Nordjyske Bank Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Min oplevelse med Nordjyske Bank har været rigtig god👍🏾. Vores rådgiver, Mads Vanggaard, tager altid sig tid til os og giver klare og gode råd om investeringer, pensionsopsparing og planlægning... Voir plus

Sulle have oprettet pensionskonto og fik en meget fin og let forståelig gennemgang. Jeg fik forklaret alle mine muligheder og var meget tilfreds da tingene var på plads. Kan kun anbefale banken og Mo... Voir plus

Verdens bedste bank, hvor man ikke er et nummer - men en person som bliver betjent af venligt personale. Har været kunde i en af de største banker, har skulle man oplyse cpr nr / konto nr, for at bli... Voir plus

Rådgiver forstod kundens situation og forhandling var med baggrund i kendskab til kundens håndtering af økonomi og gensidig tillid overfor banken/rådgiver og modsat tillid overfor kunden. Herved... Voir plus

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Nordjyske Bank er en bank med filialnet i Nordjylland samt i København. På nordjyskebank.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98703333 eller på post@nordjyskebank.dk.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

153 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fremragende rådgivning - Køb af bolig

Jeg vil gerne have lov til, at rose rådgiver Kristian Bregnhøj, som har vært meget, professionel, serviceminded og hurtig i responstid. Jeg kan kun anbefale Nordjyskebank til, alle kunder der ønsker seriøst rådgivning og et positiv fællesskab
Mvh Sala

24 novembre 2025

Ulla Iversen

Ulla er både effektiv og personlig på en virkelig fin og behagelig måde. Hun formår altid at forklare vores økonomi klart og forståeligt, så vi føler os trygge og godt informeret.
Vi sætter stor pris på hendes væremåde på alle områder og vil meget nødigt undvære hende som vores rådgiver.

26 novembre 2025

En Bank med personlig betjening👍

En Bank med personlig betjening hvilket betyder meget for mig,opkald tages altid uden telefonsluse og eller omstilling, meget anderledes end min tidligere bank
(Danske Bank hvor jeg har været kunde i 66 år)

7 novembre 2025

Jeg skulle købe hus alene og har fået…

Jeg skulle købe hus alene og har fået den bedste og største hjælp i alle de år jeg har været i banken. Min rådgiver ee dygtig, tålmodighed og har min fulde tillid. Han forklarer tingene og tager hensyn til, jeg ikke er så hurtig mere. Han returnerer svar hurtigt og tager virkelig kunden i hånden. Jeg har haft flere rådgivere igennem tiden, men mange flere burde rådgive som Flemming

20 novembre 2025

Vi fik en grundig og systematisk…

Vi fik en grundig og systematisk gennemgang af vores økonomiske situation inklusiv ejendomsvurdering.
Derefter diskuterede vi vores drøm i forhold til fremtiden som pensioneret og hvilke initativer der skal sættes i gang for at det kan realiseres.
Den personlige betjening var meget behagelig og respektfuld atmosfære, som vi begge synes godt om. Gennemgangen foregik i et tempo, som vi kunne følge med til hvilket gav et tillidsfuldt møde og senere samarbejde.

17 octobre 2025

Kristian er et fantastisk menneske

Kristian er et fantastisk menneske. Empatisk og løsningsorienteret. Han gør det let at vælge Nordjyske Bank som bankforbindelse og bureaukratiet holdes på et minimum.

12 novembre 2025

Kompetent rådgivning

Jeg oplever meget kompetent, klar og ærlig rådgivning samt hurtig eksekvering på aftaler. Det betyder jeg føler mig tryg ved at være kunde i Nordjyske Bank. Og ikke mindst vil jeg anbefale denne bank til alle.

5 novembre 2025