virkelig meget for os.

Tak fordi du anbefaler Nordic Horse – det sætter vi stor pris på 💛

Team Nordic Horse

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontaktede virksomheden med en…

Kontaktede virksomheden med en udfordring som blev håndteret med virkelig fin service.

6 juin 2025

Hej Majbrit,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 💚
Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Team Nordic Horse

Super lækre produkter

Super lækre produkter

16 janvier 2025

Hej Jannie,

Det er vi virkelig glade for at høre du syntes :) Mange tak for din feedback.

Gode og effektive naturprodukter

Gode og effektive naturprodukter. Rigtig god og kompetent fodervejledning af deres konsulenter. Altid hurtig levering.

29 décembre 2024

Hej Sigrid,

Det er dejligt at høre, at du er begejstrede for vores produkter, fodervejledning og service :) Vi sætter stor pris på de 5 stjerner - TAK.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastisk service og rådgivning

Altid fantastisk service og rådgivning. Fodret er i høj kvalitet, og har gjort en kæmpe forskel for min hest

6 novembre 2024

Hej Berit,

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at foderet har gjort en kæmpe forskel op din hest, og at du er tilfreds med vores service og rådgivning :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Godbidstaske

Virkelig fedt produkt, som jeg bruger stort set hvert dag, men er dog ret ked af at lynlåsen springer af og at syningen derpå går op.

Det er 2. gang jeg køber en af godbidstaskerne, og oplevede også det samme ske inden for kort tid ved den 1. Udover det et fint produkt, med mange gode ting, men lidt sørgeligt at kvaliteten ikke holder.

15 septembre 2024

Réponse de Nordic Horse

Hej Smaranda, Tak for din anmeldelse på Trustpilot :-) Vi beklager, at du har haft dårlig erfaring med vores ridetaske, sådan skal det naturligvis ikke være! Det er ikke et produkt vi oplever reklamation på, og du må meget gerne kontakte os på reklamation@nordichorse.dk :-) God dag til dig! Mvh Team Nordic Horse

Virkelig god kundeservice

Jeg indsendte en reklamation på et produkt og fik en hurtigt og god dialog med kundeservice. Der blev sendte et erstatnings produkt afsted med det samme. 5 stjerner til jer;-)

23 mai 2024

Réponse de Nordic Horse

Hej Lotte, Tak for din feedback - dejligt at høre du er tilfreds med vores kundeservise :-)

Mvh Team Nordic Horse

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig levering uden for døren

hurtig levering uden for døren, både heste og jeg er glade

29 décembre 2023

Réponse de Nordic Horse

Hej Marlene, Tak for din tilbagemelding og god fornøjelse med vores produkter :-) Mvh Nordic Horse

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt et stort hønet fra Nordic…

Har købt et stort hønet fra Nordic horse. Jeg er virkelig skuffet over kvaliteten. Jeg havde glædet mig sindsyg meget til at få
Det op, men det vrider sig total skævt. I første omgang leverede jeg nettet tilbage af to omgange til butikken, hvor jeg købte det. De syntes også at det så mærkeligt ud. Jeg fik så et nyt tilsendt, der skulle ikke være noget i vejen med nettet, det skal bare trækkes ud, havde de fået at vide fra Nordic. Nu er det hængt op og strukket og trukket og det er møg skævt. Det er absolut ikke pengene værd.

23 décembre 2023

Réponse de Nordic Horse

Hej Majken, Tak for din tilbagemelding :-) Hvis du fortsat ikke er tilfreds med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 25 20 90 70 eller reklamation@nordichorse.dk :-) Mvh Nordic Horse

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg fandt en rød snor i en en af…

Jeg fandt en rød snor i en en af tilskudsfoder grøn the. Skrev til dem, hvor de spørger ind til hvor den er købt. Svare dem, derefter høre jeg slet ikke fra dem…

5 octobre 2023

Hej Zaphia World,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af din oplevelse med vores kundeservice. Vi har desværre aldrig modtaget dit svar på mailen med spørgsmål omkring købssted, så der må være sket en teknisk fejl et sted.

Uanset hvad der er sket, skal vi selvfølgelig have rettet op på det. Vi har sendt dig en e-mail, som gerne skulle være landet i din indbakke nu. Hvis du føler dig mere tryg ved at ringe, er du meget velkommen til at ringe på vores hovednummer 25209070 tast #2 for at fange kundeservice. Vi er ved telefonerne fra kl.8-16 mandag-torsdag og kl.8-14 om fredagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og lækre produkter…

Altid god service og lækre produkter fra Nordic Horse.
Jeg har fodret mine heste med Nordic horse produkter i tre år. Der er altid god sparring omkring produkterne da hestene har forskellige behov. Og jeg føler aldrig at de sælger mig mere end vi behøver. Jeg har sammenlignet priser, indhold og udfordringsmængde og konklusionen er at jeg får rigtig god kvalitet til en fair pris. Hestene og jeg er vilde med produkterne.

