Omhyggelig og ordentlig rengøring. God dialog med ledelse Vil gerne anbefale dem til andre.

Effektiv og pletfri rengøring. Glæder mig hver gang til at komme hjem til et rengjort hus, når ØK har været her. Pigerne, som rengøre huset, er meget grundige og dygtige til at gøre rent. Jeg benytte... Voir plus

Vi har haft fornøjelsen af ØK rengøring i et års tid, og der er altid gjort skinnende rent, når de har været forbi. Personalet kommer til tiden, overholder aftaler og kommunikationen er god. De få gan... Voir plus

1. Service de ménage à domicile
  2. Services de nettoyage
  3. Service de ménage professionnel

Økologisk rengøringsservice i Århus, på sjælland og i omegn

4,6

Demande des avis aux clients

4,6

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

God kommunikation betaler sig

God kommunikation betaler sig! Vi er hamrende glæde for Ø.K rengøring. Tilfredshedsgarantien virker, og trods lidt udfordringer i starten har vi altid kunne sige vores mening, og det er blevet taget seriøst og der er handlet på det. Aron har lige fået et 10 år gammelt, slidt og tilkalket badeværelse til at fremstå som nyt. Det er natursten og ikke en nem opgave. 2 andre firmaer har prøvet uden at lykkedes. De er dygtige!

5 février 2022

Vi er meget tilfredse kunder

Vi er meget tilfredse kunder. Rengøringen er hurtigt og effektiv og vi oplever en nem kommunikation og flesibel service😊.
Kan varm anbefale at slippe for rengøringen selv!

20 février 2021

Fin service

Fin service. Vi har ikke haft dem så længe endnu, men indtil videre har det været nemt at komme i kontakt og rengøringen er tilfredstillende.

17 février 2021

Grundig og effektiv

Vi er meget tilfredse med Aron’s rengøring, grundig og effektiv.

20 août 2020

Mange tak, Bettina :)

Vi er meget tilfredse med Árons…

Vi er meget tilfredse med Árons rengøring. Han kommer altid til tiden, er god til at kommunikere hvis der sker noget uforudset, fleksibel og gør godt og grundigt rent til en rimelig pris. Áron Og ØK Rengøring har derfor vores største anbefalinger.

27 mai 2020

Hej Peter!

Mange tak for jeres anbefaling! :)

Mvh,Áron Czinkóczi

Stor anbefaling

Vi kan klart anbefale Áron - vi er meget glade for hans arbejde og er meget grundig, pligtopfyldende og dygtig.
Vi er så glade for at have fundet god rengøring.

27 avril 2020

Mange tak, Louise :)

Flot anbefaling af Arons rengringsfirma!

Vi har nu haft Aron til at gøre rent i vores hjem i 2 år. Aron er fleksibel, nem at kommunikere med, og altid rar og behagelig. Rengøringen er altid grundig og upåklagelig, og har vi haft noget som helst at indvende, kunne vi bare snakke med Aron om det. Vi er meget tilfredse, og har anbefalet ham til alle vores naboer og venner.

11 mars 2020

Mange tak, Thea :)