L'entreprise a répondu
Søde værter som tager sig godt af deres gæster. Fin lille hytte og et pænt badeværelse. Smuk ugeneret beliggenhed ved vinmarken og aftensol. Morgenmaden blev serveret med et smil og var den bedste sel... Voir plus
På vores vandretur på Gendarmstien havde vi en overnatning i vingårdens fine gæstehytte - som var rigtig hyggelig. fin badeværelse - og dejlig morgenmad. Vi købte en af husets rødvine - kan anbefales.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores ambition er at fremstille dansk rødvin med fokus på fyldighed, kvalitet og eksklusivitet. Proces: Vinen fremstilles så økologisk som muligt. Vi anvender ikke pesticider/sprøjtegifte. Druerne høstes med hånden, sorteres herefter manuelt på drue niveau samtidigt med at stilkende fjernes. Vinen er lavet med et minimum brug af mekaniske hjælpemidler. Vi bestræber os på at holde sulfit indholdet lavt i den færdige vin. Al vin flaskes på vingården.
Nyballe 2, Skelde, 6310, Broager, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Efter vandring på gendarmerstien havde vi en overnatning hos Iver og Rosa. Det hyggeligste sted med det mest hjælpsomme og varmhjertede værtskab. Morgenmaden var så lækker serveret i en kurv med mulighed for at spise i have. At bo ved siden af vinrankerne var en særlig oplevelse, og Ivers engagement ift. Vinene var skøn. Deres rosévin var virkelig lækker. Vi så solen gå ned imens der var sørget for at vi kunne få et fodbad og hygge ved bålpladsen. Rengøringen er upåklagelig og jeg vil anbefale denne perle til alle der kommer forbi.

Réponse de Domaine Nyballe
Hold nu op et dejligt sted.
Efter en lang dag med vandring fandt vi hvile hos de sødeste mennesker. Vi blev vist rundt på deres vingård med egen produktion af vin.
Der var så pænt og rent, sengene var fantastiske og der var sørget for at man kunne få sine ømme og trætte vandre fødder i et fodbad.
Vi fik så skøn en nattesøvn og stod op til en dejlig morgenmad.
Helt sikkert ikke sidste gang at vi overnatter der❤️
Knus fra Kenneth&Pia

Réponse de Domaine Nyballe
Helt fantastisk oplevelse. Efter en lang travedag med ømme fødder og tvivlsomt humør, blev vi mødt af et meget sødt værtspar. Vi blev vist rundt i de super omgivelser der er. Alt er pænt og rent og utrolig idyllisk. Vi købte en dejlig flaske rødvin fra egen produktion (som smagte vidunderligt) og der var baljer med fodbadesalt. Så da vi sad i aftensolen med god vin, fodbad og udsigt til hestefold og vinmark blev mit dårlige humør sat skakmat😉 dagen efter var der et overdådigt morgenbord. Sikke en oplevelse. De får mine varmeste anbefalinger

Réponse de Domaine Nyballe
Et super skønt ophold hos Rosa og Iver..... Et perfekt sted som vandre... Ro, plads, god vin, god service, lækker morgenmad. Vi kommer helt sikkert igen 😉

Réponse de Domaine Nyballe
Genialt sted at overnatte på Gendarmstien. Skønneste lille hytte med udsigt til vinstokke; perfekte badefaciliteter og dejlig velkomst fra værtsparret Rosa & Iver.
Vores varmeste anbefalinger!

Réponse de Domaine Nyballe
Min datter og jeg havde et dejligt stop i den lille fine hytte, da vi vandrede på Gendarmstien. Vi blev modtaget med smil og alt var i orden. Der blev sørget godt for os med dejlig morgenmad og smørselv madpakke. Helt klart et sted, hvor vi vil komme igen.

Réponse de Domaine Nyballe
Havde et dejligt stop her ifm. vores vandretur på Gendarmstien. Alt var i orden, hyggelig lille hytte ved vinmarken, flot bad/toilet i bygningen ved siden af, lækker morgenmad og brød/pålæg til madpakken. Kan varmt anbefales.

