À propos de l'entreprise

1. Ventes d'accessoires automobiles

Écrit par l'entreprise

Olifant trekhaken is een bedrijf dat zich volledig thuis voelt in de wereld van trekhaken. Wij werken intensief samen met diverse toonaangevende betrouwbare partners in zowel binnen als buitenland. Doordat wij rechtstreeks onze trekhaken en kabelsets van diverse fabrikanten afnemen kunnen wij snel beschikken over alle producten in de webshop. Bovendien hebben wij veel producten direct op voorraad zodat de levertijd minimaal is. Dagelijks worden er vanuit ons magazijn in Reusel trekhaken met originele kabelsets verstuurd door geheel Nederland en België!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Olifant Trekhaken is voor mij geen aanrader

Na contact in Reusel opgehaald
Aanbieding: Trekhaak + "Originele 13-P kabelset"
De trekhaak is een prima product, maar de E-set is een punt van discussie
De trekhaak montagehandleiding volgend: Op die site wordt verwezen naar een andere en uitgebreidere E-set
De Olifant-site vermeld originele kabelset.
ECS wordt getoond, maar alleen een Jaeger set blijkt beschikbaar
De Jaeger set zal passen maar wijkt in detail af van de benodigde en gewenste originele ECS kit
Over de Jaeger uitbreidingsset zullen we maar zwijgen, … alleen geschikt om je zaklantaarn op te laden
Over de E-set ontstaan dus vragen en mailcorrespondentie
Na vooraf aanmelding de E-set in Reusel teruggebracht en blijkt de eigenaar afwezig en telefonisch onbereikbaar
Een paar minuten later komt er een mailbericht van de afwezigheid . Ca. 10 min later, nog voor we Reusel uitrijden bellen we opnieuw
We hebben contact en krijgen te verstaan dat er via de mail verder gecommuniceerd kan worden
De ongebruikte E-set is teruggenomen en het is afgehandeld.
Deze zaken koop ik voortaan bij grote Auto-onderdeel leveranciers

19 octobre 2025
Logo de Olifanttrekhaken

Réponse de Olifanttrekhaken

Beste,
U besteld bij ons een trekhaak + kabelset.
Als u niet tevreden bent mag alles retour.

Mocht u beslissen alleen de kabelset retour te sturen, ga ik er van uit dat de bestelling gewijzigd wordt naar aankoop van een trekhaak zonder kabelset.
Prijzen van alleen de trekhaak zijn ook zichtbaar op de site.
Op deze manier is het ook door ons opgelost.
U was er ook tevreden over en heeft mij zelfs nog bedankt per mail.....

Trekhaak nieuwe Renault Master 4

Trekhaak voor mijn nieuwe Renault Master 4 besteld , maandag besteld dinsdag in huis , paste perfect en alles zat er bij , daardoor zat hij er met een kwartier onder , de Canbus data afmonteren nam wat meer tijd in beslag omdat ik het halve dashboard moest demonteren , maar dankzij de handleiding van Jeager ook perfect gelukt .
Gehele handleiding goed opgevolgd en geen storingen in het Canbus data systeem 😀
Alles bij elkaar nog geen 2uur werk en alles werkt perfect.
Dikke ***** sterren van mij !

8 septembre 2025

Slechtste service!

Beste,

Koop hier heen trekhaken!

Ik heb een trekhaak gekocht voor een Hyundai i20, deze kogel is duidelijk heel scheef, zodoende bericht ivm service, ik kreeg een hele andere kogel gestuurd en moest mijn eigen kogel verzendkosten zelf betalen. Hierbij kreeg ik een kogel die meer dan 10cm lager is en niet aan de wettelijke voorwaarden voldoet qua afstand, deze kogel is wel recht zodat de fietsendrager recht staat. Tevens weer bericht dat ik een originele kogel tegemoet zie, die gewoon recht is en waar ik voor betaald hebt. Tot heden nu +- 1 jaar verder nog niet opgelost en kan mijn trekhaak niet gebruiken, wel ervoor betaald en flink betaald om hem er door een bedrijf onder te laten zetten. Koop hier geen trekhaken! Ze leveren troep en de service is bagger!! Zonde van je geld.

8 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat de trekhaak niet paste o…

Ondanks dat de trekhaak niet paste o mijn auto, werd ik toch goed geholpen.
Eerst hebben we telefonisch overleg gepleegd ,of er misschien iets mis was gegaan met de montage.
Dat was jammer genoeg niet zo.
Opnieuw gebeld en er werd meteen een oplossing geboden.
De trekhaak werd weer opgehaald en het geld werd weer terug gestort.
Het was gewoon super geregeld nogmaals hartstikke bedankt olifanttrekhaken.

31 mars 2025

een afneembare trekhaak besteld

een afneembare trekhaak besteld. kwam binnen no time in Groningen aan !
Helaas ontbrak de bijbestelde kentekenplaat, even een belletje en alsnog zonder verder gezeur een nieuwe toegestuurd!
Wel we maken allemaal wel eens een foutje, is niet erg. Fantastisch is dat er zonder wat dan ook eea wordt hersteld !!

30 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

gewoon een nette vraag met zo antwoord

de levering was ok maar de bedrading is aangesloten en heb diverse storing er in zitten nu in de auto achteruit verlichting doet het niet en in display geeft hij de versnelling stand niet meer aan .heb weer gebeld voor een vraag of er ook een tweede module bij zat kreeg te hoen ik stuur wel een schema die ik nog moet krijgen en het antwoord was verder ik heb geen tijd voor privé telefoon gesprekken beetje raar als klant dat je zo antwoord krijgt als je om info vraagt .een oude sacherijnige man die snel daar weg moet voor de klandizie.

19 mars 2024

308 Peugeot trekhaak-7 polige originele kabelset

Zeer tevreden, bestelling binnen 2 dagen geleverd, je hoeft alleen maar de instructies te volgen en de telefonische informatie was heel duidelijk. Als kers op de taart een zeer scherpe prijs voor een product van deze kwaliteit.
Olifant Trekhaken is een echte aanrader.

23 octobre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Trekhaak goed, kabelboom matig

Trekhaak voor een camper besteld.
Dit was een verstelbare versie en paste perfect.
De Schroeven om te borgen waren getapt met M16 draad maar zaten vol vervuiling van vermoedelijk het stralen en coaten.
De meegeleverde kabelboom was ik minder blij mee.
De draden zaten los onder de schroefjes in de stekkerdoos.
Ook waren de draden voor mijn camper 20cm te kort.
Ruimte voor verbetering dus.

1 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Great products, fast shipping and top communication

Before ordering, I contacted the company considering I was in a rush to install the tow bar.
I got an immediate reply with some documentation I asked to provide.
At 15.30 I finalized the order and I received the parts the morning later before 11.00
Flawless, the quality of the product is amazing, and installation is super easy even for a non-expert like me.

18 juillet 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Trekhaak met bekabeling

Het bedrijf is goed in verkopen van trekhaken en ze schrijven dat er de originele bekabeling bij zit, dat klopt maar ze moeten met de bekabeling wel met de tijd meegaan en geen bekabeling leveren die geen monteur er in wil bouwen omdat er erg veel problemen van komen

12 mai 2023

Bravo!

Perfecte ervaring met deze webshop. Problemen met kabelset worden snel en doelmatig verholpen

19 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Trekhaal besteld met originele kabel

Trekhaal besteld met originele kabel. Trekhaak heeft geen goedkeuringsplaatje en de bestelde kabelset van ECS bevatte echter niet de originele module waar ik achter kwam bij het retourneren maar de verkoper dit vervolgens als reden op geeft om niet retour te nemen.

11 janvier 2022

Trekhaak afgekeurd! Niet-conform!

Ik kocht bij deze webshop een trekhaak SPECIFIEK voor mijn Honda Jazz model 2019. De webshop geeft op zijn site aan conforme trekhaken te verkopen, ook voor België. Na plaatsing van de trekhaak ging ik naar de Technische Controle, zoals wettelijk verplicht. Daar werd de trekhaak echter afgekeurd omdat de S-waarde vermeld op het technisch plaatje van de trekhaak 75kg vermeld, terwijl het gelijkvormigheidsattest van mijn auto bepaald dat dit 95kg moet zijn. Als gevolg wordt de trekhaak als niet-conform beschouwd en dus afgekeurd. (Alle bewijzen zijn voorhanden: keuringsattest, COC van mijn auto, foto van technisch plaatje op trekhaak, en een mail van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit die bevestigen dat de trekhaak niet conform is wegens afwijkende S-waarde).
De verkoper weigert de trekhaak terug te nemen, en negeert dus het Europees Consumentenrecht.

16 juin 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus