Vi havde et fantastisk ophold hvor alt var totalt gennemført med klar stjernehimmel, jacuzzi og smuk natur. ✨ Jeg kan klart anbefale glashytten, som er et fantastisk sted til en hyggelig og ande... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Perfect and magical place! Owner is keen on making this the best possible experience. Very high quality place and a unique experience to watch the stars from the bed. The hottub was great and the sunb... Voir plus

My wife and I had an incredible stay at Glashytterne. Upon arrival you immediately sense the beautiful nature and surroundings. Inside the decor is nicely designed and kept authentic. Outside you will... Voir plus

1. Hôtel de luxe

Écrit par l'entreprise

Glashytterne er et lille, eksklusivt naturophold på Lolland, skabt til gæster, der ønsker ro, privatliv og en pause fra hverdagens tempo. Her bor man i en arkitekttegnet glashytte placeret midt i det åbne landskab, med frit udsyn over marker, skovbryn og den skiftende himmel. Hytten er indrettet med fokus på komfort og enkelhed: naturlige materialer, varme toner, store panoramavinduer og direkte udsigt til skov og natur fra både seng og opholdsrum. Opholdet er designet som en helhedsoplevelse, hvor naturens tempo er i centrum. Gæster kan nyde et opvarmet vildmarksbad og vågne til en morgenmad baseret på lokale råvarer fra små producenter i området. Hver detalje er valgt for at skabe en oplevelse af nærvær og afslappet luksus – uden støj, uden forstyrrelser og uden andre gæster omkring. Glashytten ligger afsondret på privat grund, så man kan være helt for sig selv. Her er ingen reception, ingen gennemgangstrafik og ingen naboer tæt på. Det er et ophold til dem, der værdsætter stilhed, landskabets rytme og følelsen af at trække sig tilbage uden at gå på kompromis med komfort. Glashytterne er luksus naturretreat med fokus på design, autenticitet, kvalitet og ro – et ophold, der giver plads til at koble helt af.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

36 avis

Fantastisk!

Jeg kan klart anbefale glashytten, som er et fantastisk sted til en hyggelig og anderledes getaway.

5 stjerner herfra. ✨

4 avril 2026

Hej Malene,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og for jeres anbefaling – det sætter vi stor pris på! 🙏🏼
Det glæder os meget, at I har haft et dejligt ophold hos os.
I er altid hjerteligt velkomne igen. 🌿

Kæmpe anbefaling

Vi havde en skøn overnatning i glashytten. Alt spillede og omgivelserne var helt perfekte. Det føltes som at være på luksushotel, her får man bare at være helt privat og kan nyde roen uden nogen forstyrrende elementer. Selve hytten var så lækkert indrettet og alt stod klar ved ankomst. 10/10 oplevelse som vi kun kan anbefale til andre.

2 janvier 2026

Réponse de Glashytterne

Tusind tak for jeres fine anmeldelse 🌿

Det glæder os meget, at I havde en perfekt oplevelse i vores glashytte og nød både roen og omgivelserne. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og I er altid hjerteligt velkomne igen!

Rigtig god oplevelse

Min kæreste og jeg fejrede vores årsdag i en glashytten, og vi havde en virkelig skøn oplevelse. Hytten var ren, hyggelig og lå i smukke omgivelser, hvor vi kunne slappe helt af. Alt var nemt og lige til, og vi nød hvert minut. Vi kommer helt sikkert igen og kan klart anbefale stedet

24 novembre 2025

Hej Sander,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de fine ord! 🙏🏼

Vi er så glade for, at I havde en skøn årsdag hos os, og I er altid hjerteligt velkomne igen 💚.

Fuldstændig fantastisk

Vi besøgte glashytten, min mand og jeg. Vi har aldrig prøvet noget så magisk.
Fred, ro, smukt sted, smuk hytte, tid til hinanden.
En helt unik oplevelse, usammenligneligt med noget andet vi har prøvet. Vi kommer med garanti igen !

2 septembre 2025

Réponse de Glashytterne

Hej Josefine. Tusind tak for de smukke ord 🌿 Det glæder os meget, at I havde en magisk og unik oplevelse hos os – vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 🤗

Glashytterne på Lolland

Helt fantastisk ophold. Super at kunne nyde tosomheden ❤️. Uden at blive forstyrret. Må også sige at service er i top. Nemt og kommunikere med ejer.
Vi kommer helt sikker igen.
Morgenmaden er i top.

12 mai 2025

Réponse de Glashytterne

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙏 Det glæder os, at I har nydt opholdet og tosomheden. Dejligt at høre, at både service og morgenmad levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 🤗

Surrounded by nature.

We had a wonderful weekend stay in this stunning glass hut, surrounded by peaceful nature. It’s the perfect getaway if you’re looking to disconnect and relax in serene surroundings. What impressed us the most was the incredibly detailed information provided—every little aspect has been thoughtfully considered, which made the entire experience smooth and enjoyable. You can truly feel the care and attention that has gone into creating this special place. Highly recommended!

3 mai 2025

Hi Mette,

Thank you so much for your kind words! 🙏🏼

We’re truly happy to hear that you enjoyed your stay and appreciated the details we’ve put into creating a peaceful and thoughtful experience. It means a lot to us, and we hope to welcome you back for another relaxing getaway in the future! 🥰

Best regards,
Hoa and Michael

Jeg elsker at konceptet er lavet til to…

Jeg elsker at konceptet er lavet til to personer, der ønsker bare at være sammen, uden at skulle forholde sig til eller blive forstyrret af andre. At vide at der ikke kommer nogen forbi og føle sig helt ugeneret er helt fantastisk. Vi havde en aften i vildmarksbadet med masser af vind der dramatisk blæste skyer i alle grå nuancer forbi en næsten fuld måne og aftenen efter var der helt vindstille og her var det flagermusene der med mellemrum strøg forbi over vores hoveder
Der er tænkt på det hele og selv på den sparsomme plads er der alt hvad man har brug for. Samtidig er alt er bare gennemført lækkert og af lækre materialer og sengen er super flot! Den nærliggende skov er dejlig og fredelig og en stille morgentur kan klart anbefales....selvfølgelig efterfuldt af det lækre morgenmad, som fungerer helt perfekt og brødet er som nybagt.

10 avril 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏🏼

Vi er så glade for, at I har mærket den ro og afsondrethed, vi har forsøgt at skabe. Det betyder meget for os, at både detaljerne og stemningen har ramt rigtigt 🤗.

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Virkelig det dejligste sted

Vi havde et helt fantastisk ophold i Glashytten med ro og nærvær. Vi havde ingen forstyrrelser og og nød bare vildmarksbadet, roen og ikke mindst den fantastiske udsigt. Vi kommer helt sikkert igen 🫶🏼

2 juin 2024

Hej Frederikke,

Mange tak for din positive anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at I havde et fantastisk ophold i Glashytten og nød både roen, nærværet og vildmarksbadet 🥰.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart!

Hoa og Michael

Vi var blæst bagover efter en tur i…

Vi var blæst bagover efter en tur i glashytten. Indretningen, duften, natur og bare det at ligge og kigge på stjerner fra sengen. ALT var så lækkert, og gennemført. Ikke sidste gang vi kommer og overnatter igen.

Kh Tine og Camilla

21 mai 2024

Kære Tine og Camilla,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde en vidunderlig oplevelse i Glashytten 🥰.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen 🤗.

De bedste hilsner,

Overnatning for feinschmeckere!

Overnatning for feinschmeckere. Glem alt om glamping, det bliver ikke mere eksklusivt og lækkert end dette. Det perfekte getaway for par og forældre der har behov for et pusterum fra den travle hverdag. Man kommer helt ned i gear og nyder udsigten og stilheden.
Der er kredset for detaljerne i hytten. Ikke en eneste ting er overladt til tilfældighederne. Alt er gennemtænkt. Der findes en iPad i hytten der svarer på ALLE dine spørgsmål, selv dem du ikke havde tænkt på.
Tip 1: Tag noget take away med hjemmefra. Brug ikke tiden på at tage på restaurant, men nyd hytten, udsigten og stilheden. Der kan kæbes lokale drikkevarer fra køleskabet i hytten (vin, øl og sodavand).
Tip 2: Kom så tidlig som mulig. Fyld det lækre udendørs hot tub med det samme (fyldetid 30 minutter) og sæt det til at varme op (2-4 timer). Tag en “dukkert” under stjernerne. Lad det stå med vand i til næste morgen og tag en “morgendukkert” til fuglekvidder.
Tip 3: For os ville det perfekte tidspunkt være forår og sensommer. 😀

13 mai 2024

Hej Steffen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏🏼 Vi er begejstrede over at høre, at I nød den eksklusive og luksuriøse atmosfære i vores Glashytte ☺️ Dine gode tips er også meget værdsatte og vil være til stor hjælp for kommende gæster.

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage til endnu en dejlig oplevelse - måske i sensommeren! 😉🌼

Overnatning for feinschmeckere!

Tip 3: For os ville det perfekte tidspunkt være forår og sensommer. 😀

13 mai 2024

Hej Steffen,

umådeligt fed oplevelse

umådeligt fed oplevelse - der er ikke en finger at sætte på noget - alt spillede max. :o) vi kommer helt klart retur en anden gang.

12 mai 2024

Kære Maiken,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at I havde en så dejlig oplevelse hos Glashytterne. Det betyder meget for os, at alt levede op til jeres forventninger, og at I nød opholdet.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage en anden gang!

Hoa og Michael

Super lækkert og roligt sted

Super lækkert og roligt sted. Der manglede absolut intet og der var taget højde for enhver lille detalje. Godt sted at tage hen for at koble af og nyde hinandens selskab. Kan anbefales!

30 décembre 2023

Hej Sarah,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at I fandt vores sted både lækker og rolig. Det glæder os, at I bemærkede de små detaljer, som vi lægger stor vægt på for at sikre en fuldendt oplevelse. At høre, at vores sted har været det perfekte fristed for afslapning og samvær, betyder meget for os. Tak for at anbefale os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden!

Hoa og Michael

Det var virkelig en oplevelse udover…

Det var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige.
Intet er overladt til tilfældighederne - alt i og udenfor hytten er så gennemført, og samtidig har værterne gjort alt for at man kan slappe af og koble helt fra i det man ankommer. Ned til absolut mindste detalje.
Dette sted kan kun anbefales og vi kommer helt sikkert igen❤️🙏🏻

16 décembre 2023

Hej Tina,

Det glæder os meget at høre, at jeres oplevelse i Glashytten var så positiv! Vi er taknemmelige for de rosende ord og ser frem til at byde jer velkommen igen 🤗

Din tilbagemelding motiverer os til at opretholde det høje niveau af service og opmærksomhed på detaljer. Tak for at vælge vores sted! 🙏🏻🤍

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Man er i de smukkeste omgivelser. God kommunikation med ejerne og dejligt nemt at finde dertil.

13 novembre 2023

Hej Sophie,

Mange tak for dit positive review 🙏
Det glæder os meget at høre, at I har haft en dejlig oplevelse ved Glashytterne 🧡

Romantisk getaway i naturen

Vi havde fornøjelsen af at tilbringe en nat i glashytterne, og det var en oplevelse uden sammenligning. Dette sted er absolut fantastisk og unikt.

Hele hytten er top moderne og virkelig flot designet. Det tilbyder en flot udsigt, og det var helt fantastisk at vågne op og kigge direkte ud på naturen. Om natten kunne vi endda se stjernerne direkte ovenover os, hvilket tilføjede en ekstra dimension til vores ophold.

Der er et charmerende vildmarksbad lige ved siden af hytten, som var perfekt til afslapning.

Vi havde et utrolig romantisk ophold. Vi kan ikke anbefale glashytterne nok. Det er et sted, der giver fantastiske minder. Man får helt klart en unik oplevelse her takket være den smukke udsigt, de idylliske omgivelser og en fantastisk atmosfære.

25 octobre 2023

Hej Marcus og Emilie,

Det glæder os at høre, at I havde en dejlig oplevelse under jeres ophold ved Glashytterne. Det var vores mål at skabe et rum, hvor gæster som jer kan nyde naturen på en unik og romantisk måde 🥰

Mange tak for jeres fine anmeldelse anbefaling - det betyder meget for os 🙏

Hoa og Michael

En lille perle midt ude i naturen

En lille perle midt ude i naturen.
Vi er lige kommet hjem fra en overnatning ved Glashytterne og er ovenud tilfredse med hele forløbet. Hoa og Michael har kontaktet os på venlig vis, det har været overskueligt at navigere i og så er stedet bare helt fantastisk. Stilen er fuldkommen, vildmarksbadet er fantastisk, en iPad med informationer giver fuldkommen ro i maven, morgenmaden var lækker og alt har været helt perfekt.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet og har ikke været så afslappede, som vi var derude omringet af natur og dyrelyde.

23 octobre 2023

Hej Emma,

Vi er så glade for at høre, at I havde en fantastisk overnatning ved Glashytterne. Vi er taknemmelige for jeres venlige ord og ser frem til at byde jer velkommen igen, hvis I beslutter jer for at vende tilbage 🙏

Tak for at vælge Glashytterne til jeres ophold i naturen 🍂🌳

Hej Hoa og Michael

Hej Hoa og Michael

Vi er netop kørt afsted igen og tusind tak for en rigtig dejlig og smuk oplevelse!

Vi var virkelig imponeret og følte virkelig, at I havde kælet for detaljen.

Vi har et par forslag til jer, som vi selv tænker kunne være super fedt som gæst:
Et gardin på badeværelset ved vinduet.
Netflix på IPad.
At der lå et brev I hytten, hvor der står, at huset bagved står tomt og der dermed ikke er nogen mennesker I huset.

Men alt i alt, så får opholdet 5/5 stjerner, vildt god oplevelse 😍🫶🏽

Venlig hilsen
Mads og Olivia

11 septembre 2023

Hej Mads og Olivia,

Tusind tak for jeres positive tilbagemelding, det glæder os meget at høre, at I havde en dejlig oplevelse i Glashytten! 🤗

Vi takker for jeres forslag og vil tage dem til efterretning 😉

Vi sætter stor pris på jeres 5/5 stjerner og håber at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden 😊🌟

Roligt og afslappende ophold

Fantastiskt ophold i Glashytten.
Alt var meget gennemført; materialer, indretning og omgivelser. Særligt vildmarksbadet var et hit i det lækre sommervejr.
Vi kunne især godt lide at man var 'overladt' til sig selv, så følelsen af at være alene og helt afslappet kunne opnås. Informationen både før, under og efter var helt i top, så vi var ikke i tvivl om at hvis der var noget vi blev usikre på, så ville vi hurtigt kunne få svar og hjælp.

5 août 2023

Hej Jens,

Tusinde tak for jeres positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde nydt opholdet i Glashytten!

Vildmarksbadet og det dejlige sommervejr lyder som en perfekt kombination 🤗 Vi er meget glade for at høre, at I satte pris på den totale ‘uforstyrrethed’, som netop er et af nøgle elementerne i vores koncept. Det er lige dét, der skal til for at kunne slappe helt af!

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en dag ☺️

Et romantisk ophold💞

Det var så skønt at vågne op i en luksuriøs glashytte omringet af den smukke naturudsigt. Jeg følte mig helt frisk, udhvilet og i godt humør. Det syntes min mand også😊Alt er tip top👍God beliggenhed, pæn indretning, dejlig varmt spabad udendørs, lækkert morgenmad😋Et unikt ophold. Vi kommer sikkert igen😍

9 août 2023

Hej Camilla,
Mange tak for dit positive review.
Det glæder os meget at høre, at I har nydt jeres ophold i Glashytten 🤗 Dejligt at vide, at jeres ophold var unikt og så positivt, at I vil komme tilbage. Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen 🙏