Nygaard Tønder A/S Avis 60

TrustScore 4 sur 5

4,1

Hurtig og korrekt levering. Bestilte fire par sko lørdag eftermiddag. Allerede tirsdag blev de leveret. Alle sko passede godt og svarer til forventningerne ud fra beskrivelser og fotos. Hjemmesiden... Voir plus

Er blown away over den kundeservice der er hos Nygaard Tønder. En medarbejder i Super Brugsen havde udleveret min pakke til en forkert person, fordi der var travlt og den pågældende medarbejder ikke t... Voir plus

Havde aldrig hørt om firmaet før, men de havde en vare som jeg ellers ikke havde kunnet opdrive andre steder, så det skulle da prøves. Varen kom lynhurtigt, og alt var som det skulle være. En... Voir plus

Jeg har handlet hos Nygaard Tønder flere gange og har hver gang oplevet god service. Hjemmesiden er nem at bestille fra, ordrebekræftelsen kommer med det samme og det gøre varerne også. Der b... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Nygaard Tønder A/S sælger og leverer produkter til personlig pleje, hjælpemidler og tilbehør til handicappede, sundheds og wellnessprodukter samt et stort sortiment af mode og sundhedssko og sandaler.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

60 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

VIST NOK DANMARKS HURTIGSTE WEB FIRMA:

Jeg bestilte et par sko torsdag Kl. Ca. 16:00 og jeg kunne hente pakken idag fredag i en pakkeshop (POSTNORD) Kl, 16:00.

Jeg har ikke tidligere modtaget en pakke fra nogen anden WEB SHOP - Så det er sansynligvis NYGAARD TØNDERS hurtige pakning af varen og POSTNORDS hurtige transport som er med til at foretage en hurtig leering.

Det er ikke sidste gang jeg vil benytte disse to firmaer til handel og levering "hvis jeg selv kan vælge.

19 février 2021

Er ret imponeret

Er ret imponeret over, hvor hurtig leveringen var.
Er nok allermest imponeret over den indsats Nygaard Tønders Kundeservice gjorde, da jeg havde bøvl i forhold til returneringen.

5 stjerner er næsten for lidt.
Her kan du i hvert fald shoppe med ro i sindet. De holder, hvad de lover - og mere til.

8 janvier 2021

Vare i stykker

Jeg fik min pakke i går. Luftfriskeren som jeg havde bestilt var i stykker og duftlysene kan ikke tændes da der hvor man tænder dem var gået helt ned i bunden af lyset. Så sidste gang jeg handler her. Samt var neglelak fjerner ikke fuldt op som om den er blevet brugt.

30 décembre 2020
Logo de Nygaard Tønder A/S

Réponse de Nygaard Tønder A/S

Hej Christina. Det er vi kede af at høre. Du må meget gerne ringe på 74 72 25 45, så finder vi en løsning på problemet !

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Her kan man produkter der ellers er svære at opdrive og så til en god pris 🙂 jeg fik også en lille gave med i pakken, samt hurtig levering. 5 stjerner til jer herfra 👍

6 octobre 2020

Produkter og levering er fin på alle…

Produkter og levering er fin på alle måder, men lidt overrasket over at de bruger ren plastik som fyld i kassen. Det kan vi godt gøre lidt bedre for vores planet og hinanden :-)

19 septembre 2020
Logo de Nygaard Tønder A/S

Réponse de Nygaard Tønder A/S

Hej Jesper.
Vi er glade for at du er tilfredse med dine bestilte varer.
Dog er vi lidt kede af de 3 stjerner, da 100% af vores fyld er genbrug. Uanset om det er pap, plastik eller skum vi fylder med :).

Alle kasser vi sender i er enten FSC godkendte kasser eller genbrugskasser :)

Utrolig fin og hurtig service.

Utrolig fin og hurtig service.
Min første bestilling forsvandt hos post Danmark. Nygaard Tønder handlet med det samme på det og sendte en ny levering af sted. Utrolig god kommunikation- jeg vil fremadrettet lægge mine ordre hos firmaet.

18 juillet 2020

Super

Superliga 👍Min pakke ankom inden 24 timer, og det bestilte, var også det jeg fik. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

2 avril 2020

Fantastisk service!

Jeg bestilte nogle varer tirsdag eftermiddag og torsdag formiddag fik jeg besked om at den lå klar til afhentning. Der lå endda også en parfume i æsken til trods for, at jeg ikke havde handlet for mere end 75kr. Det kunne ikke være bedre!
Absolut ikke sidste gang, at jeg handler med dem!

4 mai 2017

Super servive

Bestilte et par sandaler, der desværre viste sig var for små. Korsepondrede via mail med Leif, og dagen efter var der et nyt par på vej. Da jeg kom hjem fra ferie havde posten formået at få pakken til at forsvinde, og jeg kontaktede igen Leif via mail. Han undersøgte sagen og dagen efter blev jeg ringet op af Sten som sendte mig endnu en tur på posthuset efter den pakke som han havde fået at vide der skulle ligge til mig. Den var desværre endnu ikke dukket op, så der blev sendt et nyt par afsted til mig. Jeg modtog dem dagen efter og kan kun anbefale at handle hos Nygaard Tønder A/S, hvor servicen er i top og personalet er super hjælpsomme.

27 juillet 2016

LYNHURTIG

Bestilte søndag eftermiddag, og modtog varerne tirsdag formiddag, der var endda en lille flaske parfume med gratis. Et gennemført godt firma, vil bestemt handle der igen, dog savner jeg også en orientering om at varerne er afsendt, men ved nærmere eftertanke, det ender vel med at varerne kommer frem før beskeden.
Kan kun anbefale firmaet.

12 mai 2015

Fin kundeservice

Der byttes uden besvær, selv når det er kunden der har lavet en fejl.

Kan kun anbefale at prøve Nygaard Tønder.

Birgitte Jensen

17 avril 2013

Hurtig levering - men ingen kommunikation undervejs

Bestilte tirsdag aften og varen var i min postkasse torsdag morgen. Desværre mangler der altså noget kommunikation undervejs. Jeg modtog en ordrebekræftigelse pr. mail, men fik (som den anden anmedelse nævner) ikke at vide at varen var sendt afsted...

7 juillet 2011

Lynhurtigt!

Varen kom lynhurtigt, og alt var som det skulle være.

Eneste minus var den manglende kommunikation undervejs. Jeg fik en ordrebekræftelse pr. email, men blev ikke informeret om at pakken var sendt, og fik derfor heller ikke noget Track & Trace nummer. Det savnede jeg.

Men jeg kan kun anbefale hjemmesiden - det lader til, at det er et seriøst firma der står bag.

4 février 2010