Réponse de Domaine Nyballe
Vi er på vandretur på Gendarmstien og har overnattet i den lille hytte på vingården. Meget skøn oplevelse. Vi følte os velkomne, meget personlig kontakt, rent og ordentligt overalt. Smukke skønne indretningsdetaljer. Dejligt badeværelse. Superskønt med mulighed for fodbad. Rigtig god morgenmad og madpakke.
Det er faktisk rart at værtsparret har tid og lyst til at snakke lidt, om vin og håndarbejde og om hunde og om landsbylivet. Vandrelivet kan afføde mange spørgsmål......
Held og lykke til Rosa og Ivar med alle projekterne❤️

Réponse de Domaine Nyballe
Dejlig og hyggelig hytte. Skønt badeværelse med alt hvad man skal bruge.
Jeg vil helt sikkert anbefale og kommer gerne igen :-)

Réponse de Domaine Nyballe
Tusind tak for overnatning i jeres hyggelige hytte.
Utrolig imødekommende og gæstfrit værtspar.
Lækker morgenmad, der blev leveret ved døren🤗.
Dejligt at I uden problemer kunne lave gluten- og laktosefri morgenmad.

Réponse de Domaine Nyballe
Fantastisk god service. Venlige og imødekommende værter, som havde tænkt på alle små detaljer.
Skønt at der var mulighed for fodbad :-)
Rent, pænt og hyggelig indretning - kan bestemt anbefales :-)

Réponse de Domaine Nyballe
Det er en lille perle af et sted! En hyggelig lille hytte med udsigt til Rosas og Ivers vinmark og med alle de små ting, man har brug for - fx fodbad! Der er rent, morgenmaden er meget lækker og sin egen lille positive overraskelse, og værtsparret meget søde og gæstfrie! Og vinen er i øvrigt god. Min varmeste anbefaling får stedet!!

Réponse de Domaine Nyballe
Hel fantastisk sted som vi kun kan anbefale til andre. Søde værter som havde den skønneste hytte i deres vinmark. Tilmed fodbad for 2 og lækker morgenmad som blev serveret i hytten om morgenen. Det fåes ikke bedre.

Réponse de Domaine Nyballe
Meget idyllisk, ren og hyggelig hytte midt i vinmarken med helt nyt badeværelse.
Morgenmaden mere end perfekt.
vi startede med det dejligste fodbad.
vi anbefaler stedet på det varmeste!!

Réponse de Domaine Nyballe
Fantastisk gæstfrihed man følte sig virkelig velkommen.Hyggelig og ren hytte med skønne rolige omgivelser.Bare nydelse at sidde og kigge på vinrankerne.Super rose vin.Den bedste overnatning på vores vandretur på Gendarmstien.

Réponse de Domaine Nyballe
Det bedst tænkelig sted med et med et meget imødekommende og gæstfrit værtspar.
Mulighenden for et fodfad, over på strabadserne i regnvejr på Gendarmstien, satte jeg stor pris på.
Et fodbad i solen med et glas af Domaine Nyballes rødvin gjorde opholdes perfekt.

Réponse de Domaine Nyballe
Iver og Rosa er super værter. Hyggelig lille hytte op ad den lille vinmark. Rent, pænt og gennemtænkte detaljer. Stedet var en nydelse efter en lang vandretur. Fik købt en vin med hjem, som jeg glæder mig til at smage. :)

Rigtig god oplevelse!
Vi havde en dejlig eftermiddag i selskab med Iver som fortalte passioneret om hans vingård på Broager land.

Réponse de Domaine Nyballe
Også de allerbedst anbefalinger herfra.
Perfekt ophold og perfekt placering til en Vandretur på Gendarmstien. Sikke en gæstfrihed, der er virkelig kræset om selv de mindste detaljer.
Stort tak til værtsparret.
Stedet kan sagtens måle sig med de større overnatningsmuligheder i området.

Réponse de Domaine Nyballe
En savoir plus sur les différents types d'avis.