6 mai 2023

Hej Karina.

Tusind tak for de fine ord. Vi er virkelig glade for at både du og hestene er glade for produkterne :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig kedelig service og fejlagtige varebeskrivelser

Rigtig kedelig service og fejlagtige varebeskrivelser.

Nordic Horse har ikke beskrevet deres varer korrekt på deres website. Jeg har købt varer som er fejlagtigt beskrevet, hvor Nordic Horse har ændret beskrivelsen efterfølgende. Dog vil de ikke refundere de fragtomkostninger jeg har haft, i forbindelse med købet af de varer som er fejlagtigt beskrevet.

Som kunde hos Nordic Horse skal man altså betale for virksomhedens fejl.

Derudover oplevede jeg at kundeservicen er på aller laveste niveau, påståelig, og meget uhjælpsom, hvilket gør at jeg ikke kommer til at handle der igen.

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Nordic Horse.

5 janvier 2023

Hej Charlotte,

Vi er kede af, at du står tilbage med en følelse af, at vi har leveret dårlig kundeservice. I forbindelse med at du tog kontakt til os efter dit køb, tilbød vi dig forskellige løsninger, som du har valgt ikke at tage imod.

Vi har angivet hønettenes mål på hjemmesiden, så man kender størrelsen på nettene før køb. Som en ekstra service har vil valgt at angive, hvor meget hø der cirka kan være i de forskellige størrelser af hønet (afvejningen er lavet med flere forskellige slags hø). Det kan være svært at lave en mere præcis vægtangivelse, da hø kan have meget forskellig vægtfylde alt afhængig af stråenes længde osv. Derfor kan der være tilfælde med meget groft eller stænglet hø, hvor der kun lige præcis kan være minimumsmængden i nettet.

Vi tager altid imod konstruktiv feedback. Og da det er første gang, at vi er blevet mødt af denne problematik har vi tilføjet en vejledning omkring vægtfylde af hø for at undgå tvivl om dette fremadrettet. Målene på hønettene samt vægtangivelsen er dog uændret, da denne stadig stemmer med det hø, vi har afvejet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kvalitet & god service!

Servicen er super god, og det er nemt at få gode råd fra foderkonsulenterne enten på telefon eller i facebook gruppen for klub medlemmer.

Jeg bestiller ofte over nettet, og jeg får altid leveringen indenfor få dage!
Nogen gange kører jeg forbi butikken i Veksø, hvor der altid står søde og dygtige mennesker til at hjælpe og guide!

7 octobre 2022

Hej Sielja,

Det er vi virkelig glade for at høre :) Mange tak for din feedback.

Bøvl og besvær!

Bøvl og besvær!
Har bestilt 50 sække med forkert datomærkning på forskellige produkter, og en var lukket forkert (var åben) 2 andre var der hul på også.
Meget ringen og skriven frem og tilbage.
Konklution: følelsen af at være en træls kunde, på baggrund af fejl på DERES produkter og det gør åbenart intet der er hul på poserne. De kan stå åbnet i 6 mdr uden forringelse af produktets kvalitet.

10 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvor er det bare dejligt nemt..

Hvor er det bare dejligt nemt..
Bestiller varerne på nettet og så går der et par dage og det hele leveres med fragtmanden… kan varmt anbefales

9 août 2022

Hej Helle,

Tak for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at det går nemt med bestillingerne :)

Susan

Kanon service!

Derudover elsker hesten deres produkter, så krybben blir slikket ren til den sidste krumme ☺️
Og så er det kun dejligt at kunne støtte et dansk firma!

5 stjerner og kun gode erfaringer herfra!

23 juin 2022

Hej Kathrine,

Det er skønt at høre, at både du og hesten er begejstrede :) Vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt.
Modtog bestilling næste formiddag.

25 février 2022

Hej Martin.

Mange tak for de 5 stjerner. Vi ved, hvor dejligt det er, at få leveret hurtigt, når man har bestilt varer, så vi er kun glade for at kunne yde den service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkter- dejligt at det er så…

Super produkter- dejligt at det er så naturlige produkter som de er

31 août 2021

Hej Marie.

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du værdsætter vores arbejde med at producere naturlige produkter til heste.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig holdbarhed på nogle produkter og…

Dårlig holdbarhed på nogle produkter og virkelig dårlig kundeservice.

Jeg måtte kassere foder for 600-700 kr. 7 mdr. før mindst holdbar til på trods af opbevaring i isoleret foderrum. Jeg fik intet oplyst om ved købet, at jeg ikke skulle forvente at foderet skulle kunne holde sig ret længe efter åbning og det fremgår ikke på sækken.
Det er første gang jeg har oplevet dårligt fodrer i mine 11 år som hesteejer, så jeg anbefaler ikke Nordic Horse.

9 mai 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus