Okologisk Supermarked Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fået øjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig fin online øko-shop! Anbefalelsesværdig at give et besøg; fx hvis du går ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved køb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode økologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. Især var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Supermarché
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Centre de bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 økologiske varer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en sunrise lamp af mærket…

Købte en sunrise lamp af mærket Innovagoods på økologisk supermarked, den ankommer defekt og modtager hurtigt en ny, efter jeg gjorde opmærksom på dette. Den nye var dog også defekt, og her fik jeg så at vide, at det nok var mig selv der gjorde noget forkert, selvom jeg meget grundigt læste brugsanvisningen op til flere gange.

Da jeg krævede mit beløb tilbage var dette ikke muligt og jeg måtte selv betale for at få den returneret. Min refundering modtog jeg ret hurtigt, dog ikke beløbet for leveringen, selvom deres hjemmeside selv påpeger, at hvis man har valgt den billigeste levering, så får man også dette retur. Jeg måtte endnu en gang kontakte dem, og har nu modtaget resten af beløbet, dog uden noget svar på mail.

Ved ikke om de prøvede at snyde mig eller hvordan, for måtte skrive en del gange før jeg fik det hele tilbage.

Køber i hvertfald ikke derfra igen…

15 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

uprofessionel adfærd

Bestiller du en vare online, og varen er ufuldstændig eller defekt, er det kun rimeligt og frem for alt kundevenligt at tage denne vare tilbage og bytte den til en ny fejlfri vare. Det var præcis det, der ikke skete, da jeg fik leveret en defekt flaske dyr baobabolie, omkring halvdelen af ​​olien var i kassen. Efter adskillige mails frem og tilbage blev kontakten simpelthen afbrudt. Jeg finder denne adfærd simpelthen skandaløs og arrogant. Sådan behandler du ikke dine kunder, aldrig mere.....!!!!!
Andrea Comper

22 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Økologisk Supermarked og ufine metoder

Økologisk Supermarked benytter sig for tiden af nogle tvivlsomme salgsmetoder

For det første:
Når man lægger varer i kurven (fx for 200,-), står der
"Fragt 0 DKK"
og efter de sammenregnede varer:
"I alt inkl. fragt 200 DKK"
Ingen af delene passer! Tilbuddet om betalt fragt gælder kun køb over et vist beløb (pt 699,-), og senere i købsprocessen afkræves man penge for forsendelsen.

For det andet:
I slutningen af købsprocessen tilbydes man at betale 10,- kr for bæredygtig emballage. Det er jo et fint tilbud, men det er reelt en pålagt ekstraudgift til kunden, for tilbuddet kan ikke fravælges - det er med andre ord ikke muligt at købe sine varer, hvis man ikke lægger 10 kr mere i kurven for emballage.

I eksemplet er det endelige beløb inkl fragt 278,75 kr.

Det ville klæde Økologisk Supermarked at bringe disse forhold i orden. Selve varerne har jeg kun gode erfaringer med.

28 août 2024

Bedre end rygtet

Søgte en varer som viste sig at være billigst hos Økologisk Supermarked. Læste anmeldelserne på Trustpilot som ikke var prangende, men gav dem en chance. Den greb de! Jeg havde varen få dage efter og alt var fint!

8 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus